Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum...σκέφτομαι να πάρω παπούτσια αλλά θα προτιμούσα να είναι αυθεντικά να αντέξουν και λίγο παραπάνω...ξέρει κανείς αν είναι αυθεντικά αυτά http://www.7freeshox.com/nike-shox-tl1-c-45/nike-shox-tl1-mens-c-45_46/ry2122-nike-shox-tl1-mens-shoe-orange-p-238.html ;;και σ όσους δεν αρέσουν Ναι αυτά θέλω!!

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν είναι.

Σου είναι εύκολο να τεκμηριώσεις την παραπάνω απάντηση σου φιλε μου ...??

Θα με ενδιέφερε κι εμένα εάν γνωρίζεις κάποια χαρακτηριστικά των αυθεντικών nike παπουτσιών.

Ευχαριστώ πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον μαϊμού καλής ποιότητας τα κόβω...

Οι τιμές παραείναι χαμηλές. Απλώς ο πωλητής έχει φροντίσει να τις κρατήσει σε κάποιο επίπεδο για να μην είναι φανερό ότι πρόκειται για Monkey...

Δημοσ.

Γενικα πως ξεχωρίζεις τα γνησια απο τα μαϊμού? Και γιατι να παρεις γνησια σγην τριπλη τιμη; Εγω ειχα παρει κατι σοκς γνησια 130ευρα και τα ποδια μου δεν τα δεχονταν...ασε που σκυλοβρωμαγαν κιολας!!!

Απο τοτε μονο μαιμουδακια και δεν ρχω κ κανενα παράπονο!

Υ.Γ

Τα μελαχρινα αγορια στην αγια Βαρβάρα το εχουν ξεφτιλίσει το θεμα ετσι??

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου εγώ που είχα σκάσει 150 ευρώ για κάτι γνήσια shocks πριν αρκετά χρόνια και τα είδα λίγους μήνες μετά με 40 ευρώ Santa Barbara και τα δοκίμασα κιόλας... Καμία διαφορά εμφανισιακά δεν είδα ούτε σε άνεση... Καταλαβαίνεις πως ένιωσα αν και τότε ήταν αλλιώς η τσέπη μου :-D

• Like 1
Δημοσ.

Παλιότερα αγόραζα και εγώ από Santa Barbara μούφα Νικε 25€. Μια χαρά την έβγαζα η αλήθεια είναι , όταν αγόρασα όμως αυθεντικά (της κλάσης 100€)  δεν υπήρχε πίσω γύρισμα. Όσο και καλό να είναι το μούφα, δεν φτάνει το αυθεντικό σε άνεση και βάρος.

Αν κάποιος δεν έχει χρήματα για καλό αυθεντικό, μπορεί να κάνει τη δουλειά του με φθηνότερα σε άλλες μάρκες και σε μαγαζιά στοκ. Admiral κλπ ;) Η μούφα όμως αν δεν κάθεται καλά εγκυμονεί κινδύνους για το πόδι και είναι κρίμα

• Like 7
Δημοσ.

Συμφωνώ σε οτι ειπαν τα παιδιά παραπάνω και να συμπληρώσω οτι να προσέχετε κατι τετοια eshops γιατι αρκετά απο αυτα ειναι απάτες και τα πιο πολλα εξαφανίζονται σε μια νύχτα η το site ειναι under construction κτλπ.

Για παράδειγμα με το που μπήκα στο συγκεκριμένο έψαξα σε ποια χώρα ειναι διέυθυνση τηλέφωνο κτλπ αλλα το μονο που βρήκα στο contact us ειναι ενα mail...

Δεν λεω οτι ειναι μούφα το συγκεκριμένο αλλα επειδη πολλα απο αυτα ειναι μεγάλη προσοχή

Δημοσ.

Τα ίδια τα βρήκα σε αλλά site 40 δολλάρια...αφού μάλλον είναι καλά μουφα λέτε να πάρω αυτά η τα πιο φτηνά;θα ναι ίδια ποιότητα;κι αν έχετε να προτείνετε κάποιο πιο σίγουρο site δεκτό κι αυτό...ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σου είναι εύκολο να τεκμηριώσεις την παραπάνω απάντηση σου φιλε μου ...??

Θα με ενδιέφερε κι εμένα εάν γνωρίζεις κάποια χαρακτηριστικά των αυθεντικών nike παπουτσιών.

Ευχαριστώ πολύ.

To site του φιλου ειναι απο την Κινα νομιζω δεν θελει περισσοτερη τεκμηριωση  :lol: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...