isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, zalisleo είπε Υπαρχει και αυτη η λυση ,, Η κεραια ειναι μια μικρη παραλληλογραμη πλακετα κολημενη στο πανω καπακι ( φτηνιαρικη ποιοτητα ) , την ξεκολας προσεκτικα και την βγαζεις εξω,, ,,,το καλωδιο ειναι αρκετα ακαμτο και στιριζεται και απο μονη της, Εχω το ΒΟΧ στα πενηντα μετρα απο το ρουτερ και πιανει μεχρι και 12 Μbps Ωραίος! Καλή πατέντα.
zalisleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Έχεις δίκιο και εμένα μου έβγαλε την πίστη να του ανοίξω τρύπες κλπ και ναι έχει άλλες 2 κρυφές θύρες usb που εμένα με το νέο τροφοδοτικό 5v 3A που του έχω βάλει παίζουν μια χαρά. Τα ανεμιστηράκια είναι είδη στο αεροδρόμιο οπότε πιστεύω από βδομάδα να τα βάλω και ας ελπίσουμε να φτιάξει.. Εκτός το bellink τα mecool που είναι καλά box το μοντέλο bb2 Pro που έχει εξωτερική κεραία μιας και έχει ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είναι καλύτερο του m8s pro?? Ωραία πατέντα φίλε @zalisleo θα το κάνω και εγώ αυτό αν και μαζί μετά ανεμιστηράκια παράγγειλα όπως θα δείτε από κάτω και εξωτερική κεραία wifi!! Ωραιος ,,, Βλεπω ομως οτι το καλωδιο εχει φις για να συνδεθει ,,,, η πλακετα του Μ8S δεν εχει ,,,, το ομοαξωνικο καλωδιο ειναι κολλημενο στην πλακετα , αρα θα χρειαστεις λεπτο κολητηρι και δεν ειναι και τοσο ευκολο να παιτυχεις καλη κοληση στο coaxial antena cable ,,, Καλη επιτυχια . ------ Δοκιμασα τις NEXUS , stock kai nano ,,καλες ειναι ,, αλλα θελω να ξαναγυρισω στην μαμα ρομ να παρω καποιες εφαρμογες ,, με ενδιαφερει πολυ το miracast που ειχε ( και δεν το βρισκω στο play store ) Ψαχνω λοιπον την μαμά ROM NMF26Q 20170712.142340.v0321 ,,,καμμια ιδεα που θα την βρω ? Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από zalisleo
powerup Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Πειτε απο που πηρατε τα ανεμηστηρακια με. Link για να παρουμε κ εμεις ν ειναι αθορυβα ακομα καλυτερα.
mples Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, GEOZN8 είπε Έχεις δίκιο και εμένα μου έβγαλε την πίστη να του ανοίξω τρύπες κλπ και ναι έχει άλλες 2 κρυφές θύρες usb που εμένα με το νέο τροφοδοτικό 5v 3A που του έχω βάλει παίζουν μια χαρά. Τα ανεμιστηράκια είναι είδη στο αεροδρόμιο οπότε πιστεύω από βδομάδα να τα βάλω και ας ελπίσουμε να φτιάξει.. Εκτός το bellink τα mecool που είναι καλά box το μοντέλο bb2 Pro που έχει εξωτερική κεραία μιας και έχει ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είναι καλύτερο του m8s pro?? Ωραία πατέντα φίλε @zalisleo θα το κάνω και εγώ αυτό αν και μαζί μετά ανεμιστηράκια παράγγειλα όπως θα δείτε από κάτω και εξωτερική κεραία wifi!! το μοντέλο bb2 Pro ειναι μια μαλακια και μιση
zalisleo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, powerup είπε Πειτε απο που πηρατε τα ανεμηστηρακια με. Link για να παρουμε κ εμεις ν ειναι αθορυβα ακομα καλυτερα. https://www.ebay.co.uk/itm/40mm-x-10mm-0-12A-2Pin-5V-DC-Brushless-Sleeve-Bearing-Cooling-Fan-SY-AU/252199482809?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
vadergr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλο το Vorke Z6 . Φασόν βεβαια με το Tanix TX92, ακομα και στο λογισμικό . Αλλά εξαιρετικά για S912 και απο τα λίγα (βασικά ελάχιστα) με ταχύτατη εσωτερική ROM (>100mb/sec read ΚΑΙ write). Μετράει πολύ σε updates και σε εκκινηση εφαρμογών/παιχνιδιων. Κυκλοφορούν κατι χρεπια με read 50 και write 25...
GEOZN8 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, powerup είπε Πειτε απο που πηρατε τα ανεμηστηρακια με. Link για να παρουμε κ εμεις ν ειναι αθορυβα ακομα καλυτερα. https://www.banggood.com/DC-5V-Black-Cooling-Fan-USB-Computer-Case-Silent-Cooling-Fan-120x120x25mm-p-1143611.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN 2
villasg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, powerup είπε Πειτε απο που πηρατε τα ανεμηστηρακια με. Link για να παρουμε κ εμεις ν ειναι αθορυβα ακομα καλυτερα. Στις 20/12/2017 στις 10:00 ΜΜ, villasg είπε Η πιο καλη DIY λυση για υποψιες-προβληματα θερμοκρασιας ( πχ Alfawishe ) ειναι 1Χ https://www.aliexpress.com/item/2-Set-Gdstime-TV-Box-Wireless-Router-Cooling-Fan-DC-5V-USB-Power-120mm-120x120x25mm-12CM/32822761743.html 2Χ https://www.aliexpress.com/item/120mm-Fan-Dust-Filter-Dustproof-Screen-PC-Computer-Case-Mesh-PC-Case-Fan-Dust-Sponge-Filter/32809073080.html 1Χ https://www.aliexpress.com/item/2PCS-lot-120MM-X-120MM-12cm-Anti-vibration-Silicon-Fan-Gasket-Noise-Reducing-Silencer-Gasket-Pad/32827773151.html και με 18€ φτιαχεις 2 αψοψα cooling systems ( για 2 tvbox ) Με αυτα εφτιαξα εγω για φιλο :
isay Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, zalisleo είπε ------ Δοκιμασα τις NEXUS , stock kai nano ,,καλες ειναι ,, αλλα θελω να ξαναγυρισω στην μαμα ρομ να παρω καποιες εφαρμογες ,, με ενδιαφερει πολυ το miracast που ειχε ( και δεν το βρισκω στο play store ) Ψαχνω λοιπον την μαμά ROM NMF26Q 20170712.142340.v0321 ,,,καμμια ιδεα που θα την βρω ? Εχεις δικιο. Λείπει και δεν το ειχα προσέξει (δε μου ειχε χρειαστεί). Τράβηξα την εφαρμογή απο το παλιοτερο box (s92) αλλά στη stock δεν την δεχονταν (εσκαγε και βαριεμαι να ψάξω το γιατί). Εχω την υποψία οτι δεν παιζει σε android7 αλλά αν την ειχες δει στη μαμα rom, κάνω λάθος. Στο δια ταυτα. Το προγραμμα ειναι το com.droidlogic.miracast και εχω την (παλιά) εκδοση 1.3.201401271346 που αν θες στη στελνω να δοκιμασεις. Απο μαμισιες rom εχω τις M8S_PRO-20171030.162112.V0619 και MECOOL M8S PRO PC 20170817 αλλά δεν ξερω τι εχουν μεσα . αν νομιαζεις οτι σου κανει κάποια πες μου 1
zalisleo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, isay είπε Εχεις δικιο. Λείπει και δεν το ειχα προσέξει (δε μου ειχε χρειαστεί). Τράβηξα την εφαρμογή απο το παλιοτερο box (s92) αλλά στη stock δεν την δεχονταν (εσκαγε και βαριεμαι να ψάξω το γιατί). Εχω την υποψία οτι δεν παιζει σε android7 αλλά αν την ειχες δει στη μαμα rom, κάνω λάθος. Στο δια ταυτα. Το προγραμμα ειναι το com.droidlogic.miracast και εχω την (παλιά) εκδοση 1.3.201401271346 που αν θες στη στελνω να δοκιμασεις. Απο μαμισιες