Προς το περιεχόμενο

The Evil Within

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 618
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

σκοτώνω 3-5-10 ζόμπι, μπορώ να κάνω μόνος μου save ? 

autosave λειτουργεί...τουλάχιστον στο πιο δύσκολο (επιτρεπτό) που ξεκίνησα να παίζω.

:devil:

Δημοσ.

ε, την πλάκα μου ήθελα να κάνω...ας το παίξουν μόνο οι φαν του είδους.

τα παιχνίδια είναι για να παίζεις, όχι να νευριάζεις κ να στοιχηματίζουν οι γείτονες αν θα σπάσεις το pc 

ημέρα με ζυγό ή μονό αριθμό στο ημερολόγιο.

δεν μπορώ να σκοτώσω 200 ζόμπι κ επειδή το σύστημα με το όπλο το έφτιαξε καθυστερημένος με πάρκινσον

να πρέπει να χάσω 2-3 φορές κ να ξαναπαίξω οοοοοοοοοοοοοολο το σκηνικό γι'αυτόν.

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Chapter 12 .Μέχρι τώρα  ΔΕΝ έχω καταλάβει τίποτα και έχει αρχίσει να με κουράζει κι όλας μιας και σε πολλά σημεία γίνεται εκνευριστικό ( κρίμα ).

survival horror παιζεις οχι call of duty.που να επαιζες τα παλια resident....

Απομίμηση των παλιών καλών καιρών ( R.E)  είναι για μένα τίποτα άλλο ,πλέον αυτό το αργό τέμπο χωρίς καμία ευελιξία στις κινήσεις είναι πολύ βαρετό για μένα. 

survival horror NAI να παίζεις άλλο όχι με χειρισμό και κινήσεις αντίστοιχες με r.e. 4  γιατί μέχρι τώρα δεν έχω δει να έχει κάτι παραπάνω και είμαι 1 ώρα πριν το τέλος περίπου. 

• Like 1
Δημοσ.

Chapter 12 .Μέχρι τώρα  ΔΕΝ έχω καταλάβει τίποτα και έχει αρχίσει να με κουράζει κι όλας μιας και σε πολλά σημεία γίνεται εκνευριστικό ( κρίμα ).

Απομίμηση των παλιών καλών καιρών ( R.E)  είναι για μένα τίποτα άλλο ,πλέον αυτό το αργό τέμπο χωρίς καμία ευελιξία στις κινήσεις είναι πολύ βαρετό για μένα. 

survival horror NAI να παίζεις άλλο όχι με χειρισμό και κινήσεις αντίστοιχες με r.e. 4  γιατί μέχρι τώρα δεν έχω δει να έχει κάτι παραπάνω και είμαι 1 ώρα πριν το τέλος περίπου. 

Φιλε μου δεν εισαι μια ωρα πριν το τελος αν εισαι κεφαλαιο 12 και η ιστορια θα ξεκαθαρισει στο 15, αλλα οχι τελειως. ισως επειδη θελουν σικουελ ισως επειδη ειναι απλα γιαπωνεζοι.

Οσον αφορα στο gameplay μερικα πραγματα εχουν αλλαξει απο εποχη res 4 αλλα και αλλοι μηχανισμοι εχουν μεινει (ολο)ιδιοι.

Αν σου αρεσει η ατμοσφαιρα αυτο μετραει πολυ.

Δημοσ.

Αν σου αρεσει η ατμοσφαιρα αυτο μετραει πολυ.

Είναι το (+) του παιχνιδιού , όπως και το κομμάτι των γραφικών για μένα.( καμία σχέση με αυτά που λέγανε αρχικά , αν δεις παίζω οκ με 2130 και όχι Ι7  φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και με τις γραφικών  τέςπα άλλο θέμα αυτό).

Απλά θα μπορούσαν να είχαν φτιάξει ένα ακόμα βαρβάτο τίτλο να έμενε στην ιστορία και αυτός αλλά για τις λεπτομέρειες νομίζω αρχίζουν να το χάνουν, το r.e. βγάζει ακόμα και σήμερα μόνο και  μόνο επειδή είχε όνομα και κοινό!!! ...σε αυτό κάτι οι μπάρες κάτι τα fps κάτι το σχόλιο από πάνω ''για το πάρκινσον με το όπλο :) ''κάτι τα συνεχόμενα loading αφού πεθαίνεις για πλάκα εκτός αν πας σαν χεσμ__ος  ,εεε τί να πω σαν πολλά μαζεύτηκαν....όπως και να έχει το τερματίζω και μάλλον μην τον είδατε τον παναή μετά. 

• Like 1
Δημοσ.

Κακό performance, δοκίμασα και console και cfg και τα δυο crash το game, σε μερικά σημεία έχω 17 fps χωρίς να κάνουν καμια διαφορα τα graphs settings, ούτε ένα fps gain από low σε high. Το sneak δεν μου άρεσε καθόλου δεν κολλάει στο genre, έχει κλέψει από τόσα πολλά games που ζαλίστηκα, πολύ lag στο mouse και δεν έχει να το κλείσεις άμα είναι το smoothing που δεν νομίζω, έπαιξα 3 ώρες backstabing και burning bodies χωρίς νόημα, το upgrade system εντάξει απλά τραγελαφικό. Εισαγωγή Alone in The Dark και τουλάχιστον εκεί σε άφηνε να οδηγήσεις, εδώ phail...γενικά προσπάθησα να βρω ενδιαφέρον αλλα δεν...ενώ σαν εισαγωγή που απλά run for your life μου άρεσε και κολλούσε μετά γίνεσαι evil shadow slayer από το πουθενά...χρονια στο beat προφανώς για αυτό :D anyways το σταμάτησα γιατί με κούρασε το gameplay παραπάνω από τα black bars και 30 fps. Ίσος μετά από κάνα patch αλλα χλομό. Άμα ο πατέρας του survival horror κατέληξε να θέλει να μας μπουκώνει "σκουπίδια" down our throats τότε το cover art ήταν πολύ πετυχημένο. Game sux imho.

• Like 2
Δημοσ.

Με τα 30 και τις μπαρες υπαρχει λυση, απλα το game ειναι φτιαγμενο να παιζει στα 30 με τα borders και οτιδηποτε και αν φτιαξεις φαινεται buggy.

Εγω για να μπορεσω να το παιξω, το εβαλα στα 60(δεν τα κραταει για κανενα λογο, 45 ανα μεσο ορο) τα borders λιγο μειωμενα, γιατι αν τα βγαλεις τελειως φαινεται απο ολο το game οτι ειναι φτιαγμενο να τα εχει και σου δημιουργει καποια glitches κατα την διαρκεια του game.

Fov το εβαλα στο 80 μεσω του cheatengine γιατι αν μπει παραπανω τυφλωνεσαι απο το lattern που κουβαλας.

Το game δεν ειναι ακριβως survival, απλα θελει υπομονη και τροπο λογω της ελλειψης ammo/σπιρτων κτλ για το πως θα προσεγγιζεις. Τα γραφικα του σε μερικες περιοχες ειναι πολυ καλα, σε αλλες απλα το κλαις.

Κακιστο port αλλα δεν διαμαρτυρομαι γιατι πολυ απλα δεν πληρωσα ουτε ευρω.

Δημοσ.

Σου πέφτει στα 45αρια η 970 σε 1080? Τότε έχει μεγάλο πρόβλημα το παιχνίδι και είναι πολύ κακό port γιατί παρόμοια απόδοση είχα κι εγώ με σαφώς χειρότερη κάρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...