pournaras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ωραία αφήστε τον σωφρονισμό. Εγώ σκέφτομαι οτι αντί να τους σκοτώσουν μπορεί ναι είναι χειρότερο για αυτούς να τους βάλουν φυλακή και να μην ξαναβγουν ποτέ. Εννοώ οτι με το να τους σκοτώνεις απλα τους κάνεις μια χάρη, ενω στην φυλακή (μπορεί να κάνουν οτι θέλουν) αλλα και πάλι είναι άλλη φάση (ξύλο κτλπ). Με λίγα λόγια αναφέρομαι στο θέμα της τιμωρίας. Ποιο πολύ θα τιμωρηθούν μπαίνοντας στην φυλακή παρά πεθαίνωντας. Δεν ξέρω. Το να μην ξαναβγουν ποτε, ειναι σχετικο. Και πριν φυλακη τους ειχαν με σκοπο να κατσουν καμμια 20αρια χρονια, αλλα βλεπεις αυτο δεν τους αρεσε και την κοπανησαν. Αρα το να μην ξαναβγουν ποτε, προβλεπει περισσοτερα χρηματα, για εκπαιδευση, εξοπλισμο, προσληψεις κλπ. Που σημαινει, οτι για να τον εκδικηθω (και να τον αφησω να σαπισει στη φυλακη μεχρι να πεθανει), πρεπει ως πολιτης να πληρωσω απο την τσεπη μου ολα αυτα και παραλληλα να τον ταιζω και να τον ντυνω καθημερινα για τα επομενα 50 χρονια με χρηματα παλι δικα μου. Κι ολα αυτα γιατι; Για να τον εκδικηθω και να του αποδειξω τι; Τιμωρεις καποιον για να μην ξανακανει αυτο που εκανε. Αν αυτον τον τιμωρεις εφ'ορου ζωης λογικα και δε θα το ξανακανει (αφου θα ειναι για παντα μεσα). Πιανεις το παιδι σου να εχει γυρισει στις 4 τα χαραματα πιωμενος. Για τιμωρια δεν τον αφηνεις να ξαναβγει καθολου για ενα μηνα. Αυτο ειναι τιμωρια. Αν δεν τον αφησεις να ξαναβγει ποτε (οσο ειναι ανηλικος), αυτο δεν ειναι τιμωρια.
Rabican Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 επισης νομοθετικα δεν υφισταται νομιζω το εφορου ζωης. μετα απο καμποσα χρονια μπορουν να ξαναβγουν... αν συνυπολογισουμε και το ποσο ευκολα, κατα πως φαινεται, δραπετευουν απο τις ελληνικες φυλακες, δεν ξερω γιατι πρεπει να τους βαλουμε φυλακη αντι να τους στειλουμε στον αγυριστο.
phanispal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Τα είπαμε παίδες, η φυλακή είναι για Γαβαλάδες και λοιπούς «φλώρους» που τους πάει αίμα. Για κατακάθια που σκοτώνουν αδιακρίτως, δεν έχει νόημα.
michalisv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ακόμα θέμα ωρών είναι να τους πιάσουν;Τόσες μέρες το ίδιο λένε.
michalisv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ε και οι μέρες από ώρες αποτελούνται.Σωστό και αυτό Πάντως αυξάνονται οι πιθανότητες να έχουν φτάσει στην Αλβανία.
sphinxgr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://on-news.gr/2013/07/08/mono-andrianta-den-estise-alvaniki-istoselida-gia-tous-nekrous-drapetes/ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ!
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 http://on-news.gr/2013/07/08/mono-andrianta-den-estise-alvaniki-istoselida-gia-tous-nekrous-drapetes/ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ! εσυ τι νομιζες,οτι καθυστερημενους εθνικιστες εχουμε μονο εδω? 11
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 http://on-news.gr/2013/07/08/mono-andrianta-den-estise-alvaniki-istoselida-gia-tous-nekrous-drapetes/ ΜΟΝΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΣΤΗΣΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΡΑΠΕΤΕΣ! Που να δεις τι έχει να γίνει, αν και εφόσον περάσουν τα σύνορα οι υπόλοιποι! Εκεί να δεις γλέντια. 1
tzizzz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εσυ τι νομιζες,οτι καθυστερημενους εθνικιστες εχουμε μονο εδω? απλα ακυρο το σχολιο, μονο και μονο να δημιουργησει θεματακι να το παιξει μαγκακι τι σχεση εχει ο εθνικισμος με τους καζαμπουμπου αλβανους που χαιρονται και ηρωποιουν δολοφονους? ξερεις πολλους Ελληνες δολοφονους που εχουν κανει τα ιδια σε ξενη χωρα και να βγουν εδω αλλοι ελληνες και να τους ηρωποιουν? πραγματικα χαζο
Ntinaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 απλα ακυρο το σχολιο, μονο και μονο να δημιουργησει θεματακι να το παιξει μαγκακι τι σχεση εχει ο εθνικισμος με τους καζαμπουμπου αλβανους που χαιρονται και ηρωποιουν δολοφονους? ξερεις πολλους Ελληνες δολοφονους που εχουν κανει τα ιδια σε ξενη χωρα και να βγουν εδω αλλοι ελληνες και να τους ηρωποιουν? πραγματικα χαζο εχεις την εντυπωση πως αν οι δολοφονοι ειχαν κανει τις δουλειες τους στην αλβανια θα ειχαν αποθεωση απο το συγκεκριμενο site? σορυ παντως αν σου εθιξα τα εγχωρια ορκ
liopyr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 απλα ακυρο το σχολιο, μονο και μονο να δημιουργησει θεματακι να το παιξει μαγκακι τι σχεση εχει ο εθνικισμος με τους καζαμπουμπου αλβανους που χαιρονται και ηρωποιουν δολοφονους? ξερεις πολλους Ελληνες δολοφονους που εχουν κανει τα ιδια σε ξενη χωρα και να βγουν εδω αλλοι ελληνες και να τους ηρωποιουν? πραγματικα χαζο Όχι, όλα κι όλα. Οι Έλληνες δεν ηρωποιούν (sic) δολοφόνους. Τους ψηφίζουν. 4
efo355 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μάλιστα επειδή μια σελίδα λέει παπαριές χαρακτηρίζει ολόκληρο λαό; Από iq μερικοί είστε τι να πω....δηλαδή εμένα που ήμουν πάντα αριστερός για το εξωτερικό είμαι και εγώ άλλο ένα παιδί με μαύρο μπλουζάκι και χρυσά γράμματα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις