Προς το περιεχόμενο

When pirates get pirated

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε Steam Sales + DRM free και ρώτα την CDProjekt RED γιατί βγάζει λεφτά με τον κουβά με 2 μόνο παιχνίδια. Άντε την κάθε βλακεία για να προωθήσουν τον "πόλεμο κατά της πειρατείας" την πιστεύετε.

Έχουμε πει χίλιες φορές, ο άφραγκος/μπατήρης/τσιφούτης δεν θα αγόραζε ΠΟΤΕ το παιχνίδι έτσι και αλλιώς, ΆΡΑ δεν κόβει λεφτά από τα υποθετικά έσοδα.

Όλα τ'άλλα τα ακούω βερεσέ.

• Like 3
Δημοσ.

Άλλο μέγεθος παραγωγής όμως το ένα άλλο το άλλο. Τα μικρά indie παιχνίδια είναι αμαρτία από το Θεό να τα πειρατεύεις.

Οι αντίδράσεις των πειρατών πάντως ήταν όλα τα λεφτά, με έρευνα για DRM και Online συστήματα :D :D 

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος έβγαλε πολύ καλο game και παραπονέθηκε για πειρατεία?

Το κλασσικό ανίκητο επιχείρημα των PC gamers (P for pirate)

Δεν το αγοράσαμε επειδή δεν ήταν "αρκετά καλό".

Δημοσ.

Το κλασσικό ανίκητο επιχείρημα των PC gamers (P for pirate)

Εδώ που τα λέμε, ισχύει. Παλιά έδινα τα 50ευρα έτσι για πλάκα και είχα τα πάντα αυθεντικά. Πλέον μόνο σε 2-3 τίτλους ανα σεζόν που αξίζουν τα λεφτά που θα πληρώσω.

Πάντως είναι αλήθεια οτι αυτός που δεν έχει λεφτά δεν πρόκειται να πάει να το αγοράσει το παιχνίδι ούτως ή αλλως. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ταινίες. Σιγά μην αγοράσω κάποια ταινία που δεν θα την έβλεπα αν δεν την έβρισκα πειρατικά. Και πάω και συχνά σινεμά.

Μακάρι να ήμουν πλούσιος και να συνέχιζα να δίνω λεφτά σε όλα τα παιχνίδια που παίζω κατα καιρούς. Δεν θα είχα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ισχυει. Το CoD WaW που το γουσταρα (αφου το επαιξα πειρατικα, το αγορασα. Το ιδιο ισχυει και με το Black Album των Metallica)

Δηλαδη ακους ενα παιχνιδι και νομιζεις οτι σα ΄ρεσει το κατεβαζεις και ειναι μαπα, γιατι να το αγορασεις? πχ το AC 3, ειχα παιξει το 2 και ηταν απλα παιχνιδαρα το ειχα φτασει 97,5% (ενω η ιστορια τελειωνε πολυ νωριτερα) ηλπιζα οτι το 3 θα ηταν κατι αναλογο, αν το ειχα αγορασει ακομα θα εκλεγα τα λεφτα μου, (δεν νομιζω οτι εχω περασει το 7%)

Δημοσ.

Εγω παλι γιατι βλεπω ενα μικρο στουντιο που απλα αναζητα διαφημιστικη καλυψη δια της πλαγιας οδου? Αφου καταφερε να κανει το ονομα του με το συγκεκριμενο "παιχνιδι" να ακουστει μου φενεται οτι τον πετυχε τον σκοπο του. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...