Προς το περιεχόμενο

Ενίσχυση έντασης σε ακουστικά


deesnider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλαράκια, γεια χαρά.

 

Πριν από λίγες μέρες, ένας φίλος που ήξερε ότι σκεφτόμουν να πάρω ασύρματα ακουστικά για το pc, μου έκανε δωράκι αυτά.

 

Σαν ποιότητα ήχου είναι - ...χμ... - επιεικώς μέτρια, αλλά έχουν μεγάλη αυτονομία, καλή ασύρματη λήψη χωρίς θόρυβο και «παράσιτα» και μεγάλη εμβέλεια. Αν αγόραζα ο ίδιος, θα το έψαχνα για κάτι καλύτερο - και φυσικά ακριβότερο - αλλά αφού προέκυψαν τσάμπα, λέω να το παλέψω λίγο μαζί τους, αν βρω λύση σ' ένα πολύ σημαντικό «μείον» που έχουν: Εκνευριστικά χαμηλή ένταση, όσο κι αν ανεβάσω το ρυθμιστικό τους, ή την ένταση από το pc.

 

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι σαν ενισχυτής ειδικά για ακουστικά, που θα παρεμβάλλεται μεταξύ αυτών και τού pc, προκειμένου να ακούω κάπως δυνατότερα.

 

Με μια ματιά που έριξα στο google, είδα αρκετούς ενισχυτές ακουστικών, από γνωστούς κατασκευαστές, αλλά με ...εφιαλτικές τιμές, αναλογικά τουλάχιστον με το πόσο φθηνά είναι τα ακουστικά τα οποία θέλω να συνδέσω. Έχει κανείς υπ' όψιν του κάποια οικονομική λύση (ταβάνι κάνα τριαντάρι-τριανταπεντάρι), που θα αυξήσει την ένταση; Δεν υπάρχουν απαιτήσεις ποιότητας ήχου. Το μόνο που θέλω, είναι αυτό το μέτριο που αποδίδουν, να ακούγεται δυνατότερα.

 

Ευχαριστώ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...