Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερω οτι ειναι το λαθος μερος παιδια αλλα δεν ιξερα που να ρωτησο!παιδια ειαμι 95κιλα και πρεπει να χασω 10 κιλα αμεσα διοτι ειμαι σε ομαδα μπασκετ. πιτε καποιους τροπους να τα χασω

ειμαι 17χρονον σκευτικα λιποδιαλητεσ αλλα δεν ξερω εαν κανουν καλο!!

σορρυ για τα ορθογραφικα!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τρωγε φυσιολογικες ποσοτητες χωρις πολλα λιπαρα κατα προτιμηση αφθονα φρουτα και λαχανικα.Και φυσικα προπονηση

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ποδήλατο, περπατημα διατροφή σε χαμηλά λιπαρά. Εχασα 65 (πλεον) κιλά, αγχωνεσαι για 10?

Δημοσ.

Εγώ θα πω κάτι πιο πρωτότυπο: Πήγαινε σε διαιτολόγο.

Απ το να κάνεις ότι σου πει ο καθένας σε ένα forum πήγαινε σε έναν διαιτολόγο να δεις σίγουρα και ΑΣΦΑΛΗ αποτελέσματα.

Δημοσ.

Εγώ θα πω κάτι πιο πρωτότυπο: Πήγαινε σε διαιτολόγο.

Απ το να κάνεις ότι σου πει ο καθένας σε ένα forum πήγαινε σε έναν διαιτολόγο να δεις σίγουρα και ΑΣΦΑΛΗ αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι "διαιτολόγοι" προσφέρουν τρικ τα οποία σε κάνουν να χάνεις κιλά γρήγορα τα οποία όμως είναι μυική μάζα, πράγμα που ρίχνει τον μεταβολισμό και σε γυρνάει στο βάρος σου σχετικά γρήγορα. Πιο ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα θα δει με μια πρωτεινική διατροφή στο internet και σωματική άσκηση.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι "διαιτολόγοι" προσφέρουν τρικ τα οποία σε κάνουν να χάνεις κιλά γρήγορα τα οποία όμως είναι μυική μάζα, πράγμα που ρίχνει τον μεταβολισμό και σε γυρνάει στο βάρος σου σχετικά γρήγορα. Πιο ασφαλή και μόνιμα αποτελέσματα θα δει με μια πρωτεινική διατροφή στο internet και σωματική άσκηση.

Όταν ο άλλος έρχεται και σου λέει θέλω να χάσω 10 κιλά σε 1 μήνα τότε τι να κάνει και ο διαιτολόγος; Ο κόσμος που δεν ξέρει θα κρίνει τη δίαιτα από τα γρήγορα αποτελέσματα. Οπότε για μένα πιο πολύ φταίνε οι πελάτες παρά οι διαιτολόγοι.

Δημοσ.

Όταν ο άλλος έρχεται και σου λέει θέλω να χάσω 10 κιλά σε 1 μήνα τότε τι να κάνει και ο διαιτολόγος; Ο κόσμος που δεν ξέρει θα κρίνει τη δίαιτα από τα γρήγορα αποτελέσματα. Οπότε για μένα πιο πολύ φταίνε οι πελάτες παρά οι διαιτολόγοι.

1 μήνα? Δεν ήξερα πως με το άμεσα εννοούσε έναν μήνα.

ΟΚ δεν γίνεται αλλά απ το να κάνει ότιναναι καλύτερα να το συζητήσει με έναν γιατρό.

Μην ξεχνάς πως είναι και 17 και εύκολα κάνει βλακείες κανείς στην ηλικία του.

Τρικ προσφέρουν οι γιατροί? Δεν έχω πάει ποτέ αλλά αν πήγες και είχαν τέτοια τακτική μάλλον δεν πήγες σε καλούς επαγγελματίες.

Πάντως θεωρώ καλύτερη λύση να πάει κανείς σε κάποιον ειδικό απ το να κάνει ότι τύχει να διαβάσει στο ιντερνετ απ τον κάθε άσχετο.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι "διαιτολόγοι" προσφέρουν τρικ τα οποία σε κάνουν να χάνεις κιλά γρήγορα τα οποία όμως είναι μυική μάζα, πράγμα που ρίχνει τον μεταβολισμό και σε γυρνάει στο βάρος σου σχετικά γρήγορα.

Αυτό το κάνουν οι «διαιτολόγοι» - σωστά έκανες κι έβαλες τη λέξη σε εισαγωγικά... - και όχι οι διαιτολόγοι...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...