haris_216 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 όπως σε τόσα και τόσα πράγματα η ελλάδα έδωσε τα φώτα της στον κόσμο, έτσι και σε κάποιες βασικές (ξεκάθαρες) μέχρι τώρα έννοιες, δίνουμε άλλη διάσταση. πχ το "απεριόριστο". σε πολλούς κοντόφθαλμους και με παρωπίδες ανθρώπους σημαίνει κάτι που δεν έχει τέλος/όριο. όχι κύριοι. διακεκριμένοι επιστήμονες και φιλόσοφοι, μετά από σχετική έρευνα που έγινε υπό την αιγίδα γνωστών εταιριών (πχ κινητής τηλεφωνίας ) κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το "απεριόριστο" είναι...πεπερασμένο. το όριο του λέγεται "πολιτική ορθής χρήσης" και ως νέα φιλοσοφική έννοια είναι ασαφής. ή τουλάχιστον δεν εξηγείται με νούμερα στους κακόμοιρους συνδρομητές (πχ. κινητής τηλεφωνίας) οι οποίοι μένουν απλά στο δόλωμα του απεριόριστου 11
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αν τους το πεις αυτό θα σου πούνε ότι "απεριόριστο" είναι το όνομα του προγράμματος και δεν έχει να κάνει με την κανονική σημασία της λέξης. να ταν μόνο αυτό; το "ΔΩΡΕΑΝ" δε σε εξοργίζει; πως γίνεται κάτι που το προπληρώνεις κιόλας, να θεωρείται δωρεάν ποτέ δε μπόρεσα να το καταλάβω. επίσης ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης; σε αγορασμένα πακέτα είναι 3 λεπτά πλέον. (σχεδόν σε όλα τα πακέτα) κι αυτό εμφανίζεται με μικρά γράμματα. αναφέρομαι αποκλειστικά στην κινητή γιατί μου φαίνεται εκεί έχουν μαζευτεί όλα τα ωραία. 4
haris_216 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αν τους το πεις αυτό θα σου πούνε ότι "απεριόριστο" είναι το όνομα του προγράμματος και δεν έχει να κάνει με την κανονική σημασία της λέξης. δεν το ήξερα (καθώς δεν με αφορά) τι μαθαίνει κανείς έ; ε τότε να πούμε κι εμείς ότι εκεί που υπογράψαμε (στο συμβόλαιο) και μας αναφέρει ώς "πελάτης", στο δικό μας το λεξιλόγιο το πελάτης = τρακαδόρος. πως περιμένετε να σας πληρώσω αφού ήδη δήλωσα ότι είμαι τρακαδόρος; τι; δεν διαβάσατε την περιγραφή της λέξης στα ψιλά γράμματα στο χαρτάκι που έχω στην κωλότσεπη;;; 1
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 απλά πρέπει να δίνεις πλέον μεγάλη σημασία σε κάθε σου αγορά, προσωπικά αν με ενδιαφέρει ένα προϊόν θα το ξεσκονίσω για να μάθω ότι μπορώ και μετά θα το αγοράσω. απορώ με μερικούς που μπαίνουν σε ένα κατάστημα, τους λέει μια μαλακία ο πωλητής και τελείωσε το θέμα. τώρα θα μου πεις τι σημασία να δίνεις όταν είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. όπου και να πας τα ίδια κάνουν. τουλάχιστον να ξέρεις τι να περιμένεις και να μη βρεθείς προ εκπλήξεως
kostas_dr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ο ορισμός της παραπλανητικής διαφημίσεως. Και δεν φοβούνται κανένα (κρατικό - δημόσιο φορέα).
funbreaker Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το κράτος γιατί δεν κάνει κάτι τόσα χρόνια με αυτό το δούλεμα?
gdriver Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εδώ διαλύσαμε μία χώρα ολόκληρη ,στην κινητή θα κολλήσουμε τώρα 2
iniohos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το κράτος γιατί δεν κάνει κάτι τόσα χρόνια με αυτό το δούλεμα? Μας δουλευεις? 1
qwertyqwerty Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Αυτοί είναι9 Το κράτος γιατί δεν κάνει κάτι τόσα χρόνια με αυτό το δούλεμα? Αυτοί είναι το κράτος (βλ. παρακολουθήσεις πρώην πρωθυπουργού/αυτοκτονία Τσαλικίδη) 1
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το κράτος γιατί δεν κάνει κάτι τόσα χρόνια με αυτό το δούλεμα? σε σχέση με το δούλεμα που τρώμε από το κράτος, αυτό δεν είναι τίποτα.
