Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρίσκομαι σε αναζήτηση νέας οθόνης και έχω προβληματιστεί αν θα πάρω Glossy ή Matte.

Η νέα οθόνη (27") θα μπει δίπλα σε μια Dell u2410 (Matte).

Κυρίως προορίζεται για Photoshop και επεξεργασία φωτογραφιών, αλλά θα είναι και για all-around χρήση (ταινίες, surfing, κτλ).

Πηγή φωτός δεν έχω μπροστά στην οθόνη, οπότε δεν τίθεται θέμα αντανακλάσεων.

Φοβάμαι μήπως έχω θέμα που θα έχω μια glossy και μια matte δίπλα-δίπλα. Μην αρχίσω και ζαλίζομαι μετά από αρκετές ώρες χρήσης... tongue.gif
Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με την Dell και βλέπω που όλοι προτείνουν matte γενικά για Photoshop και επεξεργασία φωτογραφίας και έχω ψιλομπερδευτεί..

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

:)

Δημοσ.
[...]

Έχω συνηθίσει τόσα χρόνια με την Dell και βλέπω που όλοι προτείνουν matte γενικά για Photoshop και επεξεργασία φωτογραφίας και έχω ψιλομπερδευτεί..

[...]

^Αυτό.

Γιατί έχεις μπερδευτεί; Απ όσα λες, δε σου πρότεινε κανείς glossy :)

Δημοσ.

Κουβέντα να γίνεται... :P

Απλά έλεγα μήπως έχει κανείς glossy και ασχολείται με Photoshop ή φωτογραφία, να πει καμιά γνώμη παραπάνω.

Η αλήθεια είναι ότι άρχισα να ψήνομαι για τα λίγο πιο "ζωντανά" χρώματα που έχουν οι glossy, αλλά φοβάμαι μην έχω θέμα (μετά από αρκετές ώρες χρήσης) με μια glossy και μια matte δίπλα-δίπλα..

:)

Δημοσ.

Πρόβλημα με την κούραση λόγω matte & glossy δε νομίζω να χεις (εγώ δεν έχω αλλά ίσως είναι στον άνθρωπο).

Το πρόβλημα είναι τα πιο «ζωντανά» χρώματα. Δεν είμαι του χώρου αλλά λογικά, η οθόνη δε θα πρέπει να παρέχει τη μέγιστη χρωματική ακρίβεια για τέτοιες δουλειές; Εκτός αν photoshopιάζεις για την πάρτη σου, οπότε κλαίν και να μη φαίνονται όπως θα περίμενες οι φωτογραφίες στους άλλους.

Δημοσ.

είναι θέμα προτίμησης(εκτός αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση που πας καρφί για matte)

προσωπικά μου κάθεται πολύ καλύτερα στο μάτι η matte,καθώς πίστευω οτι είναι και ποιό ξεκούραστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...