lenakix Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Θα ειναι λιγο συναισθηματικο και μελο το θεμα,σας προειδοποιω..Αλλα αναρωτιεμαι..Τι μας εχει μεινει σε μια Ελλαδα του σημερα;Σε μια Ελλαδα σκυθρωπη,απαισιοδοξη,γεματη μιζερια..Εχω θρασος που ονειρευομαι ακομα;Που ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για μενα και την πατριδα μου;Που περιμενω τα καλυτερα,παρολο που βουλιαζω σε βαλτο,οσο περναει ο καιρος;Δεν ζω στο ροζ συννεφο,απλα ειμαι ονειροπολα..Δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου,απλα ειμαι στον αισιοδοξο κοσμο μου..Πιστευω στην αγαπη,στην αλληλεγγυη και στην ανθρωπια..Αυτα χρειαζομαι για να προχωραω,να συνεχιζω να σηκωνομαι οσο ασχημα και αν πεσω..Παλευω με τον ιδιο μου τον εαυτο καθε μερα..Και οταν κερδισω την μαχη,θα κερδισω και τον πολεμο.. 2
gatokoritso Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 δεν ειμαστε τοσο απαισιόδοξοι οσο δειχνουμε..απλα γουσταρουμε γκρινια. 2
frenzy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δεν είναι φεησμπουκ εδώ; Sent from my LT26i using Insomnia 1
michael92 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Offtopic: Δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που έχουν 0 posts και ανοίγουν βαθυστόχαστα topic (τελευταία συμβαίνει πολύ συχνά). Εδώ είναι forum σχετικό με την ψηφιακή τεχνολογία και όχι μέρος πολιτικοοικονομικών και λοιπόν συζητήσεων. Σίγουρα σοβαρά θέματα μη σχετικά με την τεχνολογία είναι ευπρόσδεκτα εδώ. Καλό όμως είναι να ανοίγονται από άτομα σχετικά με το forum και όχι από άτομα που είπαν να ανοίξουν ένα random topic στο offtopic ενός μη γενικού forum που δεν συμμετέχουν έστω σε μικρό βαθμό, και πιθανότατα να μην ξαναγράψουν κάτι ποτέ. 4
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Θα ειναι λιγο συναισθηματικο και μελο το θεμα,σας προειδοποιω..Αλλα αναρωτιεμαι..Τι μας εχει μεινει σε μια Ελλαδα του σημερα;Σε μια Ελλαδα σκυθρωπη,απαισιοδοξη,γεματη μιζερια..Εχω θρασος που ονειρευομαι ακομα;Που ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για μενα και την πατριδα μου;Που περιμενω τα καλυτερα,παρολο που βουλιαζω σε βαλτο,οσο περναει ο καιρος;Δεν ζω στο ροζ συννεφο,απλα ειμαι ονειροπολα..Δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου,απλα ειμαι στον αισιοδοξο κοσμο μου..Πιστευω στην αγαπη,στην αλληλεγγυη και στην ανθρωπια..Αυτα χρειαζομαι για να προχωραω,να συνεχιζω να σηκωνομαι οσο ασχημα και αν πεσω..Παλευω με τον ιδιο μου τον εαυτο καθε μερα..Και οταν κερδισω την μαχη,θα κερδισω και τον πολεμο.. Πες ποιος σε πείραξε να του κάνουμε τη μούρη κρέας. 4
kuzko21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Θα ειναι λιγο συναισθηματικο και μελο το θεμα,σας προειδοποιω..Αλλα αναρωτιεμαι..Τι μας εχει μεινει σε μια Ελλαδα του σημερα;Σε μια Ελλαδα σκυθρωπη,απαισιοδοξη,γεματη μιζερια..Εχω θρασος που ονειρευομαι ακομα;Που ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για μενα και την πατριδα μου;Που περιμενω τα καλυτερα,παρολο που βουλιαζω σε βαλτο,οσο περναει ο καιρος;Δεν ζω στο ροζ συννεφο,απλα ειμαι ονειροπολα..Δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου,απλα ειμαι στον αισιοδοξο κοσμο μου..Πιστευω στην αγαπη,στην αλληλεγγυη και στην ανθρωπια..Αυτα χρειαζομαι για να προχωραω,να συνεχιζω να σηκωνομαι οσο ασχημα και αν πεσω..Παλευω με τον ιδιο μου τον εαυτο καθε μερα..Και οταν κερδισω την μαχη,θα κερδισω και τον πολεμο.. ''δεν έπρεπε να είχα φύγει απ’ τον πλανήτη μου… δεν έπρεπε να δίνω σημασία στα λόγια, έπρεπε να μπορώ να καταλαβαίνω σωστά τις πράξεις…'' 2
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Σου έχει μείνει το μυαλό και το σώμα σου. Διάβασε και γυμνάσου. 2
frenzy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Σου έχει μείνει το μυαλό και το σώμα σου. Διάβασε και γυμνάσου. Ή δες κανα πορνο με υπότιτλους. 6
lenakix Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Offtopic: Δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς που έχουν 0 posts και ανοίγουν βαθυστόχαστα topic (τελευταία συμβαίνει πολύ συχνά). Εδώ είναι forum σχετικό με την ψηφιακή τεχνολογία και όχι μέρος πολιτικοοικονομικών και λοιπόν συζητήσεων. Σίγουρα σοβαρά θέματα μη σχετικά με την τεχνολογία είναι ευπρόσδεκτα εδώ. Καλό όμως είναι να ανοίγονται από άτομα σχετικά με το forum και όχι από άτομα που είπαν να ανοίξουν ένα random topic στο offtopic ενός μη γενικού forum που δεν συμμετέχουν έστω σε μικρό βαθμό, και πιθανότατα να μην ξαναγράψουν κάτι ποτέ. Δεν νομιζω να ανεφερα κατι πολιτικο η οικονομικο και οσο για το αν ειναι βαθυστοχαστο η οχι,αυτο ειναι στην κριση του καθενος..Ειδα οτι στο συγκεκριμενο site μπορουμε να μιλησουμε για ολα,για format σε υπολογιστες μεχρι την πιο αξιοπιστη μαρκα προφυλακτικου..Αν δεν επιτρεπεται,τοτε να ρουφηξω το αβγουλακι μου,να κανω τουμπεκι και να προβλημτιστω ΜΟΝΟ για την καινουρια καμερα που θελω να παρω.. Παιδια,οκ, δεν ψαχνω λυσεις και απαντησεις στα αλυτα και αναπαντητα..Εναν προβληματισμο εχω..Τελευταια ακουω μονο για κριση,ανεργια,ξενιτια και αυτοκτονιες..Βλεπω αστεγους,πεινασμενους και εξαθλιωμενους ανθρωπους γυρω μου..Δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι για αυτο,τουλαχιστον οχι σαν μοναδα.Και απλα ανοιξα μια συζητηση,για να ανταλλαξω αποψεις και να δω τελικα ποσοι απο μας δεν εχουν σταματησει να ελπιζουν,αν οχι για κατι καλυτερο,τουλαχιστον να μην παμε στα χειροτερα.. δεν ειμαστε τοσο απαισιόδοξοι οσο δειχνουμε..απλα γουσταρουμε γκρινια. Γουσταρουμε γκρινια και ειμαστε και καλομαθημενοι Ή δες κανα πορνο με υπότιτλους. Δεν παρακολουθω ξενα πορνο. Στηριζω Ελλαδα και σε αυτο! 1
frenzy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Θα ειναι λιγο συναισθηματικο και μελο το θεμα,σας προειδοποιω..Αλλα αναρωτιεμαι..Τι μας εχει μεινει σε μια Ελλαδα του σημερα;Σε μια Ελλαδα σκυθρωπη,απαισιοδοξη,γεματη μιζερια..Εχω θρασος που ονειρευομαι ακομα;Που ελπιζω σε ενα καλυτερο μελλον για μενα και την πατριδα μου;Που περιμενω τα καλυτερα,παρολο που βουλιαζω σε βαλτο,οσο περναει ο καιρος;Δεν ζω στο ροζ συννεφο,απλα ειμαι ονειροπολα..Δεν ειμαι εκτος τοπου και χρονου,απλα ειμαι στον αισιοδοξο κοσμο μου..Πιστευω στην αγαπη,στην αλληλεγγυη και στην ανθρωπια..Αυτα χρειαζομαι για να προχωραω,να συνεχιζω να σηκωνομαι οσο ασχημα και αν πεσω..Παλευω με τον ιδιο μου τον εαυτο καθε μερα..