Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω ηθελα να παμε για φαγακι... αλλα τελικα πηγαμε για ποτο. 

Δεν ξερω αν ξαναβγω βραδυ μαζι της... Ψιλοξενερωσα. Γιατι εδειχνε οτι γουσταρε, αλλα μολις εκαν κινηση στραβωσε. Τελος νομιζω οτι αν δεν κανω παλι εγω την κινηση δεν θα με πει τιποτα. 

Ειμαι 23 και δεν ειμαι για να καθομαι να παρακαλαω κανενα 17 χρονο...Αν ειναι να παρακαλεσω θα αξιζει και θα μου δειχνει οτι θελει, οχι να της το βγαλω εγω ολα με το τσιγκελι...

πες τοση ωρα οτι εχεις να κανεις με ανήλικο του γαλακτος!!που πας και μπλεκεις...

games Fan τι εγινε τελικα??

• Like 2
Δημοσ.

Ποτέ δεν μπόρεσε να καταλάβω γιατί πρέπει ο άντρας να εντυπωσιάσει με το ζόρι την γυναίκα! Να κρατάει το ενδιαφέρον, να είναι συνέχεια αστείος,σοβαρός,κλοουν επιτυχημένος, λεφτάς, το καθένα ανάλογα με την τρέχουσα διάθεση της κάθε γυναίκας. Μπορεί να έχει και αυτός, δικά του προβλήματα πιο σοβαρά από τα δικά της.

Δηλαδή το κοριτσάκι αυτό που γνώρισε ο φίλος, τι έχει να επιδείξει στη ζωή του;;

No, no, no, no. Δεν είπα κάτι τέτοιο. Διάβασε το δεύτερο post μου στο θέμα. Σε καμία περίπτωση δε λέω να κάνει τον καραγκιόζη ο άνθρωπος ή να τα δώσει όλα γι αυτήν, ίσα- ίσα. Αλλιώς το έγραψα, αλλιώς το κατάλαβες.

Ειμαι 23 και δεν ειμαι για να καθομαι να παρακαλαω κανενα 17 χρονο...Αν ειναι να παρακαλεσω θα αξιζει και θα μου δειχνει οτι θελει, οχι να της το βγαλω εγω ολα με το τσιγκελι...

ΓΙΑ 17ΧΡΟΝΟ ΜΙΛΑΜΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ; :angry:

Χέστην απλά.

Για όνομα, τόση φασαρία για ένα ανήλικο.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ έχω ενα παρόμοιο πρόβλημα αλλα με πολλές γκόμενες μαζι
όπου μπαίνω νιώθω Σάκης Ρουβας με τις αντιδράσεις του γυναικείου πληθυσμού
αλλα δεν ξέρω αν το φαντάζομαι η συμβαίνει γιατι μου έχει τύχει (σπάνια αλλα συμβαίνει) να ακούω και να βλέπω διάφορα που τελικά δεν υπήρχαν .

χώσου και ότι γίνει

Δημοσ.

H κοπέλα - αστερίας μου έριξε άκυρο για απόψε.....

Δεν θα την στριμώξω , θα της μαμήσω ότι τις έχουνε αφήσει οι άλλοι αγάμητο....

την παλιοκαριόλα μου το παίζει και δύσκολη...!!!

• Like 3
Δημοσ.

Έλα σπάω εγώ τη σιωπή. Ορμάτε.

(Κάποιος να αναβιώσει το θρεντ με τα καλύτερα ποστ της ημέρας γρήγορα!)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ημασταν μονοι. Βγηκαμε με παρεα, αλλα εγω ηθελα να της πιασω την κουβεντα. Δεν μιλουσε ουτε με την φιλη της. Μονο το κινητο ειχε στο χερι και εστελνε μυνηματα.

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι τις προηγουμενες μερες με εστελνε μυνηματα τι κανω, αν θα βγω το σαββατο.

Πολύ εκνευριστικό αυτό.

Βασικά η κοπέλα είχε μεγάλη ανασφάλεια και άγχος. Υπεκφυγή από το ψητό ήταν η ενασχόληση με το κινητό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...