mphxths Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 αφου τοτε βλεπετε τον τιτλο ποτα με ΛΙΓΟ αλκοολ,λετε δεν μπαινουμε να τρολαρουμε??αυτο εε??και ειναι πολυ αστειο εε?? καλα οκ παω πασο τοτε Πιστεψε με αν ειχε εισοδο δεν θα εμπαινα , θα τρολλαρα απεξω απο την πορτα 1
koularasss Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 anyway,σημερα το βραδυ θα δοκιμασω ενα north λεμονι,ετσι δεν λεγεται?
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Sminroff North λέμε; Με λεμόνι θα είναι απαίσιο και επιπλέον είναι και 20% alc.
michael92 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Gordon's Space, είναι πολύ ελαφρύ και εύγευστο.
athlios Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 anyway,σημερα το βραδυ θα δοκιμασω ενα north λεμονι,ετσι δεν λεγεται? εχε υποψη σου οτι ειναι πολυ γλυκό.
deesnider Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 «Ποτό με λίγο αλκοόλ», δεν είναι απαραίτητο να εννοείται αυτό με τη χαμηλή περιεκτικότητα. Μπορείς μια χαρά να πιεις «κανονικής» περιεκτικότητας σε αλκοόλ ποτά, απλά με μεγαλύτερη ποσότητα πρόσμιξης και μικρότερη ποσότητα βάσης. Άλλη επίδραση θα έχει στο «κεφάλι» σου π.χ. η βότκα-πορτοκάλι, αν περιέχει ένα δάχτυλο (οριζόντιο, ε; ) βότκα και το υπόλοιπο μέχρι να γεμίσει το ποτήρι να είναι πορτοκαλάδα και άλλη αν το περιεχόμενο είναι σχεδόν όλο βότκα με δυο σταγόνες χυμό, ίσα ίσα για τη γεύση. Προσπάθησε πάντως να αποφύγεις οποιαδήποτε σακχαρούχα πρόσμιξη (cola, sprite, χυμούς που περιέχουν ζάχαρη κ.τ.λ.). Τα ποτά βαράνε περισσότερο όταν είναι τίγκα στη ζάχαρη.
arxaggelos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Sminroff North λέμε; Με λεμόνι θα είναι απαίσιο και επιπλέον είναι και 20% alc. To "απαίσιο" είναι σχετικό, απλά είναι αυτό που λέει ο άθλιος, είναι πολύ γλυκό, και με στιμένο λεμόνι έχει πολύ έντονη γεύση γλυκό και ξινό ταυτόχρονα. Για το αλκοόλ δεν ξέρω, πάσο.
Lucifer Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κι εγώ έτσι το θυμάμαι, γι' αυτό μου έκανε εντύπωση. Πέρα από γούστα, η γεύση μου είχε φανεί πολύ φορτωμένη έτσι κι αλλιώς. Τι να πω, δικό σας.
mak3don Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 To "απαίσιο" είναι σχετικό, απλά είναι αυτό που λέει ο άθλιος, είναι πολύ γλυκό, και με στιμένο λεμόνι έχει πολύ έντονη γεύση γλυκό και ξινό ταυτόχρονα. Για το αλκοόλ δεν ξέρω, πάσο. οχι με στυμενο αλλα με χυμο λεμονι
nick#18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Με χυμο λεμονι παιρνει και γαμω τα χρωματα και εχει μια πιο exotic γευση και πιο ελαφρια,,, 1
arxaggelos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εγώ 1-2 φορές που ήπια, πήρα με φρέσκο χυμό λεμονιού. Εννοείται λίγο, 1 δάχτυλο το πολύ. Με φρουτοποτό λεμόνι ρε συ θα γίνει ακόμη πιο γλυκό, δεν θα πίνεται.
pant13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Λευκο ποτηρι κρασι σε μουρατο ποτηρι με πολυ παγο αν εισαι σε μπαρακι, αν εισαι σε ταβερνα παλι κρασακι με νερακι η σπραιτ.
koularasss Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Με χυμο λεμονι παιρνει και γαμω τα χρωματα και εχει μια πιο exotic γευση και πιο ελαφρια,,, οντως το πηρα χθες,ηταν αρκετα γλυκο και πολυ ελαφρυ.και για να ηταν γλυκο μαλλον ειχε βαλει χυμο λεμονι δεν νομιζω να εστιψε εκεινη την στιγμη που ηταν πιτα το μαγαζι . υπαρχει κανα site που να λεει ποσο % αλκοολ εχουν τα ποτα/κοκτειλ ??
nick#18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εγώ 1-2 φορές που ήπια, πήρα με φρέσκο χυμό λεμονιού. Εννοείται λίγο, 1 δάχτυλο το πολύ. Με φρουτοποτό λεμόνι ρε συ θα γίνει ακόμη πιο γλυκό, δεν θα πίνεται. Θα το δοκιμασω με την 1η ευκαιρια και με φρεσκο... παντως αν πετυχεις το χυμο (της αμιτα τουλαχιστον) που δεν ειναι γλυκος αλλα αφηνει μια ξινιλα απο το λεμονι γινεται καλυτερο πιστευω... οπως και να εχει γουστα ειναι Πιο γλυκο απο black russian δεν ειναι παντως!
Orpheas1992 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εβγαλε και η αμστελ μια μπυρα με λεμονι....καλη φαση μου φανηκε αν και δεν τρελαινομαι για μπυρα γενικοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα