Προς το περιεχόμενο
Hal9000

Διαγωνισμός: Κερδίστε το Samsung ATIV Smart PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι διαγωνισμοί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στο Insomnia και από σήμερα μπορείτε να κερδίσετε το εκπληκτικό

(με το πληκτρολόγιο dock), αξίας €799, ευγενική χορηγία της Cosmote.Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με πέντε διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 28/3/2013 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή.

Επιπλέον, κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter ή συνδρομή στο κανάλι μας στο YouTube. Αν έχετε λογαριασμό στο Google Plus, μπορείτε για πρώτη φορά να συμμετέχετε με το όνομα σας, κάνοντας follow τη σελίδα του insomnia και δηλώνοντας το στη σελίδα του διαγωνισμού.

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 28/3/2013 και ώρα 10:01 έως και 20/4/2013 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook, Google Page και Twitter.

Καλή Επιτυχία !!

Link.png Site: Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό ATIV Smart PC
  • Like 1

Κοινοποιήστε αυτήν την ανάρτηση


Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.