Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβάζω τον ΙΕ10 για τα 7, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και όταν πάω να τον εγκαταστήσω μου λέει ότι έχω ήδη μια νεώτερη έκδοση εγκατεστημένη. 

Ποια έχω, έχουν βγάλει και άλλη και δεν το ξέρω; Τίποτα δεν υπάρχει όμως από ΙΕ στον υπολογιστή μου... Είχα βάλει κάτι παλιές εκδόσεις αλλά τις έσβησα. 

Καμιά ιδέα;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το οτι δεν σε αφηνουν τα 7 να βαλεις τον ie ειναι αλλη μια αποδειξη του ποσο καλο λειτουργικο ειναι :P

LOL!

Έχω ακούσει αρκετά καλά για τον 10 πάντως και θέλω να τον δοκιμάσω.. Αλλά δεν με αφήνει η MS

Δημοσ.

Κατεβάζω τον ΙΕ10 για τα 7, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, και όταν πάω να τον εγκαταστήσω μου λέει ότι έχω ήδη μια νεώτερη έκδοση εγκατεστημένη. 

Ποια έχω, έχουν βγάλει και άλλη και δεν το ξέρω; Τίποτα δεν υπάρχει όμως από ΙΕ στον υπολογιστή μου... Είχα βάλει κάτι παλιές εκδόσεις αλλά τις έσβησα. 

Καμιά ιδέα;

Πως τις έσβησες; Για πάτα Win key + R και δώσε iexplore.exe και πες αν ανοίγει κάτι. 

το οτι δεν σε αφηνουν τα 7 να βαλεις τον ie ειναι αλλη μια αποδειξη του ποσο καλο λειτουργικο ειναι :P

Δεν φταίνε τα 7 για την κάθε @@ρια που κάνει ο άσχετος χρήστης :) :P

• Like 1
Δημοσ.

Μου βγάζει τον 10 έτσι κανονικά... Αλλά δεν τον βρίσκω στα προγράμματα, ούτε μπορώ να τον κάνω shortcut ή κάτι τέτοιο. 

Δημοσ.

Έτσι όπως τον έχεις ανοίξει, δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιό του στην γραμμή εργασιών και επιλέγεις καρφίτσωμα.

Edit:

Και όσο τον έχεις ανοικτό πήγαινε στη διαχείριση εργασιών, στις διεργασίες, βρες τη διεργασία του, κάνε δεξί κλικ πάνω της και επιλέγεις «Άνοιγμα θέσης αρχείου». Από εκεί μπορείς να τον βάλεις στο μενού έναρξη και στην επιφάνεια εργασίας αν θέλεις. 

Δημοσ.

Έτσι όπως τον έχεις ανοίξει, δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιό του στην γραμμή εργασιών και επιλέγεις καρφίτσωμα.

Edit:

Και όσο τον έχεις ανοικτό πήγαινε στη διαχείριση εργασιών, στις διεργασίες, βρες τη διεργασία του, κάνε δεξί κλικ πάνω της και επιλέγεις «Άνοιγμα θέσης αρχείου». Από εκεί μπορείς να τον βάλεις στο μενού έναρξη και στην επιφάνεια εργασίας αν θέλεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου 

Δημοσ.

Ο IE 10 άκουσα ότι είναι απίστευτα πιο γρήγορος από τον 9 και αντίστοιχα γρήγορος με τους "μεγάλους" τις εποχής μας.

Άνοιξα λοιπόν τα windows μετά από καιρό για να τον κατεβάσω και να τον δοκιμάσω. Μεγάλη έκπληξη το ότι με το που κλήθηκε να ανοίξει εμφανίστηκε εγκαίρως. Επίσης θετικό ήταν ότι πλέον φορτώνει 5 σελίδες παραπάνω χωρίς να βγάλει error. Αλλά ΤΟΣΟ γρήγορος όσο τον ανέφεραν κάποια tech-websites και benchmarks δεν είναι.

Δημοσ.

Και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει ακόμα και αν φτάσει στην ver. 10000.0.4

Μιας και στα 7αρια μας τον έδωσαν λες και μας κάναν χάρη, προσωπικά έχω μπλοκάρει την ενημέρωση και δεν θα τον βάλω - είναι θέμα εγωισμού :P 

Δημοσ.

Μιας και στα 7αρια μας τον έδωσαν λες και μας κάναν χάρη, προσωπικά έχω μπλοκάρει την ενημέρωση και δεν θα τον βάλω - είναι θέμα εγωισμού :P

Εφόσον δεν τον χρησιμοποιείς,δεν υπάρχει και λόγος να τον κατεβάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...