Προς το περιεχόμενο

ASUS: Τρία εκ. πωλήσεις tablets για το πρώτο τρίμηνο του 2013 και βλέψεις για φθηνά Windows 8 tablets


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Ταϊβανέζικη εταιρεία ASUS, δημιουργός του Nexus 7 και του Padfone, ανακοίνωσε σήμερα πωλήσεις ρεκόρ στα tablets για το πρώτο τρίμηνο του έτους με συνολική διάθεση τριών εκατομμυρίων συσκευών.Αν και οι πωλήσεις Notebook και εξαρτημάτων υπολογιστών της εταιρείας μειώθηκαν σημαντικά, εντούτοις το τμήμα των tablets παρουσίασε αύξηση 5.8% από το αντίστοιχο διάστημα πέρσι αλλά και από το προηγούμενο τρίμηνο με κέρδη 202 εκ. δολαρίων. Σημαντική επιτυχία θεωρείται ότι το μερίδιο του 23% από το συνολικό μερίδιο των πωλήσεων της ASUS έχει γίνει στης Ηνωμένες Πολιτείες, αυξημένο κατά 6% από πέρσι.

 

 

Ο πρόεδρος της εταιρείας Jerry Shen στα πλαίσια συνέντευξης του στη Wall Street Journal δήλωσε ότι αν και η αγορά PC δεν ακολουθεί την αυξητική τάση των παλαιών ετών, εντούτοις η ASUS συνεχίζει να πειραματίζεται με νέα form factors και διαφορετικά επίπεδα τιμών για τα συστήματα της.

 

Πάνω σ' αυτό τον τομέα, ο Jerry Shen δηλώνει ότι η επερχόμενη έκδοση των Windows 8.1 με την υποστήριξη tablets με οθόνη 7 και 8 ιντσών, θα παίξει σημαντικό ρόλο, με τις τιμές να πέφτουν ακόμα και κάτω από τα $300.

 

Με έβδομη συνεχή αύξηση κερδών στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, η ASUS προβλέπει ότι το επόμενο οικονομικό τρίμηνο οι πωλήσεις θα παραμείνουν σε σταθερό επίπεδο.

 

Link.png Site: arstechnica.com

Link.png Site: engadget.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5% αυξηση οταν εχεις 100% αυξηση γενικων πώλησεων ειναι αποτυχια. Η asus ειχε ενα καταπληκτικο προιον το trasformer το οποιο ηταν αντικειμενικα το καλυτερο πακετο της αγορας.Επαιξα μαζι του κ βαζει κατω ολα τα tablet μονο κ μονο λογω πληκτρολογιου. αλλα γελοια ακριβο....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η ASUS εδώ και χρόνια, από motherboards & gpus μέχρι laptops & tablets, έχει κρατήσει ένα σταθερό όνομα συνώνυμο της υψηλής ποιότητας στην αγόρα. Και προφανώς το καλό πράμα θα το πληρώσεις. Άλλα προσωπικά καλύτερα να τα στάξω μια φορά και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, παρά να τρέχω κάθε τρεις και λίγο στο service.

 

Και last but not least, τα design που έχουνε (ειδικά στα ultrabooks) απλά ΔΕΝ παίζεται. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...