SimplyBergman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Κατεβάζω τον ΙΕ10 για τα 7, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και όταν πάω να τον εγκαταστήσω μου λέει ότι έχω ήδη μια νεώτερη έκδοση εγκατεστημένη. Ποια έχω, έχουν βγάλει και άλλη και δεν το ξέρω; Τίποτα δεν υπάρχει όμως από ΙΕ στον υπολογιστή μου... Είχα βάλει κάτι παλιές εκδόσεις αλλά τις έσβησα. Καμιά ιδέα;
SimplyBergman Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το επαναφέρω, μήπως και ξέρει κανείς τίποτα..
Redshift Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 το οτι δεν σε αφηνουν τα 7 να βαλεις τον ie ειναι αλλη μια αποδειξη του ποσο καλο λειτουργικο ειναι
SimplyBergman Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 το οτι δεν σε αφηνουν τα 7 να βαλεις τον ie ειναι αλλη μια αποδειξη του ποσο καλο λειτουργικο ειναι LOL! Έχω ακούσει αρκετά καλά για τον 10 πάντως και θέλω να τον δοκιμάσω.. Αλλά δεν με αφήνει η MS
lexmark Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Κατεβάζω τον ΙΕ10 για τα 7, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και όταν πάω να τον εγκαταστήσω μου λέει ότι έχω ήδη μια νεώτερη έκδοση εγκατεστημένη. Ποια έχω, έχουν βγάλει και άλλη και δεν το ξέρω; Τίποτα δεν υπάρχει όμως από ΙΕ στον υπολογιστή μου... Είχα βάλει κάτι παλιές εκδόσεις αλλά τις έσβησα. Καμιά ιδέα; Πως τις έσβησες; Για πάτα Win key + R και δώσε iexplore.exe και πες αν ανοίγει κάτι. το οτι δεν σε αφηνουν τα 7 να βαλεις τον ie ειναι αλλη μια αποδειξη του ποσο καλο λειτουργικο ειναι Δεν φταίνε τα 7 για την κάθε @@ρια που κάνει ο άσχετος χρήστης 1
SimplyBergman Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μου βγάζει τον 10 έτσι κανονικά... Αλλά δεν τον βρίσκω στα προγράμματα, ούτε μπορώ να τον κάνω shortcut ή κάτι τέτοιο.
lexmark Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Έτσι όπως τον έχεις ανοίξει, δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιό του στην γραμμή εργασιών και επιλέγεις καρφίτσωμα. Edit: Και όσο τον έχεις ανοικτό πήγαινε στη διαχείριση εργασιών, στις διεργασίες, βρες τη διεργασία του, κάνε δεξί κλικ πάνω της και επιλέγεις «Άνοιγμα θέσης αρχείου». Από εκεί μπορείς να τον βάλεις στο μενού έναρξη και στην επιφάνεια εργασίας αν θέλεις.
SimplyBergman Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Έτσι όπως τον έχεις ανοίξει, δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιό του στην γραμμή εργασιών και επιλέγεις καρφίτσωμα. Edit: Και όσο τον έχεις ανοικτό πήγαινε στη διαχείριση εργασιών, στις διεργασίες, βρες τη διεργασία του, κάνε δεξί κλικ πάνω της και επιλέγεις «Άνοιγμα θέσης αρχείου». Από εκεί μπορείς να τον βάλεις στο μενού έναρξη και στην επιφάνεια εργασίας αν θέλεις. Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου
Crystallization Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Ο IE 10 άκουσα ότι είναι απίστευτα πιο γρήγορος από τον 9 και αντίστοιχα γρήγορος με τους "μεγάλους" τις εποχής μας.Άνοιξα λοιπόν τα windows μετά από καιρό για να τον κατεβάσω και να τον δοκιμάσω. Μεγάλη έκπληξη το ότι με το που κλήθηκε να ανοίξει εμφανίστηκε εγκαίρως. Επίσης θετικό ήταν ότι πλέον φορτώνει 5 σελίδες παραπάνω χωρίς να βγάλει error. Αλλά ΤΟΣΟ γρήγορος όσο τον ανέφεραν κάποια tech-websites και benchmarks δεν είναι.
lexmark Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει ακόμα και αν φτάσει στην ver. 10000.0.4 Μιας και στα 7αρια μας τον έδωσαν λες και μας κάναν χάρη, προσωπικά έχω μπλοκάρει την ενημέρωση και δεν θα τον βάλω - είναι θέμα εγωισμού
Crystallization Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Μιας και στα 7αρια μας τον έδωσαν λες και μας κάναν χάρη, προσωπικά έχω μπλοκάρει την ενημέρωση και δεν θα τον βάλω - είναι θέμα εγωισμού Εφόσον δεν τον χρησιμοποιείς,δεν υπάρχει και λόγος να τον κατεβάσεις.
Crystallization Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Όχι και τόσο Captain obvious ..εσύ δεν το κάνεις τόσο επειδή δεν το χρειάζεσαι αλλά λόγο εγωισμού.Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα