Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άφωνη παρακολουθεί τις εξελίξεις η κοινή γνώμη μετά την πολεμική επιχείρηση ένοπλων κακοποιών κατά των φυλακών Τρικάλων και την απόδραση έντεκα κρατουμένων, στην πλειοψηφία τους αλβανικής καταγωγής.

http://www.zougla.gr/greece/article/an8ropokinigito-sta-trikala

• Απαντ. 385
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Άσχετα με την εθνότητα, μήπως να τους "απενεργοποιούσαν", να μειωθεί το κόστος φύλαξης, η κατανάλωση ενέργειας κτλ;

Βλέπω ότι (συγκεκριμένα άτομα-κλασσικά) δεν πρόκειται να αφήσουν την καριέρα τους και να αλλάξουν πλόρη στην κοινωνία του σήμερα και του αύριο.

- Καταναλώνουν πόρους του συστήματος κάθε χώρας,

- Δεν προσφέρουν απολίτως τίποτα - μηδενικής αξίας (σε διάφορους τομείς)

- Δεν μου κάνουν για στάρ του χόλιγουντ

Αποσύνδέστε τους μια φορά και βλέπουμε....

• Like 4
Δημοσ.

Άσχετα με την εθνότητα, μήπως να τους "απενεργοποιούσαν", να μειωθεί το κόστος φύλαξης, η κατανάλωση ενέργειας κτλ;

Βλέπω ότι (συγκεκριμένα άτομα-κλασσικά) δεν πρόκειται να αφήσουν την καριέρα τους και να αλλάξουν πλόρη στην κοινωνία του σήμερα και του αύριο.

Και εσύ με αυτή τη λογική, και στην ηλικία που είσαι, αν μιλάς σοβαρά, τα συγχαρητήρια μου για το τρόπο που σκέφτεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Βλαστος πως δεν απεδρασε, παραξενο μου φαίνεται ...

Λογικά θα φύγει, έχει και αυτός δικαίωμα στην ελευθερία, όπως είπε ο δικηγόρος του.

Δημοσ.

Ο Βλαστος πως δεν απεδρασε, παραξενο μου φαίνεται ...

ειχε ηδη κανονισει για αλλη φορα..που να ετρεχε τωρα..
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν έχεις δει την ταινία "Κουρδιστό Πορτοκάλι", να την δεις.Αν πάλι την έχεις δει, μάλλον δεν την κατάλαβες.

Δημοσ.

Να τους βάλουν στο χώμα εννοείς, γιατί με τους άχρηστους που έχουμε, αυτοί θα ξαναβγούν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...