PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ω ρε θα τρελαθούμε ομαδικά! ο καθένας σας έχεις δόση δίκιου , η αλήθεια είναι κάπου στη μέση να προσθέσω σε όλα αυτά τη γυμναστική του νου-πνεύματος που πολλές φορές μας διαφεύγει 4
GothicCrusader Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!Θέλω να κανω μια ερώτηση και να απαντήσετε(όσοι θέλετε) αντικειμενικά!Λοιπόν τι έχετε πάθει ο κόσμος(ειδικά ηλικίες 20-30)και λιώνει στα γυμναστήρια δίχως αύριο?Γιατί έχουν τόσο κόμπλεξ με το σώμα τους?και δεν μιλάω για ανθρώπους που χρειάζεται να χάσουν κιλά,μιλάω για περιπτώσεις ανθρώπων με φυσιολογικά κιλά και με νορμάλ σωμα!! Sent from my Lumia 710 Έχει * Sent from my Lumia 710 Φίλε , Το ελάχιστο υγιές για το σώμα σου είναι εφ όρου ζωής να κάνεις γυμναστική 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτό είναι το ελάχιστο, και για άντρες και για γυναίκες, και για όλες τις ηλικίες. Τα κιλά δεν έχουν σχέση.
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ω ρε θα τρελαθούμε ομαδικά! ο καθένας σας έχεις δόση δίκιου , η αλήθεια είναι κάπου στη μέση να προσθέσω σε όλα αυτά τη γυμναστική του νου-πνεύματος που πολλές φορές μας διαφεύγει Το πρόβλημα φίλε μου με τον σημερινό άνθρωπο είναι πως ο νους έχει μπει σε πρώτη μοίρα και το σώμα σε τριτοτέταρτη. 2
Str Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Το πρόβλημα φίλε μου με τον σημερινό άνθρωπο είναι πως ο νους έχει μπει σε πρώτη μοίρα και το σώμα σε τριτοτέταρτη. ποιος ήρθε? 2
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πόσες ώρες γυμνάζεσαι στο σχολείο και πόσες διαβάζεις? Πόσα αθλήματα έκανες και πόσα φροντιστήρια. Ποια δουλειά απαιτεί ένα γυμνασμένο σώμα. Στη σχολή σου πόσες ώρες ήταν αφιερωμένες στο σώμα σου? Πόσο καλά τρως? Πόσο γυμνάζεσαι ατομικά? Πόσοι άνω των 40 ασχολούνται με το σώμα τους? Πόση ώρα είσαι σε μια καρέκλα και πόσο έξω να αθληθείς? 3
PsyGreg Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Το πρόβλημα φίλε μου με τον σημερινό άνθρωπο είναι πως ο νους έχει μπει σε πρώτη μοίρα και το σώμα σε τριτοτέταρτη. κατανοητό από την πλευρά ότι έχουμε μπει σε ένα Χ καλούπι "διαβάσματος" αλλά αυτό δεν είναι γυμναστική του νου. είναι αλυσιδέσιμο από νεαρές ηλικίες σε μία κατάσταση που δύσκολα ξεφεύγεις. εν ολίγης όχι επειδή όλοι μας διαβάζουμε, γυμνάζουμε και το μυαλό μας. αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα ζούσαμε ένα πιο εύφορο και προσιτο κόσμο, δεν θα αυτο-καταστρεφόμαστε όπως τώρα δηλαδή δεν είμαστε όλοι έξυπνοι και μας λείπει η εκγύμναση του σώματος. ΜΑΚΑΡΙ να ήταν έτσι τα πράγματα. 1
adios_le_pidos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 η φέτα και οι φέτες έρχονται σε ντενεκέδες...
Str Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Πόσες ώρες γυμνάζεσαι στο σχολείο και πόσες διαβάζεις? Πόσα αθλήματα έκανες και πόσα φροντιστήρια. Ποια δουλειά απαιτεί ένα γυμνασμένο σώμα. Στη σχολή σου πόσες ώρες ήταν αφιερωμένες στο σώμα σου? Πόσο καλά τρως? Πόσο γυμνάζεσαι ατομικά? Πόσοι άνω των 40 ασχολούνται με το σώμα τους? Πόση ώρα είσαι σε μια καρέκλα και πόσο έξω να αθληθείς? από πότε έχεις να διαβάσεις ποίηση? λογοτεχνία? φιλοσοφία? έχει κάνει σπουδές στην κλασσική μουσική? ξέρεις κάποιο κλασσικό όργανο? οι τέχνες σε ενδιαφέρουν? ακόμα και η φωτογραφία... δε μιλάω για Hollywood... κατά τη γνώμη μου, η δουλειά σε ένα υπολογιστή, το (σημερινό) σχολείο και τα φροντιστήρια και όσα μου λες, δεν αποτελούν τροφή για το μυαλό. Πόσο μάλλον άσκηση. Το να χαζεύεις από το γραφείο σου στον καναπέ σου, δεν σημαίνει ότι εξασκείς το πνεύμα, απλά και μόνο επειδή δεν γυμνάζεσαι. απλά, ούτε το σώμα ούτε το πνεύμα εξασκείς... 4
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Κάνεις λάθος εδώ. Στις τέχνες δεν είμαστε όλοι καλοί ούτε μπορούμε να είμαστε. Αλλά εκτειθόμαστε σε αυτές καθημερινά. Βλέπω ταινίες, ακούω μουσική, βλέπω φωτογραφίες, διαβάζω βιβλία. Και αντίστοιχα πολύς κόσμος κάνει κάτι αντίστοιχο. Τέχνη είναι τα πάντα γύρω μας. Ακόμα και αν δεν είμαι καλλιτέχνης , απορροφώ την πληροφορία. Στην τελική ανάλυση , απορροφούμε πληροφορίες συνεχώς. Μπορείς να κάνεις ένα απλό βαθύ κάθισμα όπως οι προγόνοι μας για να κάνεις την ανάγκη σου? Μπορείς να κάτσεις εκεί για 2 ώρες χωρίς να πιαστείς? Χωρίς να σηκώσεις τις φτέρνες σου? Να αγγίξεις τις μύτες των ποδιών σου χωρίς να λυγίσεις γόνατα? Να κάνεις μια περιστρόφή ώμων χωρίς να ακουστεί κλακ? Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις κύφωση ή λόρδωση? Πόνους στη μέση λόγω μυικής ανισορροπίας στα πόδια? Να κάτσεις πάνω στα πόδια σου χωρίς να πιαστείς? Μην ξεκινήσουμε για την παχυσαρκία και όλα τα παράγωγα. Νευρικότητα στα παιδιά λόγο ανεξάντλητης ενέργειας ή υποχρεωτική άβολη στάση (δε γεννηθήκαμε να καθόμαστε σε καρέκλες για 1 ώρα και)? Μιλάμε τελικά για ανισορροπίες στο σώμα πολύ μεγάλες , ειδικά στις πιο πάνω ηλικίες, τις οποίες έχουμε ήδη αποδεχτεί σαν φυσικές καθώς δεχόμαστε τα εκφυλισμένα σώματά μας πλέον σαν φυσιολογικά (Πάρκινσον είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα). Ο σύγχρονος πολιτισμός έχει βρει λύσεις σε προβλήματα που δε θα έπρεπε να υφίστανται. Απλά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο άρρωστο είναι το σώμα του σύγχρονου ανθρώπου. Και μιλάμε ως τώρα μόνο για το μυικό σκελετικό σύστημα. Το νευρικό είναι άλλο παραμύθι. Μέχρι και η μυωπία είναι σύμπτωμα του σύγχρονου ανθρώπου καθώς το μάτι συνηθίζει μόνο σε κοντινές αποστάσεις και εκφυλίζεται. Τέσπα, κλείνω το rant λέγοντας πως όλα πρέπει να τα σκεφτόμαστε. 3
antonl Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 «εν έτει» «νους υγιής εν σώματι υγιεί» συνεχίστε... 2
linkin Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Γουινστρολ ρε. Για ζυζι μεγαλυτερο και απο της γκομενας σας. Που δεν εχετε.επειδη εισTE χοντροι. Kαι εχετε πατσοβυζο.
Sadamiraq Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εν ετη 2013 φιλε η γυμναστικη ειναι η καλυτερη επενδυση που μπορεις να κανεις για τον εαυτο σου. λυπαμε που το λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Το να γεμιζεις γνωσεις το κεφαλι σου χρισημοποιειτε μονο για προσωπικη ευχαριστηση και τιποτα παρπανο. Το να φουσκωνεις με φαρμακα και να λιωνεις στα γυμναστηρια βοηθαει στην επιβιωση σου. Αν ειχες 1 πιθανοτητα να βρεις γκομενα,γυμνασμενος-φαρμακομενος εχεις 2. Αν ειχες 1 πιθανοτητα να βρεις δουλεια,γυμνασμενος-φαρμακομενος εχεις 2. Αυτο θα μπορουσα να πω ειναι οτι πιο φλιβερο διαβασα σε αυτο το τοπικ,πες μου οτι δεν το πιστευεις 2
gnsX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μιλάμε τελικά για ανισορροπίες στο σώμα πολύ μεγάλες , ειδικά στις πιοπάνω ηλικίες, τις οποίες έχουμε ήδη αποδεχτεί σαν φυσικές καθώςδεχόμαστε τα εκφυλισμένα σώματά μας πλέον σαν φυσιολογικά (Πάρκινσονείναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα) E?
simply88 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ειναι γουστα αυτα. Και εγω εχω μπει σε αυτο το τρυπακι να χαλαω ολα μου τα λεφτα σε διατροφη/συμπληρωματα για το γυμναστηριο. Εγω ευτυχως παω πιο χαλαρα..εχω παρα πολλους φιλους που κανουμε προπονηση μαζι (κανουν και θεραπειες με αναβολικα) και προτιμουν να μην κανουν μια εξοδο για ενα καφε/ποτο αλλα να πανε για προπονηση και στην συνεχεια να μην χασουν γευμα. Αρκετοι εχουν χωρησει κοπελες για αυτο τον τροπο ζωης. Ναι, ειναι τροπος ζωης και χανεις πολλα αν θες το σωμα να ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αλλα αν σου αρεσει γιατι να μην το κανεις; Δυστηχως ακομα και τωρα δεν θελω να μεινω νηστικος πανω απο 2μιση ωρες για να μην χασω το γευμα μου. Αν δεν μου αρεσε δεν θα το εκανα. Ολοι βεβαια λενε οτι αυτη η ζωη ειναι μιζερη και προτιμουν να κατσουν 2 ωρες καφετερια/5 ωρες σε club. Μπορει να χανω βολτες...αλλα οταν εχανα την προπονηση και πηγαινα βολτα εβριζα απο μεσα μου για την ****κια που εκανα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα