mouti Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Καλησπέρα στο forum...σκέφτομαι να πάρω παπούτσια αλλά θα προτιμούσα να είναι αυθεντικά να αντέξουν και λίγο παραπάνω...ξέρει κανείς αν είναι αυθεντικά αυτά http://www.7freeshox.com/nike-shox-tl1-c-45/nike-shox-tl1-mens-c-45_46/ry2122-nike-shox-tl1-mens-shoe-orange-p-238.html ;;και σ όσους δεν αρέσουν Ναι αυτά θέλω!!
mouti Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Σίγουρο;;που μπορώ να βρω τέτοια αυθεντικά...;;η Nike νομίζω δεν τα βγάζει...
lewnidas_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δεν είναι. Σου είναι εύκολο να τεκμηριώσεις την παραπάνω απάντηση σου φιλε μου ...?? Θα με ενδιέφερε κι εμένα εάν γνωρίζεις κάποια χαρακτηριστικά των αυθεντικών nike παπουτσιών. Ευχαριστώ πολύ. 1
Ntinaras Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 χα.ωραια ειναι!αμα καναν τοσο θα τα παιρνα κι εγω
Finn Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Στέλνει με EMS άρα στέλνει από κάπου ανατολικά. Χώρια που έχει σ όλα τα προϊόντα έκπτωση.
bilakos10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μάλλον μαϊμού καλής ποιότητας τα κόβω... Οι τιμές παραείναι χαμηλές. Απλώς ο πωλητής έχει φροντίσει να τις κρατήσει σε κάποιο επίπεδο για να μην είναι φανερό ότι πρόκειται για Monkey...
takis_koll Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Γενικα πως ξεχωρίζεις τα γνησια απο τα μαϊμού? Και γιατι να παρεις γνησια σγην τριπλη τιμη; Εγω ειχα παρει κατι σοκς γνησια 130ευρα και τα ποδια μου δεν τα δεχονταν...ασε που σκυλοβρωμαγαν κιολας!!! Απο τοτε μονο μαιμουδακια και δεν ρχω κ κανενα παράπονο! Υ.Γ Τα μελαχρινα αγορια στην αγια Βαρβάρα το εχουν ξεφτιλίσει το θεμα ετσι?? 1
vk13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Φίλε μου εγώ που είχα σκάσει 150 ευρώ για κάτι γνήσια shocks πριν αρκετά χρόνια και τα είδα λίγους μήνες μετά με 40 ευρώ Santa Barbara και τα δοκίμασα κιόλας... Καμία διαφορά εμφανισιακά δεν είδα ούτε σε άνεση... Καταλαβαίνεις πως ένιωσα αν και τότε ήταν αλλιώς η τσέπη μου 1
sphinxgr Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Παλιότερα αγόραζα και εγώ από Santa Barbara μούφα Νικε 25€. Μια χαρά την έβγαζα η αλήθεια είναι , όταν αγόρασα όμως αυθεντικά (της κλάσης 100€) δεν υπήρχε πίσω γύρισμα. Όσο και καλό να είναι το μούφα, δεν φτάνει το αυθεντικό σε άνεση και βάρος. Αν κάποιος δεν έχει χρήματα για καλό αυθεντικό, μπορεί να κάνει τη δουλειά του με φθηνότερα σε άλλες μάρκες και σε μαγαζιά στοκ. Admiral κλπ Η μούφα όμως αν δεν κάθεται καλά εγκυμονεί κινδύνους για το πόδι και είναι κρίμα 7
SPANK Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Συμφωνώ σε οτι ειπαν τα παιδιά παραπάνω και να συμπληρώσω οτι να προσέχετε κατι τετοια eshops γιατι αρκετά απο αυτα ειναι απάτες και τα πιο πολλα εξαφανίζονται σε μια νύχτα η το site ειναι under construction κτλπ. Για παράδειγμα με το που μπήκα στο συγκεκριμένο έψαξα σε ποια χώρα ειναι διέυθυνση τηλέφωνο κτλπ αλλα το μονο που βρήκα στο contact us ειναι ενα mail... Δεν λεω οτι ειναι μούφα το συγκεκριμένο αλλα επειδη πολλα απο αυτα ειναι μεγάλη προσοχή
mouti Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τα ίδια τα βρήκα σε αλλά site 40 δολλάρια...αφού μάλλον είναι καλά μουφα λέτε να πάρω αυτά η τα πιο φτηνά;θα ναι ίδια ποιότητα;κι αν έχετε να προτείνετε κάποιο πιο σίγουρο site δεκτό κι αυτό...ευχαριστώ!
REDODIN7 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Σου είναι εύκολο να τεκμηριώσεις την παραπάνω απάντηση σου φιλε μου ...?? Θα με ενδιέφερε κι εμένα εάν γνωρίζεις κάποια χαρακτηριστικά των αυθεντικών nike παπουτσιών. Ευχαριστώ πολύ. To site του φιλου ειναι απο την Κινα νομιζω δεν θελει περισσοτερη τεκμηριωση
mouti Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Τελικά ποια να προτιμήσω αυτά η τα ίδια σε μικρότερη τιμή;το λέω από άποψη ποιότητας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα