No limit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Όποιος έχει την δυνατότητα ας επισκεφεί το Άγιο Όρος πιστεύω θα ακούσει και θα δει πολλά.Εξάλλου σκοπός του χριστιανισμού δεν ήταν ποτέ να κάνει θαύματα για να πειστούν όσοι δεν πιστεύουν αλλά όχι ρε γαμώτο στα δύσκολα να βρίσκουμε καταφύγιο εκεί που φτύνουμε είναι κοροιδία Sent from my iPhone using Insomnia Λάθος πάντα σκοπός του Χριστού σύμφωνα με τα γραφόμενα και του χριστιανισμού ήταν να πεισθούν οι άπιστοι και όχι οι πιστοί.Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι όλοι έχουμε ακούσει για κάποιο θαύμα αλλά δεν έχουμε δει προσωπικά κανένας.όταν λοιπόν βρεθεί ένας να μου δείξει ένα θαύμα χειροπιαστό που να μην έχει επιστημονική εξήγηση τότε και μόνο μπορώ να πειστώ
απίθανος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 όταν λοιπόν βρεθεί ένας να μου δείξει ένα θαύμα χειροπιαστό που να μην έχει επιστημονική εξήγηση τότε και μόνο μπορώ να πειστώ http://www.pigizois.net/thaumata/thauma_agias_marinas.htm
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Προφανώς μόνο η Αγία Μαρίνα μπορούσε. Οι άλλοι τον είχαν γράψει κανονικά.
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Σωστός ο απίθανος!!! Κάτι links που έχω από την Marvel, να τα φέρω να αποδείξω ότι υπάρχει ο Batman; 4
FilipposMD Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το θαύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι χειρουργός άφησε άλλο γιατρό να δώσει κατευθύνσεις στο χειρουργείο 6
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Το θαύμα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι χειρουργός άφησε άλλο γιατρό να δώσει κατευθύνσεις στο χειρουργείο Ψιλά γράμματα.... αφού και εγώ να πάω σε ένα νοσοκομείο, να γράψω στο βιβλίο "Timonkaipumpa από την Προύσα", ο γιατρός που θα είναι μέσα θα με ακούσει σε ό,τι πω. Βέβαια, μετά θα γίνει πολύ ντόρος για τον εκ Προύσης Timonkaipumpa... και δεν μπορώ δημοσιότητες και τέτοια.
pournaras Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Απιστοι!!! Θα ειδοποιησω τον Andreas2 (η 3 αμα θελει για φετος), να σας βαλει στη θεση σας!!! 2
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Σωστός ο απίθανος!!! Κάτι links που έχω από την Marvel, να τα φέρω να αποδείξω ότι υπάρχει ο Batman; Aν το κανεις αυτο σε παραδεχομαι (Aλλα I see your point)
No limit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 http://www.pigizois.net/thaumata/thauma_agias_marinas.htm Βρε παιδιά όχι από link έλεος δηλαδή λέμε για θαύμα χειροπιαστό να συμβαίνει κάτι σε σπίτι κάποιου και να μου το δείξει π. χ να δακρύζει μία εικόνα μέσα στο σπίτι του να αιωρείται ένα δέντρο στον κήπο του γενικά να έχει κάποιος κάτι στο σπίτι του που να αποδεικνύει ότι υπάρχει κάτι πέρα από τα επιστημονικά όρια.Έχει κανείς από τα 10.000.000 Ελλήνων κάτι τέτοιο που να αποτελεί ισχυρή απόδειξή μη κανονικότητας;
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Βρε παιδιά όχι από link έλεος δηλαδή λέμε για θαύμα χειροπιαστό να συμβαίνει κάτι σε σπίτι κάποιου και να μου το δείξει π. χ να δακρύζει μία εικόνα μέσα στο σπίτι του να αιωρείται ένα δέντρο στον κήπο του γενικά να έχει κάποιος κάτι στο σπίτι του που να αποδεικνύει ότι υπάρχει κάτι πέρα από τα επιστημονικά όρια.Έχει κανείς από τα 10.000.000 Ελλήνων κάτι τέτοιο που να αποτελεί ισχυρή απόδειξή μη κανονικότητας; Έλληνες όχι... αλλά Κύπριοι έχουν ένα παράδειγμα να σου φέρουν.
απίθανος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Προφανώς και το έβαλα για πλάκα..... Κάτι links που έχω από την Marvel, να τα φέρω να αποδείξω ότι υπάρχει ο Batman; Ο Batman είναι της DC και όχι της Marvel. 2
Timonkaipumpa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Προφανώς και το έβαλα για πλάκα..... Ο Batman είναι της DC και όχι της Marvel. Sh!t... Της DC τότε. 1
parasaser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 και μόνο που η Ορθοδοξία βάλλετε από παντού, εγώ μόνο με αυτό κατάλαβα κάποια στιγμή οτι δεν είναι παραμύθια. για γράψε τίποτα κακό για τον αλαχ κοκ, την επόμενη μέρα μπορεί και να μην υπάρχεις, και αυτό είναι που λέμε φασισμός. να πούμε ότι άλλο ορθόδοξος χριστιανός, άλλο χριστιανός, άλλο προτεστάντης, άλλο παπικός κοκ. το ότι στα περισσότερα τραγούδια ξένα υπάρχει η λέξη Χριστός, σατανάς, δαίμονας. σημαίνει ότι όλα αυτά υπάρχουν. ένας πιο πάνω μίλησε για το αν δεν δει κάποιο θαύμα δεν πιστεύει. εν μέρη έχει δίκαιο, γιατί κανενός η πίστη δεν είναι δυνατή, όλοι απλά λέμε ότι κάπου πιστεύουμε. αν έχει δει κανείς μάγια, από μάγο που σηκώνει καρέκλες κοκ, σίγουρα είναι ''θαύματα'' αλλά με δαιμονική ενέργεια, από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχει και οι θεϊκή ενέργεια. αν διαβάσετε το κοράνι, αναφέρει οτι ο Χριστός ήταν απλά ένας προφήτης, κάτω από τον Μωάμεθ, προς το τέλος του βιβλίου, λέει ότι οι άνθρωποι ζωντανοί και νεκροί θα κριθούν από τον προφήτη Χριστό. ένα άλλο είναι οτι όλες οι θρησκείες -παραθρησκειες ακόμα και οι παπικοί, το πασχα παίρνουν το άγιο φως από τους ορθοδόξους. το σημαντικότερο είναι, όποιος μπει σε διαδικασία να ψάξει θα τον βρει ο Χριστός/Θεός απλά η διάθεση να υπάρχει. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 και μόνο που η Ορθοδοξία βάλλετε από παντού, εγώ μόνο με αυτό κατάλαβα κάποια στιγμή οτι δεν είναι παραμύθια. True dat. Εγώ πιστεύω στις καλές προθέσεις του ΔΝΤ. Δες πόσοι το βάλλουν καθημερινά και πες μου εάν πιστεύεις μετά ή όχι. Και ,ψιτ... υπόψιν... μπορούν και τα γράφουν. Για γράψε τα αντίστοιχα για τον τζήζα ή τον αλλάχ και μετά πες μου εάν σε λιντσάρουν οι πιστοί ή όχι. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 και μόνο που η Ορθοδοξία βάλλετε από παντού, εγώ μόνο με αυτό κατάλαβα κάποια στιγμή οτι δεν είναι παραμύθια. για γράψε τίποτα κακό για τον αλαχ κοκ, την επόμενη μέρα μπορεί και να μην υπάρχεις, και αυτό είναι που λέμε φασισμός. να πούμε ότι άλλο ορθόδοξος χριστιανός, άλλο χριστιανός, άλλο προτεστάντης, άλλο παπικός κοκ. το ότι στα περισσότερα τραγούδια ξένα υπάρχει η λέξη Χριστός, σατανάς, δαίμονας. σημαίνει ότι όλα αυτά υπάρχουν. ένας πιο πάνω μίλησε για το αν δεν δει κάποιο θαύμα δεν πιστεύει. εν μέρη έχει δίκαιο, γιατί κανενός η πίστη δεν είναι δυνατή, όλοι απλά λέμε ότι κάπου πιστεύουμε. αν έχει δει κανείς μάγια, από μάγο που σηκώνει καρέκλες κοκ, σίγουρα είναι ''θαύματα'' αλλά με δαιμονική ενέργεια, από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχει και οι θεϊκή ενέργεια. αν διαβάσετε το κοράνι, αναφέρει οτι ο Χριστός ήταν απλά ένας προφήτης, κάτω από τον Μωάμεθ, προς το τέλος του βιβλίου, λέει ότι οι άνθρωποι ζωντανοί και νεκροί θα κριθούν από τον προφήτη Χριστό. ένα άλλο είναι οτι όλες οι θρησκείες -παραθρησκειες ακόμα και οι παπικοί, το πασχα παίρνουν το άγιο φως από τους ορθοδόξους. το σημαντικότερο είναι, όποιος μπει σε διαδικασία να ψάξει θα τον βρει ο Χριστός/Θεός απλά η διάθεση να υπάρχει. Να σε ρωτήσω ρε paraser , να ανοίξουμε και κουβέντα. Πιστεύεις στην κόλαση , στον παράδεισο, στα τάγματα αγγέλων, εξαπτέρυγα , χερουβείμ, αγίους ανάμεσά μας, θαύματα, αρχαγγέλους κλπ. κλπ. Το δόγμα στην ουσία του χριστιανισμού? Στα 3 πρόσωπα, πως το άγιο πνεύμα εκπορεύεται από τον πατέρα και ¨ΟΧΙ ΑΠΟ τον υιό και άλλα πολλά? Στα διαβόλια τριβόλια, σατανάδες και δεν ξέρω τι άλλο? Αναρωτήθηκες ΠΩΣ στο καλό ξέρουμε τόσα πολλά και ποιος μας τα πε? Μήπως είναι μπούρδες? Επίσης το ξέρεις πως στο σύγχρονο κόσμο δεν υπάρχουν μάγια και πως όλα είναι αποδεδειγμένα ταχυδακτυλουργικά κόλπα? Έχεις σκεφτεί πως το Κοράνι ήταν ανθρώπινο κατασκευασμένο βιβλίο βασισμένο στον χριστιανισμό? Πως η αγία γραφή είναι γραμμένη (η επίσημη) , τα τέσσερα ευαγγέλια είναι γραμμένα από ανθρώπους 100-200 χρόνια μετά το χριστό? Πως κανείς δεν ήταν ΚΑΝ απόστολος? Πλην του Ιωάννη που έγραψε την αποκάλυψη η οποία είναι ότι ναναι πραγματικά? Μην αρχίσουμε για τον μουσουλμανισμό, απλά δεν είμαστε εξοικιωμένοι. Και ναι φαντάσου φασισμό να μη μπορείς να μιλήσεις για μια θρησκεία για το φόβο της ζωής σου. Φαντάσου από παιδάκι να σε μαθαίνουν μια θρησκεία. Εκεί να δεις φασισμό. Έχεις κάτσει να σκεφτείς τίποτα ή απλά λες για θεικές ενέργειες και όποιον πάρει ο χάρος?\ Και πως όποιος θέλει βρίσκει τον ΑΝΘΡΩΠΟ και όποιος θέλει βρίσκει τον υπάνθρωπο? 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις