Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάπου στη βάρη πρέπει να υπάρχει ένα γυμναστήριο με power racks και ελεύθερα ολυμπιακά βάρη. Επίσης στο σταθμό μοσχάτου έχει Crossfit. Αν τα κάνεις για το λόγο που περιγράφεις , σε παρακαλώ ΜΗ ΠΑΣ σε lifestyladiko γυμναστήριο. ¨Ενα power rack και ελεύθερα ολυμπιακά βάρη και ας είναι και 2ερο υπόγειο. Σώσε το σώμα σου. Δεν ξέρω εκεί κάτω τι παίζει αλλά κάνω ότι μπορώ να σε σώσω. Επ το βρήκα. Lift gym στην Αγ. Λαύρας και δυρραχίου. Έχω ακούσει καλά λόγια , δεν έχω πάει. 

Θα το κοιτάξω αυτό που λες. Σίγουρα τέτοια έχει ένα γυμναστήριο που είχα πάει στο Λύκειο που είναι πιο hardcore εδω κοντά, απλα δεν το σκεφτόμουνα τώρα γιατι απο ότι θυμόμουν ήταν αρκετά μικρό και μάζευε πολυ κόσμο και περίμενες ώρα για να βρείς να κάτσεις. Αυτό είχε όπως λες κι εσυ ένα υπόγειο γεμάτο με βάρη, μπάρα, το κλουβί που λες κτλ. thnx για τις συμβουλές

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εν μέρει έχεις δίκιο σε αυτά που λές. Το τι σώμα θα φτιάξει κανείς εξαρτάται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από την διατροφή. Απο εκεί και πέρα ένα καλό πρόγραμμα δύναμης βασίζεται σε ένα κορμό ασκήσεων(squat, press, deadlift) και σε ορισμένες βοηθητικές για να είναι πιο ισορροποιημένο το πρόγραμμα.

Δεν χρειάζεσαι ένα σωρό άχρηστα μηχανήματα ούτε πληθώρα ασκήσεων όπως προσπαθεί να πείσει ο κάθε personal trainer. Ένας πάγκος, ορθοστάτες, μια μπάρα και βάρη και αν είναι δυνατόν ένα power cage.

Απο γυμναστήρια στην Αθήνα δεν ξέρω κάτι να προτείνω. Θα πρότεινα στον ts να βρεί γυμναστήριο που να "ειδικεύεται" σε powerlifting ή άρση βαρών παρά να πάει σε κοινό γυμναστήριο που το μόνο που κάνουν είναι να δίχνουν πως χρησιμοποιείς το κάθε μηχάνημα και μην ξαναασχολούνται. Αυτά και sorry για το offtopic :-)

Ναι εκεί το πάω. Έχεις την εντύπωση ότι αυτά που αναφέρεις χωρούν στο σπίτι μου; Βάλε και τα διαφορετικά βάρη που θα παίρνεις κατα διαστήματα κτλ. Εχ, δεν είναι και τόσο απλό δα.

Δημοσ.

Αυτά λέτε...;;;

Πολυ μπρουταλιές μου φαίνονται αυτά ρε παιδιά... Αλλα για να το λέτε κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Το Iron Gym έχει τέτοια που είναι πιο πολυ για bodybulderάδες. Αλλα είναι πολυ φθηνό γυμναστήριο και τότε που πήγαινα είχε πολυ φιλικό προσωπικό, να σου δείχνει τα πάντα, απο το πως να λυγίζεις τα γόνατα, μέχρι το που να κοιτάς κτλ κτλ.

Δημοσ.

Α έχει και squat rack. Σου κάνει. Δεν είναι μπρουταλιά ρε, αντρίλα είναι. Κάτσε να σου δώσω ένα βιντεάκι.

Ο τύπος είναι αδύνατος και πραγματικά δυνατός. Και κάνει μια τόσο απλή προπόνηση. Τα κιλά που κάνει τώρα είναι απλά για αρχάριους.

Υπάρχει πιο αντρουά κίνηση από το deadlifting? Ακόμα και ξυπόλητος.

Αυτά είναι γυμναστήρια με metalies. ¨Οχι λαικά όταν σηκώνεις.

Επ το Iron gym έχει και πλάκες Ivanko και πιθανότατα και μπάρες. Καλή ποιότητα φίλε και υπερπλήρες. Άμα είναι φτηνό και με καλή μουσική πήγαινε. Δες όμως και το Lift που σου ειπα , έχει έμπειρο κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

Εμ είδες τι παραπληροφόρηση παίζει εκεί έξω? Αν πάρεις 100 κιλά τώρα και πας να τα σηκώσεις ναι. Αν ξεκινήσεις σιγά σιγά τότε θα κάνεις κορμό από ατσάλι και τα 100 κιλά θα τα παίρνεις και θα τα βαράς τρίποντο με ταμπλό. Τα ελεύθερα βάρη και οι δυνατές ασκήσεις θέλουν τεχνική στα ελαφριά για να σου μείνει και υπομονή αλλά θα είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟΣ να σηκώνεις πράγματα και όχι φλούφλης να μοστράρεις μόνο ποντίκια και τέτοια (τα οποία θα έρθουν και αυτά μη γελιέσαι) . Αλλά η λαβή σου και ο κορμός σου απλά θα είναι ασύγκριτα.

λάου λάου ξεκίνησα από τα 60 και τώρα είμαι στα 150 Dl και δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα με τη μεση. Ο στόχος για το 2013 είναι 170 σε πέντε επαναλήψεις και θα είμαι χαρούμενος. Τα παραπάνω καλοδεχούμενα. 150 κιλά είναι ένας σχετικός εύκολος στόχος. Φαντάσου τα σακιά με τις ελιές πως θα σου φανούν. Λειτουργική δύναμη φίλε μου. Ακόμα θυμάμαι πόσο με ζόρισαν τα 120 τα οποία πλέον είναι για ζέσταμα.

Σαν αρχάριος σου προτείνω το stronglifts.com και το 5x5 πρόγραμμα. Απλό και σούπερ αποτελεσματικό. Και θα δεις πόσα πράγματα θα μάθεις στην πορεία. μαζί με το τρέξιμο θα είσαι ολοκληρωμένος.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα και αυτό το deadlift δεν είναι θάνατος για την μέση;;

Deadlift Myths:

• Deadlifts are bad for your back. No. Doing them wrong is, but strengthening the muscles of your back while increasing your bone mineral density reduces your risk of injury.

Ορίστε και το λινκ από το άρθρο: http://www.sweatpit.com/forum/ubbthreads.php?ubb=deadlift

Δημοσ.

Παιδιά γενικά όσον αφορά βάρη το έχετε αντιληφθεί νομίζω οτι δεν έχω ιδέα. Εγω απλά έτσι όπως είδα την άσκησει, ένιωσα έναν πόνο στην πλάτη και γιαυτό ρώτησα.

Θα το ψάξω πάντως γενικά, με βάλατε σε σκέψεις μπορώ να πώ.

Δημοσ.

Σκουατ, ντεντλιφτ, πρέσσα/πάγκος είναι ό,τι πιο καταπληκτικό μπορείς να κάνεις από βάρη. Σε όλες τις ασκήσεις στα ελεύθερα βάρη πρέπει να προσέχεις, από τη στιγμή που τις κάνεις σωστά είσαι κομπλέ.

Το άνωθι εισέπραξα ως απάντηση ύστερα από συμβουλη δύο φυσιοθεραπευτών.

Πριν τις κάνω είχα πρόβλημα με μέση και πλάτη, με αυτά εξαφανίστηκε.

Δημοσ.

Πήγα στο iron gym (πολυ light εκγύμναση θώρακα, λογικό)... Φιλικό προσωπικό αλλα η ετήσια συνδρομή μου φάνηκε λίγο υπερβολική, γιατι αν βάλεις τους μήνες που δεν θα κάνεις γυμναστική, λόγω εξεταστικών, διακοπών, αρρωστιών, σου έρχετε μία η άλλη με το να πάρεις μηνιαία (βέβαια ο μήνα του είναι αρκετά οικονομικός). Θα τσεκάρω αύριο και το body trainer να δώ προσφορές και μηχανήματα, να τα βάλω κάτω να τα συγκρίνω. Μικρό γυμναστήριο αλλα είχε πολυ λίγο κόσμο, οπότε δεν είχες θέμα.

Επίσης μου έκανε εντύπωση οτι όταν μπήκα ήταν λες και γύρησα στο Λύκειο. Δεν έχει αλλάξει αφίσα απο τον χώρο μιλάμε... Απίστευτο...

Ρε παιδιά άμα πάρεις χρόνο και το γυμναστήριο κλεισει, τι κάνεις; Αυτό δεν είναι απάτη στην περίπτωση που ο άλλος ξέρει οτι πάει για φούντο αλλα εσένα σου πουλάει υπηρεσίες χρόνου; Γιατι πολυ άδειο το είδα το γυμναστήριο.

Δημοσ.

Εξαρτάται. Μπορεί να κλείσει μπορεί και όχι. Δεν έχει πολλά λειτουργικά έξοδα ένα γυμναστήριο. Επίσης εξαρτάται τι ώρα πήγες.Κρίνε και πράξε , τι να σου πούμε?

Δημοσ.

Πολυ καλό το body trainer... Επίσης έπεσα στην τελευταία μέρα της τωρινής προσφοράς και πήρα 170€ τον χρόνο. Το προσωπικό πολυ φιλικό και φαίνεται οτι το κατέχουν το θέμα. Έχει σύγχρονα μηχανήματα και ελεύθερα βάρη. Επίσης κλείνει 12 και όχι 11, πράγμα υπερβολικά καλό γιατι τότε αραιώνει πολυ ο κόσμος και κάνεις άνετα. Το μόνο αρνητικό είναι οτι είναι λίγο μικρό αλλα όπως είπα αν πας προχωρημένες ώρες (μετα τις 10) ή πολυ νωρίς (πριν τις 6) είσαι κύριος.

Κάτι που ξέχασα. Νιώθεις οικεία και αυτό πιστεύω είναι πολυ βασικό μια και εκεί θα περνάς πολλές ώρες.

Υ.Γ. Βρήκα και έναν γνωστό μου που δεν ήξερα καν οτι γυμναζόταν και μου είπε πολυ καλα σχόλια. Το μόνο αρνητικό που βρίσκει είναι οι rush hours όπου γίνεται πανικός.

Ερώτηση:

Πόση ώρα μετα την γυμναστική μπορώ να καπνίσω;;; Εγω μέχρι τώρα καπνίζω μετα απο κανα 3ωρο και πριν την γυμναστική άλλο τόσο. Καλά είναι έτσι;; [Αν η απάντηση στην ερώτηση μου έιναι να το κόψω, μην μπείς στον κόπο να την γράψεις. Δεν θέλω να το κόψω το τσιγάρο.]

Δημοσ.

12 ε? Μπορει να θυμαμαι λαθος η να το αλλαξανε φετος. Και ειναι ανοιχτο πριν τις 6?

Αν εκοβες το τσιγαρο θα επρεπε μετα να αλλαξεις και το username σου

Δημοσ.

παιδιά , λέω να ξεκινήσω γυμναστήριο για πρώτη φορά στη ζωή μου σοβαρά . Ως τώρα ασχολιόμουν μια στο τόσο και μόνο τρέξιμο και περιστασιακά , βάρη . Το θέμα μου είναι οτι είμαι μεν αγύμαναστος ( εγω θα με χαρακτήριζα ) , αλλά εχω πολυ κρέας . 

Το ιστορικό μου , περιλαμβάνει 10 χρόνια κολυμβητήριο ( αρα εχω ανοιχτη πλάτη ) το οποίο σταμάτησα εδω και 10 χρόνια αλλα γενικά , εχω πολυ κρεας , σε σημείο αν αρχίσω γυμναστήριο , σε ενα μήνα να εχω πρηστεί .

Επειδή δε θέλω να γίνω άσβερκος , πως πρέπει να κινηθω ; 

Αυτος ειναι ενας λογος που με κρατάει μακρυά απο το γυμναστηριο , δε θελω το αντιαισθητικο πρήξιμο-πορτιέρης :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...