Προς το περιεχόμενο

windows xp και πρόβλημα με keyboard/mouse


dkmaster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παίδες,

 

χρειάζομαι μια βοήθεια. Μέχρι σήμερα σε ένα πισάκι είχα ένα wireless combo keyboard/mouse όπου ο receiver συνδεόταν σε ps/2. Αγόρασα λοιπόν ένα πληκτρολόγιο usb και ένα mouse usb όχι combo. (wired).

 

Το πρόβλημα είναι το εξής. Στο pc έχω windows xp sp3 και linux mint. Στα linux παίζουν όλα μια χαρά, στα windows δεν λειτουργεί ούτε το ποντίκι ούτε το πληκτρολόγιο. Έχω κάνει απεγκατάσταση τυχόν drivers από τα windows, τα νέα που πήρα δεν είχαν drivers. Έχω δοκιμάσει και με usb legasy enabled και disabled από το bios.

 

Καμιά ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το που βάζεις usb συσκευή στα xp κανονικά βγάζει έναν διάλογο,εικονίδιο κάτω δεξιά που ψάχνει για driver,αν δεν βγήκε από μόνο του θα πρέπει χειροκίνητα να τους βρεις driver από την από την διαχείριση συσκευών βρες τα και κάνε δεξί κλικ ανανέωση οδηγών και ας το να ψάξει μέσου ίντερνετ σε πρώτη φάση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίταξε δεν έβγαλε κάποιον διάλογο και επίσης στην διαχείριση συσκευών δεν έβγαλε άγνωστες συσκευές. Έκανα σε όλες τις usb ανανέωση στην διαχείριση συσκευών αλλά τίποτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει και σε άλλα usb και restore to defaults στο bios και έκανα και update με το τελευταίο bios της μητρικής. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρι τραβάνε τα windows xp που δεν τραβάνε τα linux. Μάλλον θα προμηθευτώ ανταπτοράκια σε ps/2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...