Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

intel core i3 540...και εχει αυτο το κουμπι σε τι μου χρησημευει?

Αποψη μου οχι oc απο τα win μπορει να πετεχει μπορει και να τα δυαλισει... Ειναι γελοια ευκολο το oc με αυτον τον cpu ...

Δημοσ.

lol

με κλειδωμένο πολλαπλασιαστή ?

Εχω κλοκαρει χωρις να ανεβασω καθολου ρευματα τον 530 στα 3.5 απο 2.9 ανεβαζοντας το bclk και ριχνοντας τις μνημες...

Δημοσ.

Εχω κλοκαρει χωρις να ανεβασω καθολου ρευματα τον 530 στα 3.5 απο 2.9 ανεβαζοντας το bclk και ριχνοντας τις μνημες...

έχεις διαβάσει τις επιδράσεις που προκαλούνται αναβάζοντας το base clock? ελάχιστα μπορείς να το αναιβάσεις με ασφάλεια....

Δημοσ.

ναι φιλε μου γνωριζω και μπορω να πω οτι ειναι απολυτα ασφαλες αν ξερεις τι κανεις... Μετα το ανεβασμα ειδα βελτιωση στην καρτα (λογο ανεβασματος pcie) στα usb και πολλα αλλα... Τα περισσοτερα μπορεις να τα κατεβασεις manually (RAM, pcie freq) αν πιστευεις οτι κινδυνευεις... 600mhz χωρις να ανεβασεις ρευματα ειναι αρκετα καλα πιστευω... Μαλιστα μερικοι τον εχουν φτασει 3.7-3.8 χωρις ανεβασμα ρευματος...

Δημοσ.

έχεις διαβάσει τις επιδράσεις που προκαλούνται αναβάζοντας το base clock? ελάχιστα μπορείς να το αναιβάσεις με ασφάλεια....

Haris μιλαμε για i3 540 σε σοκετ 1156 οχι για sandy , ivy.

Τοτε το overclock γινοταν the old hard way με bclk το οποιο μαλιστα ανέβαινε και αρκετά χωρίς προβληματα.

Δεν υπηρχε η ευαισθησια που υπαρχει τωρα με το bclk!

Δημοσ.

ποιες ειναι ; 

Δημοσ.

ποιες ειναι ; 

Οτι ανεβαζει τη συχνοτητα των ραμ των pcie θυρων και των usb.... Αν ξερεις τα κατεβαζεις manually για να εχεις αισθηση ασφαλειας αλλα και να τα αφησεις ιδιο ειναι...

Δημοσ.

Οτι ανεβαζει τη συχνοτητα των ραμ των pcie θυρων και των usb.... Αν ξερεις τα κατεβαζεις manually για να εχεις αισθηση ασφαλειας αλλα και να τα αφησεις ιδιο ειναι...

Αλλες επιδράσεις εννοούσε. Που εμφανίζονται κυρίως σε ivy sandy εννοούσε αλλά τεσπα

• Like 2
Δημοσ.

Αλλες επιδράσεις εννοούσε. Που εμφανίζονται κυρίως σε ivy sandy εννοούσε αλλά τεσπα

ναι όντως δεν είδα καλά το μοντέλο,νόμιζα οτι ήταν σε 1155 socket και σκάλωσα με αυτά που έγραφε :P

• Like 1
Δημοσ.

οπως λενε και οι αλλοι μιλαμε για επεξεργαστη σε 1156 και εκει ισχυαν/ισχυουν αλλα πραγματα 

no bclk, no party 

δε μπορεις να παιξεις με πολλαπλασιαστη , απο την αλλη δε χρειαζοσουν ανουσια ακριβοτερα και κουτσουρεμενα (αν μιλαμε για i5) μοντελα με K για να κανεις τη δουλεια σου B)  

πλεον η intel χρεωνει το o/c..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...