Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχει κάνει κάποιος πρακτική στον ΟΤΕ πρόσφατα;

Για δώστε καμιά πληροφορία σχετικά με τι απασχολείσαι εκεί, ωράριο, μισθό κλπ

Αξίζει η πρακτική στον ΟΤΕ άραγε; 

Δημοσ.

500 κατι ειναι ο μισθός, τι εννοείς αξίζει και με τι ασχολείται?

Ο οτε εχει απο καθαρίστριες μεχρι επιστήμονες

Εσυ τι πρακτική θελεις να κάνεις στο οτε

Δημοσ.

Κάνουν και οι καθαρίστριες πρακτική;  :P

Ρωτάω τι δουλειά μπορεί να κάνω εκεί, έχω ακούσει οτι παίρνουν άτομα για τηλεφωνητές το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Εγώ σπουδάζω μηχανικός Η/Υ

Αν απασχολούν αυτούς που κάνουν πρακτική σε κατι πιο σχετικό μ αυτό που έχουν σπουδάσει. 

Μακάρι να ήταν στο χέρι μου να διαλέξω τι θα κάνω στον ΟΤΕ αν πάω.  :fear:

Δημοσ.

Φίλος, απόφοιτος ΙΕΚ, ήταν στην τηλεφωνική υποστήριξη για adsl/τηλεφωνία [προηγήθηκαν 2-3 βδομάδες εκπαίδευση] με "μισθό" ~150ευρώ 7ωρο 5ήμερο. Απο οτι θυμάμαι απόφοιτοι Τει πέρναν κοντά στα 600ευρώ...

Δημοσ.

Κάνουν και οι καθαρίστριες πρακτική;  :P

Ρωτάω τι δουλειά μπορεί να κάνω εκεί, έχω ακούσει οτι παίρνουν άτομα για τηλεφωνητές το οποίο δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

Εγώ σπουδάζω μηχανικός Η/Υ

Αν απασχολούν αυτούς που κάνουν πρακτική σε κατι πιο σχετικό μ αυτό που έχουν σπουδάσει. 

Μακάρι να ήταν στο χέρι μου να διαλέξω τι θα κάνω στον ΟΤΕ αν πάω.  :fear:

Δεν ξερω αν μπορείς να διαλέξεις, αυτο που ξερω ειναι οτι πολλά παιδια πανε ακριβώς σε αυτο το αντικείμενο που εχουν σπουδάσει, πχ εσυ θα μπορούσες να πας στην πληροφορική ή στα ψηφιακά κέντρα.

Ρώτησε το

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει κανένας απο ΤΕΙ που να έχει στείλει αίτηση για πρακτική στον ΟΤΕ και να ξεκινάει 1η Οκτωβρίου;

Εχουν πάρει τηλ να ειδοποιήσουν για θεσεις; Ξέρει κάποιος;

Δημοσ.

Φίλος, απόφοιτος ΙΕΚ, ήταν στην τηλεφωνική υποστήριξη για adsl/τηλεφωνία [προηγήθηκαν 2-3 βδομάδες εκπαίδευση] με "μισθό" ~150ευρώ 7ωρο 5ήμερο. Απο οτι θυμάμαι απόφοιτοι Τει πέρναν κοντά στα 600ευρώ...

excuse me?

Δημοσ.

excuse me?
Παίζει να μάθεις πόσο καιρό πριν τον ειδοποίησαν για τη θέση;Ευχαριστω εκ των προτέρων BuildMachineOSBuild
Δημοσ.

excuse me?

Δηλαδή κάθε εβδομάδα δουλεύει 5 μέρες, από 7 ώρες κάθε μέρα. Και παίρνει 150 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή αν ο μήνας έχει 4 εβδομάδες, τότες παίρνει 600 ευρώ τον μήνα.

Δημοσ.

Νομίζω τον μήνα είναι 150 ευρώ.Έχουμε και εμείς ένα παιδί για πρακτική στην Εθνική και κάπως το είχε φέρει η κουβέντα και μου είχε πει οτι παίρνει 150 ευρώ.

Α και μάλλον παίρνει και έξτρα απο αλλού (σχολή, δημόσιο ;;; κάτι τέτοιο).

Δημοσ.

Νομίζω τον μήνα είναι 150 ευρώ.Έχουμε και εμείς ένα παιδί για πρακτική στην Εθνική και κάπως το είχε φέρει η κουβέντα και μου είχε πει οτι παίρνει 150 ευρώ.

Α και μάλλον παίρνει και έξτρα απο αλλού (σχολή, δημόσιο ;;; κάτι τέτοιο).

απο το ΕΣΠΑ

• Like 1
Δημοσ.

150 απο την τραπεζα + 340περιπου απο ΕΣΠΑ..

Στο δημοσιο ειναι ακομα καλυτερα.. Παιρνεις τα χρηματα απο το ΕΣΠΑ + τα λεφτα που θα σε δωσουν.. Αν πας σε ιδιωτη μπορει να σε ζητησει και λεφτα στο τελος για αυτο που ταχα σου προσφερε...

Δημοσ.

λοιπον απο τει δινουν 520ε σε τηλεφωνικο κεντρο 7ωρο πενθημερο κυλιομενο... και απο ιεκ 170ε το μηνα!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...