akpe Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 το παραπάνω απ ότι ξέρω ισχύει , μου το είχε πει ενας γέροντας που συνάντησα στην στάση του αστικού πέρσι το καλοκαίρι και με είδε που έριχνα νερό στο πρόσωπο μου. Τώρα να κάνω συσχετισμό με λόγια γέροντα; Να μην κάνω ε; Πέρα από την πλάκα, το δροσίζομαι-για-λίγο-αλλά-μετά-ζεσταίνομαι-περισσότερο το έχω προσέξει και εγώ, αλλά το απέδιδα σε καθαρά ψυχολογικά αίτια μιας και σιχαίνομαι την ζέστη.
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δηλαδή εσύ τι περίμενες? Να ρίξεις μια φορά νερό στο πρόσωπο σου και να δροσίζεσαι για όλη μερά? το νερό δεν εξατμίζεται το ίδιο γρήγορα με τον ιδρώτα λογικό δεν ειναι ?? μέχρι να βράσει στους (60? πότε βράζει τεσπα) και να γίνει ατμός να φύγει απο πάνω μας θα έπρεπε να δροσιζόμαστε (εφόσον βέβαια ηταν απο το ψυγείο , κρύο)
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 <p>.<br><br> δηλαδή μια ζεστή μέρα ρίχνεις νερό στο πρόσοπο σου , προς στηγμήν δροσίζεσαι και μόλις στεγνώσει ζεστένεςε.<br><br> το παραπάνω απ ότι ξέρω ισχύει ,.<br> </p> Ασ το προσπαθώ 2 μέρες...σταμάτα πριν σ πουν 6χρόνο... το παραπάνω απ ότι ξέρω ισχύει , μου το είχε πει ενας γέροντας που συνάντησα στην στάση του αστικού πέρσι το καλοκαίρι και με είδε που έριχνα νερό στο πρόσωπο μου. Τώρα να κάνω συσχετισμό με λόγια γέροντα; Να μην κάνω ε; Πέρα από την πλάκα, το δροσίζομαι-για-λίγο-αλλά-μετά-ζεσταίνομαι-περισσότερο το έχω προσέξει και εγώ, αλλά το απέδιδα σε καθαρά ψυχολογικά αίτια μιας και σιχαίνομαι την ζέστη. Όταν όμως το λέω εγώ σχεδόν με δέρνουν... 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ασ το προσπαθώ 2 μέρες...σταμάτα πριν σ πουν 6χρόνο... Όταν όμως το λέω εγώ σχεδόν με δέρνουν... ειναι απλό , φυσική δημοτικού ... μάλλον κάποιοι δεν πήγαιναν στο μάθημα και μας την λένε τώρα.. 1
Antwni Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 ειναι απλό , φυσική δημοτικού ... μάλλον κάποιοι δεν πήγαιναν στο μάθημα και μας την λένε τώρα.. Μιλάς για φυσική δημοτικού απο την στιγμή που δεν ξέρεις πότε βράζει το νερό? Και ποια η διαφορά βρασμού/εξάτμισης? Κάποιοι δεν ξέρουν που πατάνε... λογικό δεν ειναι ?? μέχρι να βράσει στους (60? πότε βράζει τεσπα) και να γίνει ατμός να φύγει απο πάνω μας θα έπρεπε να δροσιζόμαστε (εφόσον βέβαια ηταν απο το ψυγείο , κρύο) Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!!!! Πόσο τρανά αποδεικνύεται... 1
dimpa16 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Αρχίζω πλέον να πιστεύω οτι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.Φοβάμαι μην είναι και κολλητική... Ας πει την γνώμη του κάποιος γιατρός. 1
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μήπως χρειάζεσαι και εσύ σωσιμο;κάποιος να σ βγάλει τη μαρμελάδα απ τ αυτιά ίσως...άντε εμένα δεν μ ακούτε...οι υπόλοιποι τρεις κι αυτοί τρελοί είναι; Δεν μιλάμε για την ώρα εκείνη που θα δροσιστέις με το νερό...μιλάμε για πιο μετά που δεν θα έχεις νερό κι ο ήλιος θα συνεχίσει να καίει...το κέρατο μου δηλαδή...είσαι ζεστός...ζεσταίνεσαι...είσαι κρύος...με την ίδια θερμοκρασία ζεσταίνεσαι περισσότερο!!!!ούτε λογική ούτε τίποτα;εσείς μόνο στον υπολογιστή είστε το καλοκαίρι;φυσικά αν βρέξεις το κεφάλι και έχεις και τον ανεμιστήρα από πάνω μπορεί μέχρι και να κρυώσεις... 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μιλάς για φυσική δημοτικού απο την στιγμή που δεν ξέρεις πότε βράζει το νερό? Και ποια η διαφορά βρασμού/εξάτμισης? Κάποιοι δεν ξέρουν που πατάνε... Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!!!! Πόσο τρανά αποδεικνύεται... εγώ ξέρω , το θέμα ειναι να ψαχτείς για να μάθεις Δεν θα δώσω μασημένη τροφή καλύτερα να μάθεις τον πεινασμένο να ψαρεύει παρά να του δώσεις τσιπούρα στα κάρβουνα εγώ σας δείχνω τον τρόπο να βρείτε την γνώση , απο εκεί και πέρα ειναι στο χέρι σας να την αναζητήσετε 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μήπως χρειάζεσαι και εσύ σωσιμο;κάποιος να σ βγάλει τη μαρμελάδα απ τ αυτιά ίσως...άντε εμένα δεν μ ακούτε...οι υπόλοιποι τρεις κι αυτοί τρελοί είναι; Δεν μιλάμε για την ώρα εκείνη που θα δροσιστέις με το νερό...μιλάμε για πιο μετά που δεν θα έχεις νερό κι ο ήλιος θα συνεχίσει να καίει...το κέρατο μου δηλαδή...είσαι ζεστός...ζεσταίνεσαι...είσαι κρύος...με την ίδια θερμοκρασία ζεσταίνεσαι περισσότερο!!!!ούτε λογική ούτε τίποτα;εσείς μόνο στον υπολογιστή είστε το καλοκαίρι;φυσικά αν βρέξεις το κεφάλι και έχεις και τον ανεμιστήρα από πάνω μπορεί μέχρι και να κρυώσεις... Οι υπόλοιποι 3 σε δουλέυουν...Obviously
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ασ το προσπαθώ 2 μέρες...σταμάτα πριν σ πουν 6χρόνο... Όταν όμως το λέω εγώ σχεδόν με δέρνουν... ειναι απλό , φυσική δημοτικού ... μάλλον κάποιοι δεν πήγαιναν στο μάθημα και μας την λένε τώρα..Μάλλον εσάς δουλεύουν
kronos281 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!!!! Πόσο τρανά αποδεικνύεται... Βασικα φιλε οι αποψεις του mouti δεν θα ελεγα πως είναι ημιμάθεια. Πιο κοντά σε αμαθεια μου κάνουν. Επομένως ίσως καταρριψαμε το ρητό. Η αμαθεια ειναι χειρότερη από την ημιμάθεια κάποιες φορές.
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Τσουρουφλίζομαι/καίγομαι VS "νομίζω πως ζεσταίνομαι λίγο παραπάνω... *νομίζω*" Μάλιστα.
mouti Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια!!!! Πόσο τρανά αποδεικνύεται... Βασικα φιλε οι αποψεις του mouti δεν θα ελεγα πως είναι ημιμάθεια. Πιο κοντά σε αμαθεια μου κάνουν. Επομένως ίσως καταρριψαμε το ρητό. Η αμαθεια ειναι χειρότερη από την ημιμάθεια κάποιες φορές. Των υπολοίπων κι αυτών το ίδιο είναι;πρόβατα είστε ρε μόλις είδατε την Πληοψηφια είναι εναντίον μου εδώ τον είχατε τον καλό λόγο...α βρε πρόβατα όρθια...όλα τα ξέρετε...αμάθεια λέει...το μαθαίνεις καλύτερα απ το να το δοκιμάσεις ο ίδιος;πες μου;ε τραβά δοκιμαστο και πες μου σε πόσα λεπτά θα ξανάθες να ρίξεις νερό στην μούρη σ...τώρα εσύ είσαι αυτός που δεν ξέρει... Μόλις πήγα στη μάνα μου και της λέω...μια μέρα με ήλιο αν βρέξεισ το κεφάλι σ...πριν προλάβω να τελειώσω μου λέει μετά από λίγο θα καεί το κεφάλι σ...θα χρειαστεί να έχεις η άσπρο καπέλο η αυτά που φοράνε στην έρημο τα πανιά...αλλιώς μόνο στην αρχή θα δροσιστέις...λοιπόν δεν ξέρω πόσο τούβλα είστε αλλά πλέον είμαι απόλυτα σίγουρος γι αυτό που λέω...κάθομαι και ασχολούμε με ανθρώπους με τετράγωνα μάτια από τον υπολογιστή που πέραν του ότι δεν γνωρίζουν τα απλά πράγματα της καθημερινότητας το παίζουν έξυπνη μιλώντας υποτιμητικά...κατσίκια βρε είστε όλοι σας...την τυφλά σας δεν ξέρετε και δεν αλλάζει δυστυχώς...
kronos281 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Α είναι οικογενειακό το θέμα επομένως... Σημερα έχει ντάλα ήλιο. Πρόσεξε κακομοίρη μου να σκουπισεις καλα το προσωπο πριν βγεις έξω. Μην έχουμε κανένα συμβάν... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις