Προς το περιεχόμενο

Κλόνοι κινητών τηλεφώνων


blackbullet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μας πει πόση ραδιενέργεια εκπέμουν τα κινητά τηλέφωνα κλώνοι σε σχέση με τα αυθεντικά των εταιριών.Και αν οι κλώνοι σε γενικές γραμμές είναι αξιόπιστα σαν τηλέφωνα,δηλαδή αν είναι γρήγορα αν κολάνε κλπ. σε γενίκες γραμμες δηλαδη αν αξίζει να αγορασει καποιος διοτι η διαφορα στις τιμές ειναι τεράστιες!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σκίσατε το παλικάρι, απο το πρώτο του post το πήρατε απο τα μούτρα...

 

Δες λίγο εδω που νομίζω θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τα περι της ηλεκτρομαγνητκης ακτινοβολίας που εκπέμπουν τα κινητα. Τώρα για τους κλώνους που ρωτάς θα σου έλεγα οτι ρισκάρεις αγοραζοντάς τα. Δεν βρίσκω και τον λόγο να πάρω κλώνο, παρόλο την μεγάλη διαφορα στην τιμή. Παρε ενα κανονικό γνωστο τηλέφωνο που ξέρεις τι κάνει ακριβως. Οσο για την ακτινοβολία (ψάξε το SAR , προσοχη το ευρωπαικό ΕU της κάθε συσκευής, γενικα οσο πιο χαμηλο τοσο καλύτερο, ιδανικο το κατω απο 0,5)  θα πρεπει να ψάξεις μόνος σου για τον κάθε κλώνο, αν και αν βρείς στοιχεία δεν ξέρω αν μπορεις να εμπιστευτείς τα στοιχεια που θα δίνει ο κατασκευαστης για μια συσκευη που μαλλον δεν μπορει να περάσει κανονικό ελεγχό...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να πέσεις και σε τελείως μουφα,προσωπικα εχω δει κλώνο HTC ΟΝΕ Χ  να είναι ακριβώς το ίδιο με το original και εξωτερικά και λειτουργικά με την διαφορα οτι δεν έκανε update την ήδη υάρχουσα έκδοση android  που είχε εγκατεστημένη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

συνηθως δεν εχουν καλη καμερα.(vga),μικρη χωρητικοτητα κτλ

κοιτας sar που χει το οριτζιναλ και μετα βλεπεις ποσο εχουν τα κινεζικα

http://ex-oloklirou.blogspot.com/2012/04/sar.html

http://www.mmfai.org/public/sar.cfm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω φερει 2 κινητα απο Κινα...Οχι Κλωνους βεβαια...Eνα Meizu MX2 και το Χiaomi MI2..Οποιος γνωριζει τι ειναι αυτα ξερει...ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα..ποτε δεν επαθαν κατι..και θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερα απο τα Top phones εδω στην Ελλαδα..Oσο για το Sar...Κανονικο οσο και ενα iphone ή ενα Samsung,HTC κτλπ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...