redmanftw Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 μπορω σαν ιδιοκτητης να αλλαξω τον λογαριασμο της ευδαπ απο το ονομα μου στο ονομα του ενοικιαστη;
walkerr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Τι εφορια πληρωνει καποιος που νοικιαζει σπιτι? Το ποσο ειναι αναλογο με το ποσο του ενοικιου?
PCharon Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Μέχρι φέτος φορολογούταν ως εισόδημα, αλλά απ'όσο έχω ακούσει θα μπει αυτοτελής φόρος 10/30% με κλίμακα.
VonLoutsos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ενημέρωση στο θέμα που είχα ρωτήσει....Πήγα Εισαγγελία το πρωί και ήταν μέσα μια Εισαγγελέας γκομενάκι φίνο ( άσχετο αλλά...) της εξηγω την ιστορία και φαίνεται να συμφωνέι και βγάζει χαρτί να ετοιμάσει προς Α.Τ. να τον ειδοποιήσουν να φέρει κλειδιά. Όταν φτάνει να με ρωτήσει την διεύθυνση που μένει ο τύπος της λέω οτι είναι σε άλλον Νομό και μου λέει δυστυχώς πρέπει να πας στο Εισαγγελέα εκείνης της περιοχής αλλιώς εξώδικο...Damn...
redmanftw Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 στην εφορια το συμφωνητικο μπορεις να το πας νωριτερα απο την ημερα που αρχιζει?
rezoma Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 μπορω σαν ιδιοκτητης να αλλαξω τον λογαριασμο της ευδαπ απο το ονομα μου στο ονομα του ενοικιαστη;Απο οσο ξερω ναι, οπως και της ΔΕΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα