saks80 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 αφου στο τελος δεν θα παρει τιποτα γιατι απαντατε? 2
the_pale Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μια χαρα ειναι ο χρονος αποκρισης της dell.Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Οι χρονοι αποκρισης ειναι ονομαστικοι.Και επισης μιλαμε για ips panel που δεν ειναι ιδιοι οι χρονοι αποκρισης με τα lcd.Οποτε προχωρα στην αγορα της dell.. Σε ευχαριστώ ρε αδερφέ δεν έχω κανέναν ενδιασμό τώρα. Όσον αναφορά το bugdet μου..είναι δουλεμένα λέφτα φιλαράκι ούτε από πλούσια οικογένεια είμαι ούτε έπιασα το τζοκερ.Όσον αναφορά τις ερωτήσεις που κάνω είναι επειδή απέχω από τον χωρο 3 χρόνια..φυσικό και επόμενο είναι να έχουν αλλάξει πολλά πραγματα που δεν γνωρίζω..Πάντως για gaming και πριν 3 χρόνια τις GeForce κάρτες γραφικων χρησιμοποιούσαμε....
timos81 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ξεφεύγει από το μπάτζετ το βάζω μόνο ενημερωτικά https://www.skroutz.gr/s/2885565/LG-29EA93.html https://www.skroutz.gr/s/2626923/Dell-U2913WM.html?keyphrase=dell+29 Πάντως για Gaming pc δεν είναι κρίμα να δώσεις τα 2500 (η τρόικα έρχεται τον Ιούνιο) Δικά σου είναι τα € εσυ ξέρεις .
Superpie Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δεν αντιλεγω.Απλα να πραγματα εχουν αλλαξει σε ολα προς το καλτυερο και η ψαλιδα εχει μικρινει κατα πολυ και με βαση κοστους αποδοσης εχει ανοιξει υπερ της amd..Ποτε θα τα παρεις τα πραγματα?
saks80 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Σε ευχαριστώ ρε αδερφέ δεν έχω κανέναν ενδιασμό τώρα. Όσον αναφορά το bugdet μου..είναι δουλεμένα λέφτα φιλαράκι ούτε από πλούσια οικογένεια είμαι ούτε έπιασα το τζοκερ.Όσον αναφορά τις ερωτήσεις που κάνω είναι επειδή απέχω από τον χωρο 3 χρόνια..φυσικό και επόμενο είναι να έχουν αλλάξει πολλά πραγματα που δεν γνωρίζω..Πάντως για gaming και πριν 3 χρόνια τις GeForce κάρτες γραφικων χρησιμοποιούσαμε.... αν ειναι δουλεμενα λεφτα και δεν σου τρεχουν απο τα μπατζακια κρατησε τα και μαζευε.μην σκορπας 2500 ευρω .μπορεις και με 1000 ευρω να παρεις καλο υπολογιστη και να παιζεις μια χαρα ολα τα τελευταια παιχνιδια.πανε κανα ταξιδακι με τα υπολοιπα καλοκαιρι ερχεται.πεταμενα λεφτα ειναι οι υπολογιστες.παρε κατι αξιοπρεπες να κανεις την δουλεια σου με το μικροτερο δυνατο κοστος.μην κοιτας να χτυπησεις ταβανι ξοδευοντας 2500 ευρω αφου σε κανα 5μηνο δεν θα εισαι ταβανι παλι.
the_pale Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ξεφεύγει από το μπάτζετ το βάζω μόνο ενημερωτικά https://www.skroutz.gr/s/2885565/LG-29EA93.html https://www.skroutz.gr/s/2626923/Dell-U2913WM.html?keyphrase=dell+29 Πάντως για Gaming pc δεν είναι κρίμα να δώσεις τα 2500 (η τρόικα έρχεται τον Ιούνιο) Δικά σου είναι τα € εσυ ξέρεις . Ευχαριστώ για την ενημέρωση θα τα έχω υπόψην μου! Δεν αντιλεγω.Απλα να πραγματα εχουν αλλαξει σε ολα προς το καλτυερο και η ψαλιδα εχει μικρινει κατα πολυ και με βαση κοστους αποδοσης εχει ανοιξει υπερ της amd..Ποτε θα τα παρεις τα πραγματα? Μέσα στον Ιούνιο ή Ιούλιο αν ειναι δουλεμενα λεφτα και δεν σου τρεχουν απο τα μπατζακια κρατησε τα και μαζευε.μην σκορπας 2500 ευρω .μπορεις και με 1000 ευρω να παρεις καλο υπολογιστη και να παιζεις μια χαρα ολα τα τελευταια παιχνιδια.πανε κανα ταξιδακι με τα υπολοιπα καλοκαιρι ερχεται.πεταμενα λεφτα ειναι οι υπολογιστες.παρε κατι αξιοπρεπες να κανεις την δουλεια σου με το μικροτερο δυνατο κοστος.μην κοιτας να χτυπησεις ταβανι ξοδευοντας 2500 ευρω αφου σε κανα 5μηνο δεν θα εισαι ταβανι πα Δεν μου τρέχουν από τα μπατζακια,δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά αυτο το πόσο το αποταμίευα για ακρίβως αυτήν την χρηση για 2.5 χρονια..Όσο για τα ταξίδια Αυγουστο πετάω για Λονδίνο αλλά δεν είναι αυτο το θέμα μας... Σε αυτό το site περισσότερο σχολιάζουν το budget παρά απαντάνε στις ερωτήσεις..
Superpie Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Και θελεις να στησεις απο τωρα pc το οποιο θα αγορασεις σε 2-3 μηνες? ποιος ο λογος? για τοτε δεν ισχυει τιποτα απο οτι σου ειπαμε
the_pale Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Και θελεις να στησεις απο τωρα pc το οποιο θα αγορασεις σε 2-3 μηνες? ποιος ο λογος? για τοτε δεν ισχυει τιποτα απο οτι σου ειπαμε Καλά αφού μου πόσταρες και ότι τρολάρω δεν είχες διαβάσει το προηγούμενο topic?Νομιζω έλεγα μέσα στο καλοκαίρι...
deesnider Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Την dell φυσικα.Γιατι εχει και ips panel σε αντιθεση με την ΗΡ που εχει το παλιο lcd. IPS φοράει και η HP...
the_pale Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 IPS φοράει και η HP... δεν ήθελα να το σχολιάσω.. ευχαριστώ deesnider
Superpie Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Ναι και σου ειχαμε πει οτι αν ειναι για τοτε να περιμενεις τους νεους επεξεργαστες της intel και μετα να δεις.Ειδικα που πας σε τετοιο μπατζετ
the_pale Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Κάτι ακόμα, αν η μητρικη μου εχει ενσωματωμενη κάρτα ήχου 7.1 surround σαν την Asus SaberTooth 990FX R2.0 θα έχω κάποιο θέμα με τα Logitech Speaker System Z906 5.1 surround? Αυτο που θέλω να πω είναi: Πρεπει τα ήχεια να είναι ίδιου τύπου με την κάρτα ήχου? (δηλαδή 5.1 με 5.1 , 7.1 με 7.1 κτλ)
Superpie Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Oχι,απλα το 7.1 ειναι οτι υποστηριζει μεχρι 7.1 ηχο.. Σου ειπα παντως οτι δεν εχει κανενα νοημα να κοιτας τωρα hardware απο την στιγμη που η αγορα θα γινει σε 3 μηνες απο τωρα..
f1vettel Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αν αγοραζεις καλοκαιρι περιμενεις ασυζητητι για Intel Haswell φιλε.
the_pale Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Αν αγοραζεις καλοκαιρι περιμενεις ασυζητητι για Intel Haswell φιλε. Είναι τόσο δυνατός ο Harsell όσο λένε? δεν έχω δει δυνατότητες δεν έχω δει τίποτα.Αν πάω σε Ιντελ θέλει αλλαγή και η μητρική.. Έχεις ίδεα καθόλου πότε ακριβώς βγαίνει και σε τι τιμές κυμαινεταί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα