Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω πως θα κατευθυνθώ προς γυμναστήριο....εκεί άμα κάνω διάδρομο...θα σφίξει η γάμπα ή θα πρέπει να το συνδιάσω με ένα άθλημα που χρησιμοποιεί τα πόδια για να τα γυμνάσω;;;

Μας τα λες πολύ γενικά και μας είναι δύσκολο να σου απαντήσουμε. Πόσες ώρες διάδρομο την ημέρα; Σε τι ταχύτητα; Ανηφορικό ή κατηφορικό; Πόσες φορές την εβδομάδα;

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας τα λες πολύ γενικά και μας είναι δύσκολο να σου απαντήσουμε. Πόσες ώρες διάδρομο την ημέρα; Σε τι ταχύτητα; Ανηφορικό ή κατηφορικό; Πόσες φορές την εβδομάδα;

μιλάω γενικά.....

Δημοσ.

Γενικά ναι αλλά μην πιστεύεις ότι πχ με ένα μισάωρο την εβδομάδα θα γίνει και τίποτα (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα).

Δημοσ.

Επειδή σε βλέπω χαχόλο και αραχτό και τρέχα γύρευε, πήγαινε kick boxing να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να λιώσεις. Πες ''εγώ δεν πάω για αγώνες μόνο για σπάρινγκ΄΄ και καθάρισες.

Δημοσ.

Πως θα γυμναστεί κανείς με το krav maga? Και kettlebels? Ποιος θα του δείξει? Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του

Ο.... προπονητής; (λέω εγώ τώρα....)

• Like 1
Δημοσ.

Για να βρεις κάποιον ειδικό στα kettlebels ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ. 

Επίσης το krav maga ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ. Δεν έχει φυσική κατάσταση πέρα από τα τρεξιματάκια που θα βάλει ο προπονητής. Είναι ΜΟΝΟ αυτοάμυνα. 

Να προτείνω και γω Kendo και προπόνηση με ολυμπιακές άρσεις. Ζετέ , αρασέ κ.ο.κ. 

Δημοσ.

Φίλε για ωραίο σώμα τράβα 2 ενέσεις (για αντοχή κάνε ότι σου είπαν από πάνω)

τρολάρω έτσι; ότι σου λένε κάνε

Δημοσ.

εχω χύσει λίτρα ιδρώτα στο Αϊκίντο φίλε . Τουλάχιστον σε ΕΜΕΝΑ εχω δει αποτέλεσμα . Βέβαια με έπιασε μια ίωση και έπεσα στο κρεβάτι 3 εβδομάδες συνολικά και έμεινα πολύ πίσω , θα το ξανα αρχίσω τον Σεπτέμβρη . Στο ενδιάμεσο , τρέξιμο .

Δημοσ.

Ξεκίνα ένα γυμναστήριο με μισάωρο διάδρομο για αρχή και λίγο ανηφορική κλήση για να μην καταπονείς τα γόνατα σου. Κλήση για αρχή βάλε 1-1,5%.

Στη συνέχεια κάνε για κανα 2 βδομάδες το χαλαρό προγραμματάκι που θα σου δώσουν στο γυμναστήριο και μόλις περάσει και αυτός ο καιρός όπου θα πηγαίνεις φυσικά καθημερινά στο γυμ θα κάνεις ένα πρόγραμμα ανάλογα με το τι θες να πετύχεις. Αν δεν μας πείς ύψος κιλά και σωματότυπο δεν μπορούμε να βοηθήσουμε πραγματικά.

Δημοσ.

Εμφανής διαφορά με το γυμναστήριο θα περάσει αρκέτος καιρός για να δεις. Αν θέλεις να πάρεις όγκο κιόλας, τρέχα γύρευε :P Πρέπει να συνδυάσεις διατροφή+γυμναστική. Γυμναστήριο χωρίς διατροφή = 0. Τώρα όταν λέω διατροφή μη φανταστείς ακραία πράγματα( υπάρχουν και αυτά βέβαια, αλλά υπάρχει και η μέση λύση ).

Περι διατροφής

Κατ εμέ, να αποφεύγεις λιπαρά φαγητά όσο μπορείς, να τρως οπωσδήποτε 4 γεύματα την ημέρα, κοτόπουλο, φρουτάκια(π.χ μήλο/μπανάνα) και να φροντίζεις μέσα στη μέρα να παίρνεις επαρκής ποσήτητα πρωτείνης..

Όσο για το γυμναστήριο, γνώμη μου ούτε εκεί χρείαζονται υπερβολές. Αν μπορείς να πηγαίνεις 3ς φορές την εβδομάδα είσαι μια χαρά. Θα σου πρότεινα αν αποφασίσεις να πας γυμναστήριο να κοιτάξεις για καμιά συνδρομή, ξέρω γω 3μηνη για αρχή και αν δεις ότι σου αρέσει κάνε χρόνο μετά. Συμφέρει πολύ.

Τώρα, σχετικά με την αυτοάμυνα δε ξέρω πολλά για να σε συμβουλέψω. Θα μπορούσες να πας Kick boxing( εγώ το σιχαίνομαι :P ), μαθαίνεις κάποια πράγματα. Εγώ, αν είχα το χρόνο και τα χρήματα θα πήγαινα ΜΜΑ.

Αυταααα.... B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...