Προς το περιεχόμενο

Jelly Bean update σε Samsung Galaxy S Advance


BrahmaBull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators
Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Κινητή & Σταθερή Τηλεφωνία

 

. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
 
Ευχαριστώ.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Έχω το S Advance και διάβασα πως με το update σε JB κολλάει, χρησιμοποιεί περισσότερη ram,τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία και άλλα πολλά αρνητικά. Είμαι σε δίλλημα, να κάνω update ή οχι; Αν τελικά κάνω το update σε Jelly Bean θα μπορώ να ξαναγυρίσω σε GingerBread;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Γιατί δεν δοκιμάζεις να το βάλεις και αν δεν σου αρέσει,  του φορτώνεις μια custom rom JB? Δεν νομίζω πώς είναι εύκολο να ξαναγυρίσεις σε GB τουλάχιστον με official rom.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορεις να κανεις downgrade σε οfficial αλλα δεν ξερω αν θα βρεις την ελληνικη.....εγω ειχα μια custom ελληνικη JB αλλα κολουσε τα κερατα του....ηταν για πεταμα....μου ειχε σπασει τα νευρα...το εκανα downgrade σε μια αγγλικη GB και ηταν μια χαρα....κ τωρα μου εκανε update απο το kies se JB και παλι κολλαει κ ας ειναι official....τρωει παρα πολυ ραμ αν και δειχνει οτι εχει περισσοτερη ραμ τωρα....πχ το GB leei 500MB ram alla to JB leei 600+ ram στο ενα ομως η ελευθερη ραμ ειναι 200-250 και στο JB ειναι 100 και λιγοτερο...και οτι και να κανεις κολλαει....σε σημειο που το τηλεφωνο σε αδρανεια να μην λειτουργει.....ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ UPDATE SE JELLYBEAN ειναι μεγαλη μουφα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι φαινόμενο τα τσαπατσούλικα update από σοβαρές εταιρίες και εστιάζουνε μόνο στις "ναυαρχίδες" τους όπως το S4, One, Z κτλπ. έτσι τα entry και mid-range smartphones μένουν παραμελημένα εντελώς από updates ή τα updates είναι τόσο σκάρτα που σε αναγκάζουν να κάνεις downgrade ή load custom rom. Και όσοι δεν μπορούν να κάνουν ένα από αυτά τρέχουν για νέο τηλέφωνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

από τις μεγαλύτερες αποτυχίες των κινητών android. αντί να δίνουν ολες τις αναβαθμίσεις σε όλα τα μοντέλα κοιτάνε με κάθε νέα εκδοση λογισμικού να κυκλοφορούν και νέα κινητά για να αγοράζεις συνεχώς. τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα η apple είναι καλλίτερη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...