traganeus Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι μιας και είπατε για πληρωμενα πακέτα. Έχω το CU το οποίο έχει ένα πακέτο TALK 2 CYPRUS, το είδα απο την εφαρμογή της Vodafone που έχω κατεβασμένη. Εκεί λοιπόν γράφει το εξής: "200 λεπτά ομιλίας προς όλους τους φίλους στην Κύπρο, με 7€ για 30 μέρες! Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 60 δευτερόλεπτα." Λέω ντάξει κάτω απο λεπτό δεν μιλάω ποτέ, το βάζω και εγώ και στην πρώτη κλήση βλέπω οτι μου έχει "φάει" 3 λεπτά, το ίδιο και στην 2η. Οι 2 κλήσεις ήταν μερικά δευτερόλεπτα και οι 2. Παίρνω τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και μου λένε οτι η ελάχιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά. Εμένα τώρα δεν με κοροϊδέψαν με αυτό το πράγμα? Άλλο 1 λεπτό και άλλο 3. Γιατί με 3 λεπτά τα 200 δωρεάν λεπτά φεύγουν αέρα. Δεν λέω με συμφέρει ακόμα, αλλα νομίζω οτι έγινα ο μαλάκας της υπόθεσης, ενώ το έγραφε η εφαρμογή οτι είναι 1 λεπτό. Δεν θα έπρεπε να την έχουν ανανεώσει?
funbreaker Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι μιας και είπατε για πληρωμενα πακέτα. Έχω το CU το οποίο έχει ένα πακέτο TALK 2 CYPRUS, το είδα απο την εφαρμογή της Vodafone που έχω κατεβασμένη. Εκεί λοιπόν γράφει το εξής: "200 λεπτά ομιλίας προς όλους τους φίλους στην Κύπρο, με 7€ για 30 μέρες! Ελάχιστη διάρκεια κλήσης 60 δευτερόλεπτα." Λέω ντάξει κάτω απο λεπτό δεν μιλάω ποτέ, το βάζω και εγώ και στην πρώτη κλήση βλέπω οτι μου έχει "φάει" 3 λεπτά, το ίδιο και στην 2η. Οι 2 κλήσεις ήταν μερικά δευτερόλεπτα και οι 2. Παίρνω τηλέφωνο στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και μου λένε οτι η ελάχιστη διάρκεια είναι 3 λεπτά. Εμένα τώρα δεν με κοροϊδέψαν με αυτό το πράγμα? Άλλο 1 λεπτό και άλλο 3. Γιατί με 3 λεπτά τα 200 δωρεάν λεπτά φεύγουν αέρα. Δεν λέω με συμφέρει ακόμα, αλλα νομίζω οτι έγινα ο μαλάκας της υπόθεσης, ενώ το έγραφε η εφαρμογή οτι είναι 1 λεπτό. Δεν θα έπρεπε να την έχουν ανανεώσει? Έχεις κάνει πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής? Αν ναι, και δεν την έχουν ενημερώσει, αιτήσου να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και απείλησε με καταγγελία. Αν δεν στα δώσουν κάνε καταγγελία στην γ.γ. καταναλωτή.
traganeus Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Έχεις κάνει πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής? Αν ναι, και δεν την έχουν ενημερώσει, αιτήσου να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω και απείλησε με καταγγελία. Αν δεν στα δώσουν κάνε καταγγελία στην γ.γ. καταναλωτή. Δεν έχει βγεί εδώ και καιρό κάποια ενημέρωση, τσέκαρα και μου λέει οτι είναι ενημερωμένη η εφαρμογή.... Θα τους πάρω ενα τηλ τσαντισμένος....
cyber_katsarida Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 στο vodafonecu.gr πάντως λέει ότι ισχύει το 3λεπτο. τα περισσότερα πακέτα πλέον καθώς και τα λεπτά από "δώρα" είναι 3λεπτα. απλά να το έχεις στο νου σου.
kage Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/ http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα