makisg133 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καλημέρα σας, έχουμε στην εταιρία μας έναν server με λογισμικό Windows Server 2003 κ μας μπλοκάρει την επικοινωνία του Outlook με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουμε τα μαιλ μας μέσω του προγράμματος αυτού ..μήπως γνωρίζει κανείς τις ρυθμίσεις με τις οποίες μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την επιλογή αυτή?
leonidas_fs Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Καταρχην ποιος είναι ο prοvider σας? Μόνο με το Outlook δεν δουλεύει; Αν ναι, πρέπει να τους πάρετε τηλέφωνο, και να τους ρωτήσετε γιατι σας έχουν μπλοκάρει τα e-mail. Μπήπως στέλνατε τίποτα newsletter χθες?
Sash21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το μπλοκάρισμα της αλληλογραφίας, όταν γίνεται από τον provider γίνεται στην πόρτα 25 και αφορά την εξερχόμενη αλληλογραφία. Ξεμπλοκάρει όταν στείλεις mail και πεις ότι έκανες έλεγχο για κακόβουλο λογισμικό και ζητάω να μου ξεκλειδώσετε την συγκεκριμένη θύρα. Ωστόσο στον ΟΤΕ π.χ. λειτουργεί και ο server με SSL ή TLS encryption. Δες τις ρυθμίσεις από τον πάροχό σου αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο και δοκίμασέ το. Όταν προσπαθεί το outlook να κάνει λήψη σου βγάζει κάποιο μήνυμα?
SwAToNeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Όταν εννοείς σας μπλοκάρει; Τρέχετε το outlook στον server? O server είναι ο DHCP και περνάτε την κίνηση απο εκεί; Μήπως είναι ο exchange στον server? Mail απο που έχετε; απο πάροχο; αν ναι ποιον; μήπως έχετε domain name και σας δίνει τρίτος τα e-mail? μήπως έχετε domain στον server?
makisg133 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Κατρχήν πάροχο μέχρι πρότεινος είχαμε μία εταιρία κ την αλλάξαμε για μεγαλύτερη ταχύτητα..με τη Wind αλλά δεν έχει σχέση αυτό μιας κ ούτε πριν μπορουσε να συνδεθεί το Outlook.Μιλάω καθαρά να συνδεθεί το Outlook με το gmail κ να μου κατεβάζει τα μαιλ στον υπολογιστή για πχ
Sash21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Οι ρυθμίσεις που περνάς στο outlook είναι σωστές? Και μια ερώτηση: Στον server κάθεται άτομο και δουλεύει? Ποιά η χρήση του server?
makisg133 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Οι ρυθμίσεις που περνάς στο outlook είναι σωστές? Και μια ερώτηση: Στον server κάθεται άτομο και δουλεύει? Ποιά η χρήση του server? Τις ίδιες έχω στο σπιτι μου κ δουλέυει....κ τον server τον έχουμε για περισσότερη ασφάλεια κ για κοινή χρήση αρχείων στην εταιρία Το θέμα παιδιά δέν πρέπει να είναι στο Outlook αλλά στο firewal του server
leonidas_fs Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μπες στις ρυθμίσεις του GMAIL και επέλεξε να κάνει forward όλα τα ε-μαιλ στην διεύθυνση e-mail του Outlook. Πάντως να ξέρεις οτι δεν είναι για τέτοια χρήση ο server. Καλό είναι να μην τον γεμίζεις με περιττές εφαρμογές γιαι τζάμπα πιάνουν χώρο!
makisg133 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μπες στις ρυθμίσεις του GMAIL και επέλεξε να κάνει forward όλα τα ε-μαιλ στην διεύθυνση e-mail του Outlook. Πάντως να ξέρεις οτι δεν είναι για τέτοια χρήση ο server. Καλό είναι να μην τον γεμίζεις με περιττές εφαρμογές γιαι τζάμπα πιάνουν χώρο! Ποιές εφαρμογές δλδ...?Το Outlook είναι σε κάθε Workstation οι οποίοι συνδέονται όλοι σε έναν server για internet κ προσπαθώ από το Outlook να συνδεθώ με τον εκάστοτε client του υπαλλήλου για να λαμβάνει τα mail του...που είναι απαραίτητα για την δουλειά του..οπότε κάθε άλλο παρά περιττή είναι η συγκεκριμένη εφαρμογή!
leonidas_fs Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εαν είναι ετσι τοτε ζητώ συγγνωμη γιατι κατάλαβα λάθος! Νόμιζα οτι απλά θε τσέκαρες τα e-mail σου απο τον server της εταιρείας! Απο την στιγμή που κάθε υπάλληλος έχει internet και εχει εγκατεστημένο τον Outlook, γιατι δεν βλέπει ο κάθε υπάλληλος τα e-mail του στο δικό του workstation?
makisg133 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Εννοείς να βλέπει τα mail του μεσω ενός broswer?γτ μέσω Outlook δεν μπορει..αλλώστε αυτο είναι το πρόβλημα....
platongr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πήγαινε στο τερματικό σου, start / run και γράψε εκεί cmd και πάτησε enter. Στο παράθυρο που θα ανοίξει, γράψε : telnet alt1.gmail-smtp-in.l.google.com 110 και πες μας τι θα κάνει
makisg133 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μου έβγαλέ παραθυρό στο kaspersky να το επιτρέπω η όχι (πάτησα ναι) κ μετα απο λιγο μου έβγαλε στο cmd ότι η σύνδεση με τη συγκεκριμένη πόρτα άπέτυχε
SwAToNeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Είτε σας έχουν κλειστές τις πόρτες απο το firewall του server είτε εφόσον αναφέρεις και το kaspersky σε εμποδίζει αυτό. Δοκίμασε να κάνεις disable το kaspersky πρώτα. Στον server δε βάζεις χέρι εσύ. Μόνο ο IT σας. Δεν βάζεις χέρι γιατί μπορεί να αφήσεις και όλη την εταιρεία χωρίς internet. Υποθέτω είστε σε domain. Μπέρδεψες αρκετούς με το αρχικό σου post. Όλοι έχουν τερματικά σε domain και σας δίνει internet ο DC που είναι σε Win2003. Μπορεί να σας έχουν κόψει απο το domain την πρόσβαση σε gmail. Απο web browser ανοίγει το gmail? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα