akatikitos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 intel core i3 540...και εχει αυτο το κουμπι σε τι μου χρησημευει?
nike1600 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 intel core i3 540...και εχει αυτο το κουμπι σε τι μου χρησημευει? Αποψη μου οχι oc απο τα win μπορει να πετεχει μπορει και να τα δυαλισει... Ειναι γελοια ευκολο το oc με αυτον τον cpu ...
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ειναι γελοια ευκολο το oc με αυτον τον cpu ... lol με κλειδωμένο πολλαπλασιαστή ?
nike1600 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 lol με κλειδωμένο πολλαπλασιαστή ? Εχω κλοκαρει χωρις να ανεβασω καθολου ρευματα τον 530 στα 3.5 απο 2.9 ανεβαζοντας το bclk και ριχνοντας τις μνημες...
haris013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εχω κλοκαρει χωρις να ανεβασω καθολου ρευματα τον 530 στα 3.5 απο 2.9 ανεβαζοντας το bclk και ριχνοντας τις μνημες... έχεις διαβάσει τις επιδράσεις που προκαλούνται αναβάζοντας το base clock? ελάχιστα μπορείς να το αναιβάσεις με ασφάλεια....
nike1600 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 ναι φιλε μου γνωριζω και μπορω να πω οτι ειναι απολυτα ασφαλες αν ξερεις τι κανεις... Μετα το ανεβασμα ειδα βελτιωση στην καρτα (λογο ανεβασματος pcie) στα usb και πολλα αλλα... Τα περισσοτερα μπορεις να τα κατεβασεις manually (RAM, pcie freq) αν πιστευεις οτι κινδυνευεις... 600mhz χωρις να ανεβασεις ρευματα ειναι αρκετα καλα πιστευω... Μαλιστα μερικοι τον εχουν φτασει 3.7-3.8 χωρις ανεβασμα ρευματος...
WalkerSW Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 έχεις διαβάσει τις επιδράσεις που προκαλούνται αναβάζοντας το base clock? ελάχιστα μπορείς να το αναιβάσεις με ασφάλεια.... Haris μιλαμε για i3 540 σε σοκετ 1156 οχι για sandy , ivy. Τοτε το overclock γινοταν the old hard way με bclk το οποιο μαλιστα ανέβαινε και αρκετά χωρίς προβληματα. Δεν υπηρχε η ευαισθησια που υπαρχει τωρα με το bclk!
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 έχεις διαβάσει τις επιδράσεις που προκαλούνται αναβάζοντας το base clock? ελάχιστα μπορείς να το αναιβάσεις με ασφάλεια.... ποιες ειναι ;
nike1600 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ποιες ειναι ; Οτι ανεβαζει τη συχνοτητα των ραμ των pcie θυρων και των usb.... Αν ξερεις τα κατεβαζεις manually για να εχεις αισθηση ασφαλειας αλλα και να τα αφησεις ιδιο ειναι...
WalkerSW Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Οτι ανεβαζει τη συχνοτητα των ραμ των pcie θυρων και των usb.... Αν ξερεις τα κατεβαζεις manually για να εχεις αισθηση ασφαλειας αλλα και να τα αφησεις ιδιο ειναι... Αλλες επιδράσεις εννοούσε. Που εμφανίζονται κυρίως σε ivy sandy εννοούσε αλλά τεσπα 2
haris013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αλλες επιδράσεις εννοούσε. Που εμφανίζονται κυρίως σε ivy sandy εννοούσε αλλά τεσπα ναι όντως δεν είδα καλά το μοντέλο,νόμιζα οτι ήταν σε 1155 socket και σκάλωσα με αυτά που έγραφε 1
qsis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Οτι ανεβαζει τη συχνοτητα των ραμ των pcie θυρων και των usb.... Αν ξερεις τα κατεβαζεις manually για να εχεις αισθηση ασφαλειας αλλα και να τα αφησεις ιδιο ειναι... οπως λενε και οι αλλοι μιλαμε για επεξεργαστη σε 1156 και εκει ισχυαν/ισχυουν αλλα πραγματα no bclk, no party δε μπορεις να παιξεις με πολλαπλασιαστη , απο την αλλη δε χρειαζοσουν ανουσια ακριβοτερα και κουτσουρεμενα (αν μιλαμε για i5) μοντελα με K για να κανεις τη δουλεια σου πλεον η intel χρεωνει το o/c..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα