anastasia_g Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μια νέα υπηρεσία παρέχει η ιστοσελίδα vrisko.gr, με το όνομα "Από που κρατάει η σκούφια σου".Σύμφωνα με αυτή την υπηρεσία, ο χρήστης συμπληρώνει το επίθετο του στο διαθέσιμο πλαίσιο και αυτό με τη σειρά δείχνει σε ποιες περιοχές της Ελλάδας συναντάται περισσότερο το συγκεκριμένο επίθετο.Για να βρείτε και εσείς από που κρατάει η σκούφια σας κάντε κλικ Site: http://prismanews.gr/index.php/ellada/item/44598-epitheto-upiresia-katagogi">ΕΔΩ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στο πατρικό μου επίθετο έβγαλε κάποια περίεργα μέρη, αλλά μπορώ να πω στις μητέρας μου πέτυχε πολύ περισσότερο! Χρησιμοποιεί τις καταχωρήσεις του τηλεφωνικού καταλόγου! 1
slygeo87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι ωραία. Και μετά; Να πάω στις οικογενειακές ιστορίες για να ξανασμίξουμε; 5
anastasia_g Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Ναι ωραία. Και μετά; Να πάω στις οικογενειακές ιστορίες για να ξανασμίξουμε; Εξαρτάται αν είναι λίγα τα άτομα μπορείς να το κάνεις σενάριο, αλλά αν είναι πολλά πας για 3λογία!
slygeo87 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εν τω μεταξύ κάποιος καβάτζωσε σπιτάκι στη Μυτιλήνη. ΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΑΤΕ.
qwertyqwerty Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καταπληκτικό σπαμ.Τι σπαμάρει;Το prismanews;
deesnider Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εγώ δεν το δοκιμάζω με τίποτα! Φοβάμαι μην αποδειχθεί ότι δεν είμαι ...καθαρός Έλληνας και γίνω ρόμπα... Συνέχιση και διατήρηση τής ...καθαρότητας τής ελληνικής «φυλής» (!!!)... ...μπαγλαμάδες, ε μπαγλαμάδες!
anastasia_g Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εγώ δεν το δοκιμάζω με τίποτα! Φοβάμαι μην αποδειχθεί ότι δεν είμαι ...καθαρός Έλληνας και γίνω ρόμπα... Συνέχιση και διατήρηση τής ...καθαρότητας τής ελληνικής «φυλής» (!!!)... ...μπαγλαμάδες, ε μπαγλαμάδες! Μετά από πολλά τεστ αποδείχτηκε ότι όλα τα αποτελέσματα εμφανίζονται εντός των Ελληνικών συνόρων! Ποσοστό εκτός χώρας δεν εμφανίζεται ώστε να μην υπάρξη υπερφώρτοση του server
athlios Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καταπληκτικό σπαμ. γυναίκες ρε φίλε ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
anastasia_g Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 γυναίκες ρε φίλε ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Σε όλα τέλειες και σεις πάντα γκρινιάριδες... πφφ κανείς δε σας πιάνει!!!
deesnider Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μετά από πολλά τεστ αποδείχτηκε ότι όλα τα αποτελέσματα εμφανίζονται εντός των Ελληνικών συνόρων! Ποσοστό εκτός χώρας δεν εμφανίζεται ώστε να μην υπάρξη υπερφώρτοση του server Προς αποφυγήν παρανοήσεως πάντως, το «μπαγλαμάδες» και η γενικότερη ειρωνεία τού post μου, δεν πήγαινε στο site... ...σε κάτι κρετίνους που υποστηρίζουν τα περί καθαρότητας τής ελληνικής φυλής, πήγαινε... ...Οι κανόνες τού insomnia, δεν επιτρέπουν να γίνω πιο συγκεκριμένος σχετικά με το ποιους εννοώ, αν και νομίζω ότι δε χρειάζεται...
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 ωραια τώρα ξέρω ποιες περιοχές να αποφευγω 1
aris1986 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Αφου θα μας το πει το site ειμαι καλλυμενος εγω. περιμενω site να μας λεει αν υπαρχει θεος και για την θεραπεία του καρκινου.
johnbond Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δουλεύει καλά πάντως σε κάποιες δοκιμές που έκανα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα