Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το lidl δινει απο αυριο τον παρακατω φορτιστη στα 10ευρω.

Τον εχει καποιος,αξιζει?

$_86.JPG

Ο φορτιστής είναι πολύ καλός. Οι μπαταρίες tronic είναι για πέταμα

• Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

είναι απο αυτούς που μπορούν να

"επαναφέρουν οσο ειναι δυνατόν" χαλασμενες μπαταρίες?

Πρώτη φορά ακούω τέτοια τεχνολογία :huh:

Δημοσ.

Νεοτερα απο puplic.Με πηραν και μου ειπαν ειναι λαθος η τιμη στο σιτε.Δεν ισχυει η τιμη για 10 τεμαχια.

Τραγικοί. Πάλι διαθέσιμο το δείχνει. 

Δημοσ.

Εχει μια λογικη που δειχνει μια διαθεσιμο μια εξαντλημενο.Οσοι πανε να παραλαβουν και βλεπουν οτι δεν ειναι η ποσοτητα που αγορασαν, ακυρωνουν και το συστημα εμφανιζει το προιον παλι διαθεσιμο.

Δημοσ.

Νεοτερα απο puplic.Με πηραν και μου ειπαν ειναι λαθος η τιμη στο σιτε.Δεν ισχυει η τιμη για 10 τεμαχια.

Εγώ πήρα πριν λίγο και ο υπάλληλος αφού του είπα ότι στο e-mail γράφει 6 τεμάχια και στο site τους γράφει δεκάδα άρα πρέπει να παραλάβω 6 δεκάδες μου είπε ότι στέλνετε μερικώς η παραγγελία και πως αν δεν είναι δεκάδα να τους ξαναπάρω και πάλι για να στείλουν και τα υπόλοιπα.Οπότε μπορεί και μέχρι της εβδομάδας να έχω τις 6 δεκάδες που παρήγγειλα

Δημοσ.

Εγώ πήρα πριν λίγο και ο υπάλληλος αφού του είπα ότι στο e-mail γράφει 6 τεμάχια και στο site τους γράφει δεκάδα άρα πρέπει να παραλάβω 6 δεκάδες μου είπε ότι στέλνετε μερικώς η παραγγελία και πως αν δεν είναι δεκάδα να τους ξαναπάρω και πάλι για να στείλουν και τα υπόλοιπα.Οπότε μπορεί και μέχρι της εβδομάδας να έχω τις 6 δεκάδες που παρήγγειλα

Καλα αν οντως σου στειλουν 6 δεκαδες βλεπω οι υπολοιποι να τους ριχνουν γερο κραξιμο :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά χρειάζομαι βοήθεια ...

Και γιατι δεν το παίρνεις απο Ελλάδα που είναι 30 ευρώ πιο φτηνα στα 199?

Samsung Galaxy Tab 4 10.1" (16GB)

http://www.skroutz.gr/s/4948779/Samsung-Galaxy-Tab-4-10-1-16GB.html

Καλα αν οντως σου στειλουν 6 δεκαδες βλεπω οι υπολοιποι να τους ριχνουν γερο κραξιμο :D

και οχι μονο αυτο.............θα εχει και συνεχεια :X Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...