Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα τελευταια 5-6 επεισοδια του κυκλου που ακολουθουν αγγιζουν την τελειοτητα.Πρoσωπικα δεν νομιζω οτι εχει ξαναυπαρξει τοσο ποιοτικος πρωτος κυκλος σε σειρα(τουλαχιστον εγω δεν εχω δει),μιλαμε για ασυλυπτη δουλεια

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 490
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τρομερή σειρά.Σκηνοθεσία και φωτογραφία κινηματογραφικού επιπέδου,πολύ καλές ερμηνείες,εξαιρετικό σενάριο.Πραγματικά απόλαυση η θέαση αυτής της σειράς.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελείωσα και εγώ τη σειρά και εχω πολυ καλές εντυπώσεις.Θέλει βέβαια μια υπομονή τα πρώτα 5 επεισόδια αλλά την αξίζει με το παραπάνω, ειδικά προς το τέλος γίνεται χαμός.Άσχετο αλλά δείτε και το hunt όσοι γουστάρετε μίκελσεν, τρομερή ταινία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγηκε trailer,10 δευτερα ειδα κ μετα το κλεισα γιατι δειχνει φουλ πραμα κ εγω δεν θελω να χω ιδεα για το τι θα δω.

Παμε για τρομακτικη σεζον

• Moderators
Δημοσ.

Την (ξανα)ξεκίνησα χθες και πρέπει να εχω σποιλεριαστεί άγρια απο την αφίσα της δευτερης σεζόν ε?

Ναι. 

Αλλά και πάλι νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον να δεις πώς φτάνουν σε αυτό το αποτέλεσμα στη σειρά. Μερικές από τις καλύτερες σκηνές είναι γύρω από αυτό το θέμα/arc.

Δημοσ.

Την (ξανα)ξεκίνησα χθες και πρέπει να εχω σποιλεριαστεί άγρια απο την αφίσα της δευτερης σεζόν ε?

Ώπα περίμενε.

Τι εννοείς οτι την ξανά ξεκίνησες; Δεν την είχες δει.

Για να καταλάβω, είδες τον lumberjack και δεν είδες τον mads?

"Απαντά βιρνα"

Δημοσ.

Ναι. 

Αλλά και πάλι νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον να δεις πώς φτάνουν σε αυτό το αποτέλεσμα στη σειρά. Μερικές από τις καλύτερες σκηνές είναι γύρω από αυτό το θέμα/arc.

DAMN!!!

Ώπα περίμενε.

Τι εννοείς οτι την ξανά ξεκίνησες; Δεν την είχες δει.

Για να καταλάβω, είδες τον lumberjack και δεν είδες τον mads?

"Απαντά βιρνα"

Eίχα δει τα 2 πρώτα επεισόδια αλλά δεν ήμουν σε διάθεση για τέτοια σειρά και την άφησα για αφου ολοκληρωθεί η σεζόν. Χτες την έπιασα πάλι. Δεν καταλαβαίνω καν τι λες στην ερωτηση σου.  :-D

Δημοσ.

DAMN!!!

Eίχα δει τα 2 πρώτα επεισόδια αλλά δεν ήμουν σε διάθεση για τέτοια σειρά και την άφησα για αφου ολοκληρωθεί η σεζόν. Χτες την έπιασα πάλι. Δεν καταλαβαίνω καν τι λες στην ερωτηση σου.  :-D

"ρε κοιτα κατι τυποι που μας κυβερνάνε"

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως και γαμώ τις ατμόσφαιρες έχει η σειρά. Υπάρχει μια υποτονικότητα σχεδόν σε όλους τους χαρακτήρες που σε δύσκολες μεταμεσονύκτιες ώρες οδηγεί τον θεατή σε ενα γλυκό γλάρωμα, αλλά μου αρέσει πολύ η σκηνοθεσία - φωτογραφία της.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...