rom εχω τις και MECOOL M8S PRO PC 20170817 αλλά δεν ξερω τι εχουν μεσα . αν νομιαζεις οτι σου κανει κάποια πες μου Τις μαμισιες που παραθετεις τισ εχω και γω ,,,Την M8S_PRO-20171030.162112.V0619 την ειχα περασει και δεν κοιταξα αν ειχε το miracast μεσα ,, Τωρα εχω την nano ,, και με αυτη θα μεινω οριστικα , Το --com.droidlogic.miracast και εχω την (παλιά) εκδοση 1.3.201401271346 ----,αν μπορεισ να μου το στειλεις με mail .. θα με βοηθουσε να μην ξηλωσω την nano ,,
aggelos255 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά.Τι προτείνεται για box σε δωμάτιο (μεταφορά και στο σαλόνι) για θέαση ταινιών από σκληρό, κατέβασμα ταινιών,kodi,popcorn time; Θα προτιμούσα κάτι φθηνό καθώς περιμένω και τα νέα ryzen apu.
isay Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, aggelos255 είπε Καλησπέρα παιδιά.Τι προτείνεται για box σε δωμάτιο (μεταφορά και στο σαλόνι) για θέαση ταινιών από σκληρό, κατέβασμα ταινιών,kodi,popcorn time; Θα προτιμούσα κάτι φθηνό καθώς περιμένω και τα νέα ryzen apu. Με τυχαία σειρα mecool m8s pro, Beelink GT1 ultimate, ziddo h6 και αν σηκώνει το budget σου το nvidia shield. Αν θες και netflix hd βγαλε απο τη λιστα το beelink Επισης ενα usb hub που να παιρνει ρευμα απο πριζα (enpowered) γιατι ο δισκος τραβα πολύ ρεύμα Οταν εννοεις κατεβασμα ταινιών, με ποιο τρόπο; Να το κάνεις torrent client; Δεν τα εχω δοκιμάσει ετσι και δεν ξέρω, αλλα διευκρίνησε το για να δεις και προτάσεις αλλων.
aggelos255 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Να μπορώ να κατεβάσω torrent από το box. Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο
enterhere Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Mε το Beelink GT1 ultimate κατεβάζω torrent κανονικά, στην εσωτερική κάρτα SD που έχω βάλει.
Notis07 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπερα, (αρκετες γνωσεις σε κινητα - καμια σε tv box). Θέλω ενα για stream κυριως, novago και cosmote tv go, ισως netflix, popcorn και κάνα ψιλό game (προφανώς ΟΧΙ dead trigger στα 100fps). Σκεφτομουν για το mi tv box, αλλα μετα ειδα αυτα τα 2: 1)https://www.gearbest.com/tv-box/pp_895800.html 2)https://www.banggood.com/W95-Amlogic-S905W-2GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1195783.html?cur_warehouse=CN τα οποια ειναι ιδια χαρακτηριστικα με το mi tv box και 20 ευρω κατω ή κανω λαθος? Γενικως κάνει κάποιο από αυτά για την δουλεια που προανεφερα; Εχει καποιος να προτείνει κατι αλλο σε αυτή τη τιμή; (ή ισως και λιγο παραπανω αν προκειται για κατι αρκετα καλυτερο... αν και δεν θα θελα να ξεφυγω) Ευχαριστω εκ των προτέρων για οποιον ασχοληθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα