Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον.. Δεν λεει αντιγραφη,λεει φιλοσοφια αλλα κλασικα ολα τα φαν βοις βλεπουν οτι θελουν!

2ον και επι του θεματος θελω απο το ιος 7

Ελευθερο bluetooth

Μη χρηση itunes για ολα

Αλλαγη στο interface γιατι κουρασε τοσα χρονια το ιδιο!

Για το θεο flash player στο safari

Και επιτελους συντομευση για ρυθμησεις!!!

Μετα απο αυτες τις αλλαγες δεν θα εχει ανταγωνιστη σε τιποτα σαν λειτουργικο!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

1ον.. Δεν λεει αντιγραφη,λεει φιλοσοφια αλλα κλασικα ολα τα φαν βοις βλεπουν οτι θελουν! 2ον και επι του θεματος θελω απο το ιος 7 Ελευθερο bluetooth Μη χρηση itunes για ολα Αλλαγη στο interface γιατι κουρασε τοσα χρονια το ιδιο! Για το θεο flash player στο safari Και επιτελους συντομευση για ρυθμησεις!!! Μετα απο αυτες τις αλλαγες δεν θα εχει ανταγωνιστη σε τιποτα σαν λειτουργικο!

Μετά από αυτές τις αλλαγές θα χάσει εμένα από πελάτη! Οπότε δε συμφέρει... :P Εξαφανίζουν όλοι οι κατασκευαστές τον flash player και θα τον βάλει η Apple... OK

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα θέματα εμφάνισης είναι υποκειμενικά. Όσοι και να βρεθούν να πουν ότι τούς αρέσει κάτι, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που δεν τούς αρέσει. Όμως κάποια πράγματα είναι κατά κοινή ομολογία κακόγουστα, ενώ ο Jony Ive έχει κατά κοινή ομολογία υπέροχο γούστο και world-class σχεδιαστικές ικανότητες.

Εγώ προσωπικά που δεν πρόκειται να αλλάξω το iOS, αλλά με κούρασε ο ίδιος σχεδιασμός τόσα χρόνια παρόλο που είναι πανέμορφος όπως και πολλούς άλλους απ'όσο ξέρω, έχω εμπιστοσύνη στον Ive περισσότερο από κάθε άλλον για τις αλλαγές.

Δημοσ.

Καλό το interface αλλά το ΒΤ θα το ξεκλειδώσει? 

αν όχι εξακολουθεί να μου είναι αδιάφορο το λειτουργικό έτσι και αλλιώς. Δεν αγοράζω τραγικά σε θέματα περιορισμών λειτουργικά..  Πόσο μάλλον όταν ένα κινητό χωρίς ανοικτό βτ έχει.. 750€.. 

Από μένα sorry apple, τουλάχιστον η MS με τα wp8  "έβαλε μυαλό", εσύ ακόμα?

• Like 2
Δημοσ.

Στο αρθρο γινεται αναφορα οτι θα διατηρησουν την ευκολια χρησης. Αναρωτιεμαι που εγκειται η ευκολια οταν για καθε διαδικασια απαιτειται ξεχωριστη εφαρμογη? Πχ ξεχωριστή εφαρμογη για να διαβασει αρχεια βιντεο, ξεχωριστή εφαρμογη για να λειτουργησει ως usb, ξεχωριστη διαδικασια για να βαλεις διακοπτες. Αναρωτιεμαι πραγματικα που έγκειται η ευκολια χρησης.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω τις κλασικές αλλαγές της θα κάνει πάλι.

δηλ. θα αλλάξουν τα χρώματα.......

Επίσης θα αλλάξουν κάποια βασικά apps, θα φρεσκαριστεί το mail.

Big neal :P

Δημοσ.

Τελεια! Αν και μου αρεσει το iOS οπως ειναι παντα ηθελα ενα πιο minimal design. Ισως πιο απλες γραμμες, ενοποιημενο σχεδιασμο. Ολα μια "ευθεια". 

Δημοσ.

Να δωσουν τη δυνατοτητα με ενα απλο copy/paste να περνας τα αρχεία σου απο το pc/mac στα iphone/ipad και αντιστροφα και ν'αφησουν το πως θα ειναι τα εικονιδια!

Πιο user friendly συσκευη,θελει ο χρηστης και οχι ψηφιακο τσίρκο!

• Like 1
Δημοσ.

παει η apple καταστραφηκε!

Ακου εκει προσπαθει να φτασει στην ιδια  σχεδιαστικη αρχη (!) με το WP.

Βλεπω τους καμμενους σκληροπυρηνικους apple fans να το γυρνανε σε Samsung Galaxy S4

Δημοσ.

Ναι φίλε το βρήκες!! Ο καθένας εδώ μέσα λέει ότι του καπνίσει και όλοι φυσικά τα ξέρουν όλα.. Εχει ανάγκη η apple να αντιγράψει τα wp.. Τι να πει κανεις..

Δημοσ.

Αν είναι έτσι παίρνω ένα android και του βάζω το theme που γουστάρω εγώ και όχι να πληρώσω το δικό τους.

Δημοσ.

Μετά τον θάνατο του jobs η "καινοτομίες" της apple ήταν ψιλοαντιγραφές του ανταγωνισμου. Από τα 7αρια τάμπλετ, μεχρι τις εφαρμογές χαρτών. Μπορεί να ειναι και τυχαίο, δεν ξέρω. Πάντως μετά το περυσινο mapgate και μετά την siri που ύστερα από 2 χρόνια είναι ακόμα σε beta, μια ολοκληρωτική αλλαγή του ios δεν θα μου έκανε εντύπωση να καταλήξει σε φιάσκο. Για να δούμε τι κρυφό άσο μπορούν να βγάλουν ακόμα από τα μανίκια τους!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τραγικοι. Και μετα θα τους κανουν αγωγη για σχεδιαστικη πατεντα.

Η άποψη ενος αρθρογράφου δεν συνιστά πραγματικότητα. Το επίπεδο, texture-less design, είναι μια αρκετά γενική έννοια. 

Metro is an internal code name of a typography-based design language created by Microsoft, originally for use in Windows Phone. A key design principle of Metro is better focus on the content of applications, relying more on typography and less on graphics (“content before chrome"). "Metro" is based on the design principles of classic Swiss graphic design.

Ακόμα λοιπόν και το Metro, βασίζετε στις γενικές αρχές μιας σχεδιαστικής γλώσσας. Αυτό δεν το κάνει και κόπια ή μίμηση. Επομένως, αν υποθέσουμε οτι και η Apple θα ακολουθήσει το Ελβετικό σχεδιαστικό “δόγμα” αυτό δεν σημαίνει οτι θα παρουσιάσει και ίδια ερμηνευτικά αποτελέσματα. 

Κάθε άλλο, οι πιθανότητες είναι να παρουσιάσει καλύτερα, και “βαθύτερα.”

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...