kronos281 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ειχα μια διαφωνια σε αλλο topic με εναν συμφορουμιτη. Αν ριξεις νερο στο προσωπο σε μια ζεστη μερα του καλοκαιριου θα δροσιστεις ή θα καεις? Προφανης η απαντηση αλλα επειδη δεν με πιστευει οτι και να πω λεω μπας και βοηθησετε. Αν θελετε διαβαστε και τι εχουμε γραψει ως τωρα (απο το post 19 και μετα). http://www.insomnia.gr/topic/484936-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/page-2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 θα δροσιστείς .τα φύλλα καιγονται επειδή έχουν μια ουσία που βγαίνει μόνο όταν τα βλέπει ο ήλιος και όταν έρθει σε επαφή με το νέρο δημιουργήτε μια χημική ένωση και καίγοντε. (δική μου θεωρία)
frenzy Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 θα δροσιστείς .τα φύλλα καιγονται επειδή έχουν μια ουσία που βγαίνει μόνο όταν τα βλέπει ο ήλιος και όταν έρθει σε επαφή με το νέρο δημιουργήτε μια χημική ένωση και καίγοντε. (δική μου θεωρία) Κρονος καλωσήλθες στο ινσομνια. Έχουμε διάφορα σπάνια συλλεκτικά κομμάτια κι εξωτικά είδη. Σε αφήνουμε να τα ανακαλύψεις μόνος σου. (στη μαπα - δροσίζομαι) 8
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 ε αφου πετάγανε και οι άλλοι τις μπουρδες τους στο άλλο τοπικ είπα να πετάξω και γω την δικια μου
pappous_soulis Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Μωρέ πέτα την, αλλά στο άλλο θρεντ, όχι όπου να'ναι.
qwertyqwerty Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Πως τώρα θυμήθηκα το ρητό:"Η ζωή είναι ένα αγγούρι που άλλος το τρώει και δροσίζεται και άλλος το τρώει και ζορίζεται". Ταιριάζει για το topic; 6
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 <p>θα δροσιστείς .τα φύλλα καιγονται επειδή έχουν μια ουσία που βγαίνει μόνο όταν τα βλέπει ο ήλιος και όταν έρθει σε επαφή με το νέρο δημιουργήτε μια χημική ένωση και καίγοντε.</p> <p> </p> <p>(δική μου θεωρία)</p> Τώρα να σ πω στη μάπα σ θα γίνω γραφικός Στον Κρόνο αναφέρομαι Βέβαια δεν γίνεται κάποια χημική ένωση αλλά τεσπα...φίλε μου κρονε...η μάπα σ θα δροσιστέί στην αρχή αλλά μετά θα αρχίσει να σε τσουρουφλιζει ο ήλιος πιο γρήγορα...μ@κιες λες αλλά δεν πειράζει...
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Προσωπικά δροσίζομαι δεν έχω νοιώσει ποτέ κάψιμο εκτός και αν το νερό ήταν εξαρχής καυτό
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Και ξανάλέω...μιλάμε για κάτω από ντάλα ήλιο...συμφωνώ θα δροσιστέις στην αρχή...το νερό όμως επειδή είναι καλός αγωγός της θερμότητας θα ανεβάσει την θερμοκρασία σου πιο γρήγορα αυτήν την φορά μέχρι τελικά να χρειαστεί να ξανάρίξεις νερό...κανένας σας δεν το έχει παρατηρήσει ρε παιδιά...το καλοκαίρι αν μπεις κάτω από την ντουζίέρα για να δροσιστέις μετά θα έχεις την ανάγκη να ξανάμπεις...! Κανέναν ψήστη δεν έχουμε να το πει κι αυτός;;δεν βρέχεις τα χέρια γιατί μετά όταν τα πλησιάσεις στη φωτιά θα καίγεσαι ακόμα περισσότερο!
NT1G Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Και ξανάλέω...μιλάμε για κάτω από ντάλα ήλιο...συμφωνώ θα δροσιστέις στην αρχή...το νερό όμως επειδή είναι καλός αγωγός της θερμότητας θα ανεβάσει την θερμοκρασία σου πιο γρήγορα αυτήν την φορά μέχρι τελικά να χρειαστεί να ξανάρίξεις νερό...κανένας σας δεν το έχει παρατηρήσει ρε παιδιά...το καλοκαίρι αν μπεις κάτω από την ντουζίέρα για να δροσιστέις μετά θα έχεις την ανάγκη να ξανάμπεις...! Κανέναν ψήστη δεν έχουμε να το πει κι αυτός;;δεν βρέχεις τα χέρια γιατί μετά όταν τα πλησιάσεις στη φωτιά θα καίγεσαι ακόμα περισσότερο! Κάτσε κάτσε μάγκα μου, δηλαδή το καλοκαίρι όταν ιδρώνει κάποιος και ο ιδρώτας μπορούμε να δεχτούμε οτι είναι ας πούμε >95% νερό, το κάνει ο οργανισμός για να τον κάψει; 5
mouti Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Ίδιο ο ιδρώτας με το νερό;ο ιδρώτας θα εξατμιστεί πολύ πιο γρήγορα από το νερό και θα προλάβει μόνο να τον δροσισέι απλά γιατί έτσι είναι φτιαγμένος...και μόλις ζεσταθείς θα ξανάβγει και θα ξανάβγει...το νερό που λέμε εμείς αργεί σε σχέση με τον ιδρώτα γιατί ο ιδρώτας γι αυτό είναι φτιαγμένος για να εξατμιστεί και εμείς λέμε για μια μόνο φορά
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Δημοσ. 6 Μαΐου 2013 Και ξανάλέω...μιλάμε για κάτω από ντάλα ήλιο...συμφωνώ θα δροσιστέις στην αρχή...το νερό όμως επειδή είναι καλός αγωγός της θερμότητας θα ανεβάσει την θερμοκρασία σου πιο γρήγορα αυτήν την φορά μέχρι τελικά να χρειαστεί να ξανάρίξεις νερό...κανένας σας δεν το έχει παρατηρήσει ρε παιδιά...το καλοκαίρι αν μπεις κάτω από την ντουζίέρα για να δροσιστέις μετά θα έχεις την ανάγκη να ξανάμπεις...! Κανέναν ψήστη δεν έχουμε να το πει κι αυτός;;δεν βρέχεις τα χέρια γιατί μετά όταν τα πλησιάσεις στη φωτιά θα καίγεσαι ακόμα περισσότερο! ασε τα επιστημονικα, δεν το εχεις. Ίδιο ο ιδρώτας με το νερό;ο ιδρώτας θα εξατμιστεί πολύ πιο γρήγορα από το νερό και θα προλάβει μόνο να τον δροσισέι απλά γιατί έτσι είναι φτιαγμένος...και μόλις ζεσταθείς θα ξανάβγει και θα ξανάβγει...το νερό που λέμε εμείς αργεί σε σχέση με τον ιδρώτα γιατί ο ιδρώτας γι αυτό είναι φτιαγμένος για να εξατμιστεί και εμείς λέμε για μια μόνο φορά :wacko: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις