Προς το περιεχόμενο

Τέλος εποχής για το Windows Live Messenger


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και επίσημα πλέον, η εφαρμογή Windows Live Messenger σταματά τη λειτουργία τηςι αφού η Microsoft μεταφέρει όλους τους χρήστες της δημοφιλέστερης υπηρεσίας άμεσων μηνυμάτων, στο Skype.Έχοντας ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι η 8η Απριλίου είναι η τελευταία μέρα λειτουργίας του Windows Live Messenger, εντούτοις η μεταφορά των χρηστών αναμένεται να είναι μια δύσκολη διαδικασία με δεδομένο τα 13 χρόνια λειτουργίας του Live Messenger αλλά και τα 330 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως

 

Η πορεία της εφαρμογής ξεκίνησε το 1999 όπου μέχρι το 2006 ονομαζόταν MSN Messenger ενώ στη συνέχεια μετονομάστηκε σε MSN Messenger 8.0 η αλλιώς Windows Live Messneger. Τέλος, μόλις την περσινή χρονιά, η Microosft προχώρησε στην τελική μετονομασία του προϊόντος, αφαιρώντας από τον τίτλο του τη λέξη "Live".

 

Πάντως ήδη η Microsoft δέχεται αρνητική κριτική με επίκεντρο την αδυναμία του Skype να υποστηρίξει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά του Windows Live Messenger όπως οι λίστες χρηστών. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία έχει δημοσιεύσει ένα μικρό οδηγό με αναλυτικά βήματα για την μετάβαση.

 

Link.png Site: Οδηγός αναβάθμισης στο Skype από το Windows Live Messenger

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χρησιμοποιώ χρόνια skype αλλά από τότε που το πήρεhι Microsoft σε κάθε update κάνει και χειρότερο και με όλο και περισσότερα bugs

+1.............

καλά το skype το ρήμαξαν όσο δεν πάει 250 mb ram καταναλώνει..... είναι αργό και πολλές φορές μηνύματα πάνε στο υπερπέραν και δεν φτάνουν στον παραλήπτη.......... άπειρες φορές δεν ανανεώνονται τα online/offline status (πχ καποιος βγήκε από το skype τον δείχνει για πολύ ώρα μέσα............ καλά για android δεν το συζητάμε η ποιο βαριά και προβληματική εφαρμογή στο market έχει γίνει (πριν το πάρει η ms έτρεχε νεράκι)

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρά ειναι το Skype απλα βαριουνται να ασχοληθούν.

 

Μια χαρά και δυό τρομάρες. Για IM πρόγραμμα που χρειάζεται ολόκληρη οθόνη να δουλέψει, δεν μου φαίνεται μια χαρά.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...