Και οταν κερδισω την μαχη,θα κερδισω και τον πολεμο.. Σοβαρή απάντηση σε ασόβαρο ποστ: Απάντηση σε κάθε πρόταση ξεχωριστά. Πρώτα απ' όλα η Ελλάδα είναι η χώρα της μιζέριας και της απαισιοδοξίας. Πες τα 400 χρόνια σκλαβιάς, πες ο ξεριζωμός, πες η Κύπρος, η δικτατορία, το χρηματιστήριο, τα ρεμπέτικα, οι Τρύπες ή η Αλεξίου, η μιζέρια κι η απαισιοδοξία είναι το μερακι, το κέφι κι η δικαιολογία μας. Γιατί η καύλα ΔΕΝ είναι να αστοχείς, όταν είσαι χαμηλά μπορείς μονάχα να το γλεντήσεις. Τι ονειρεύεσαι; Αντί να ποστάρεις αοριστίες, γιατί δε μας λες τι ψάχνεις; Ποιά είναι τα καλύτερα που περιμένεις; Στη δική σου κατάσταση βαλε μας, μην αρχίσεις τα "βαρέθηκα να βλέπω τους γύρω μου μπλα μπλα". Δε ζεις στο συννεφο αλλά είσαι ονειροπόλα. Η διαφορά μεταξύ του ονείρου και της πραγματικότητας γλυκιά μου είναι η πράξη. Καμιά 20ρια χρόνια πράξης, που μειώνονται με το ταλέντο και αυξάνονται με την έλλειψή του. Τα υπόλοιπα, μιζέρια, σκατά, ευτυχία, χαρά, είναι μονάχα θέμα οπτικής γωνίας. Αν έχεις φτάσει στο όνειρο τα λες "το ταξίδι μέχρι εδώ", όταν δεν έχεις φτάσει τα λες "εμπόδια". Πιστεύεις στην αγάπη, στην αλληλεγγύη και στην ανθρωπιά. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΣ! Έχεις κάτι που χρειάζομαι; αλλιώς τι να την κάνω την αλληλεγγύη σου; Μήπως θες κάτι εσύ από εμένα; γιατί έτσι μου φαίνεται λογική αυτή η εξομολόγηση. Με λίγα λόγια, αν πέσεις το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιος να σε σηκώσει. Μπράβο, συγχαρητήρια για το σθένος σου. Τα υπόλοιπα κλισέ "παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό", "αν κερδίσω την μάχη" είναι υπέροχα, θα τα προσθέσω στη συλλογή μου. Στο μέλλον όμως κράτα τα για το φεησμπουκ και τις λοιπές μαλακίες. Αν έχεις στην ουσία κάτι να κάνεις βρες τον τρόπο και κάνε το. Αλλιώς τράβα μαγείρευε για κάποιον που έχει, αλλιώς αποδέξου τη μοίρα σου ως παράσιτο. 5
Timonkaipumpa Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Σοβαρή απάντηση σε ασόβαρο ποστ: Απάντηση σε κάθε πρόταση ξεχωριστά. Πρώτα απ' όλα η Ελλάδα είναι η χώρα της μιζέριας και της απαισιοδοξίας. Πες τα 400 χρόνια σκλαβιάς, πες ο ξεριζωμός, πες η Κύπρος, η δικτατορία, το χρηματιστήριο, τα ρεμπέτικα, οι Τρύπες ή η Αλεξίου, η μιζέρια κι η απαισιοδοξία είναι το μερακι, το κέφι κι η δικαιολογία μας. Γιατί η καύλα ΔΕΝ είναι να αστοχείς, όταν είσαι χαμηλά μπορείς μονάχα να το γλεντήσεις. Τι ονειρεύεσαι; Αντί να ποστάρεις αοριστίες, γιατί δε μας λες τι ψάχνεις; Ποιά είναι τα καλύτερα που περιμένεις; Στη δική σου κατάσταση βαλε μας, μην αρχίσεις τα "βαρέθηκα να βλέπω τους γύρω μου μπλα μπλα". Δε ζεις στο συννεφο αλλά είσαι ονειροπόλα. Η διαφορά μεταξύ του ονείρου και της πραγματικότητας γλυκιά μου είναι η πράξη. Καμιά 20ρια χρόνια πράξης, που μειώνονται με το ταλέντο και αυξάνονται με την έλλειψή του. Τα υπόλοιπα, μιζέρια, σκατά, ευτυχία, χαρά, είναι μονάχα θέμα οπτικής γωνίας. Αν έχεις φτάσει στο όνειρο τα λες "το ταξίδι μέχρι εδώ", όταν δεν έχεις φτάσει τα λες "εμπόδια". Πιστεύεις στην αγάπη, στην αλληλεγγύη και στην ανθρωπιά. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΜΑΣ! Έχεις κάτι που χρειάζομαι; αλλιώς τι να την κάνω την αλληλεγγύη σου; Μήπως θες κάτι εσύ από εμένα; γιατί έτσι μου φαίνεται λογική αυτή η εξομολόγηση. Με λίγα λόγια, αν πέσεις το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάποιος να σε σηκώσει. Μπράβο, συγχαρητήρια για το σθένος σου. Τα υπόλοιπα κλισέ "παλεύω με τον ίδιο μου τον εαυτό", "αν κερδίσω την μάχη" είναι υπέροχα, θα τα προσθέσω στη συλλογή μου. Στο μέλλον όμως κράτα τα για το φεησμπουκ και τις λοιπές μαλακίες. Αν έχεις στην ουσία κάτι να κάνεις βρες τον τρόπο και κάνε το. Αλλιώς τράβα μαγείρευε για κάποιον που έχει, αλλιώς αποδέξου τη μοίρα σου ως παράσιτο. Bow. Ωραίο post ... !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα