Προς το περιεχόμενο

Miles Jacobson: Και στα ελληνικά θα κυκλοφορήσει το Football Manager 2014


z4rx07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση, υψηλόβαθμου στελέχους της Sports Interactive, της εταιρείας δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του δημοφιλούς παιχνιδιού Football Manager, γνωστοποίησε ότι το FM 2014 θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική γλώσσα.πληροφορία αυτή, έρχεται μέσα από δήλωση του Miles Jacobson, ο οποίος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Έλληνες, εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας όσον αφορά τον αριθμό των πωλήσεων, που σημείωσε το Football Μanager, εξετάζουμε την προσθήκη και της ελληνικής γλώσσας για πρώτη φορά, μέσα στο FM 14».

 

Μάλιστα απαντώντας αστειευόμενος σε σχόλια χρηστών, έπειτα από την δημοσίευσή του στο Twitter, ο Miles Jacobson δεν έχασε την ευκαιρία να αναφέρει ότι το ρεκόρ πωλήσεων υποβοηθήθηκε και από το γεγονός ότι δεν υπήρχε αντίστοιχη πειρατική και ταυτόχρονα λειτουργική έκδοση διαθέσιμη.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Γεγονός είναι, ότι αποτελεί μια σημαντική εξέλιξη, για όλους του φανατικούς gamers που θα θελήσουν να το απολαύσουν και στα ελληνικά, δεδομένου άλλωστε και των υψηλών ποσοστών αποδοχής που παρουσιάζει το παιχνίδι στη χώρα μας.

 

Link.png Site: Miles Jacobson's Twitter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι το FM ή γενικά όποιος άλλος τίτλος να βγει στα Ελληνικά.... αλλά από την άλλη μερικά on-line παιχνίδια θα ήταν ωραίο να βγαίναν στα Ελληνικά για να ηρεμήσει το skype μου από κλήσεις για το τι λέει το τάδε παιχνίδι :P 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυαγπημενος τιτλος χρονια τωρα, αφου ολοι οι Ελληνες φιλαθλοι λιγο πολυ εχουν το προπονητιλικι μεσα τους....

Πολυ ωραια κινηση μπραβο.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλοδεχουμενη η κινηση τους, και μαλιστα πιστευω αυτο θα ωθησει και περισσοτερους να παιξουν μανατζερ, αν και η μονη πικρια μου ειναι πως 50 Ευρα καθε χρονο ειναι παρα πολλα...Υ.Γ συμφωνω απολυτα με τον comfuzio, εχω βαρεθει να μεταφραζω και να εξηγω το καθε κουμπι στο μανατζερ σε ατομα που δεν ξερουν αγγλικα :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικά πιο μίζερο λαο δεν έχω δει . Έχω βαρεθεί να διαβαζω τον κάθε ξεκάρφωτο και ασχετο με το θέμα να πέταει το μακρύ του και το κοντό του ... Το παιχνίδι δεν κάνει 50€ συν είναι μάνατζερ τι γραφικά ; να δεις ... Τεσπα δεν ειμαι φαν αλλα πολύ καλή είδηση ότι στην ελλάδα υπάρχουν συνειδητοποιημένοι gamers που αγαπανε το συγκεκριμένο τίτλο και δεν τον κλέβουν και αμοιφθηκαν .

Ξέρω πολλούς φίλους μου που το αγοραζουν original και το κακό για το θέμα έιναι ότι δεν μπαίνουν να το σχολιασουν αλλα σχολιάζει ο οποιοδήποτε ασχετος ..

Sent from my Windows Phone 8X by HTC

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολυ καλη κινηση.. ειδικα απο την στιγμη που υπαρχουν ατομα που λατρευουν το ποδοσφαιρο και την προπονητικη στην Ελλαδα αλλα δεν ξερουν αγγλικα. αποτελεσμα; περνουν την Ρεαλ και δεν την βγαζουν καν Ευρωπη.. <br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To θέμα είναι η μετάφραση να γίνει από γνώστη του αντικειμένου (τόσο γλώσσας όσο και ποδοσφαιρικών όρων) και όχι από google translate

Τέσπα, για να μη γκρινιάζουμε ακόμα δε βγήκε... η κίνηση είναι εξαιρετική και σημαίνει πολλά για την ελληνική αγορά

@udaba: Θα βγεί όπως κάθε φορά... Νοέμβρη ή Δεκέμβρη 2013. Μη βιάζεσαι! Ακόμα δεν μάθαμε το τελευταίο, με τόσες αλλαγές που έχουν κάνει :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Επιτέλους, θα το παίξει και ο πατέρας μου! Ελπίζω... Συνταξιούχος είναι, πολλές δουλειές δεν έχει, καλή απασχόληση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...