Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: http://gr.news.yahoo.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CF%8C-375602605281-37127913091-140020657.html">ανοησιες περι υποκλοπων

οριστε μια τετοια ειδηση που βρηκα ακρωςαστεια  και στη τελικη απορω που αυτοι που τα γραφουν πληρωνονται

Δημοσ.

Παρότι φαίνεται εντελώς γελοίο, έχω μάθει να μην είμαι απόλυτως και να μην απορρίπτω με την μία πράγματα με ατάκες του στυλ "σιγά μην γίνεται-γιατί εμένα-κτλ"

Υπάρχουν συσκευές που μπορούν να αντιγράψουν ασύρματα όλα τα δεδομένα της συσκευής σου ακόμα και αν αυτή είναι κλειστή και χωρίς μπαταρία.

Το είχα διαβάσει σε σοβαρό σάιτ ότι τέτοιες συσκευές έχουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές δε θυμάμαι ποιάς χώρας...

Δημοσ.

Παρότι φαίνεται εντελώς γελοίο, έχω μάθει να μην είμαι απόλυτως και να μην απορρίπτω με την μία πράγματα με ατάκες του στυλ "σιγά μην γίνεται-γιατί εμένα-κτλ"

Υπάρχουν συσκευές που μπορούν να αντιγράψουν ασύρματα όλα τα δεδομένα της συσκευής σου ακόμα και αν αυτή είναι κλειστή και χωρίς μπαταρία.

Το είχα διαβάσει σε σοβαρό σάιτ ότι τέτοιες συσκευές έχουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές δε θυμάμαι ποιάς χώρας...

Τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις;

• Like 4
Δημοσ.

And we laughted..Με κλειστή μπαταρία το ξεχνάς, και μην ακουσω κανένα αστειο με πικο αμπέρ...Τωρα να λπυ πεις υπάρχουν σελίδες που αναπαράγουν την είδηση με τον ναυπλιωτη που δεν καίγεται...;ρ

Δημοσ.

Εγώ σου λέω ότι απλά το διάβασα και απλά δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Ούτε ότι το πιστεύω αλλά ούτε ότι το απορρίπτω. Το ότι εμείς δε μπορούμε να καταλάβουμε κάτι δε σημαίνει πως κάποιοι δεν προχώρησαν παραπέρα εκεί που δε φαντάζεσαι...

Απλά δε θέλω να απορρίπτω τίποτα εφόσον δε το γνωρίζω ο ίδιος.

Και πριν αρχίσει ο άνθρωπος να πετάει έλεγε κάποιος "φίλε απλά δε γίνεται..."
Η τεχνολογία προχωρά οπότε δεν μπορείς να απορίπτεις πράγματα που απλά δε σου κάθονται με τα τρέχοντα δεδομένα γιατί μπορεί κάποιος κάπου να έχει προχωρήσει πολύ μπροστά. 

Δε θα ανοίξω κουβεντούλα τώρα άλλωστε έχω βγει off topic αφού ο topic starter ήθελε μάλλον να κοροιδέψουμε ηλίθια άρθρα από site.
Οπότε το κλείνω εδώ ώστε να επανέλθει το θέμα στα φυσιολογικά του.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

offopic

Ο τίτλος ανοησίες σε εισαγωγικά, με έκανε να κολλήσω λίγο πάντως. Το λέμε αυτό και στο γραπτό λόγο :D ;

Γιατί όχι:

"ανοησίες" σοβαρων site σχετικα με την τεχνολογια;

ή αν πάει στο "σοβαρών" :

ανοησίες "σοβαρών" site σχετικα με την τεχνολογια;

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά εγώ θεωρώ μεγαλύτερη ανοησία, το να αναπαράγει κανείς ανοησίες άλλων. Μόνο στη διόγκωση των πραγμάτων βοηθά.

• Like 2
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά εγώ θεωρώ μεγαλύτερη ανοησία, το να αναπαράγει κανείς ανοησίες άλλων. Μόνο στη διόγκωση των πραγμάτων βοηθά.

1. Φέρνει κλικς

2. φέρνει κλικς σε σελίδες στο φβ..

• Like 1
Δημοσ.

με ειχανε παρει τηλεφωνο απο το νουμερο αυτο και δεν προλαβα να το σηκωσω και  μετα μου εστειλε μηνυμα ο πριγκηπας απο ζιμπαμπουε που ηθελε να μου υπενθυμισει το ραντεβου για να μου χαρισει κατι εκατομυρια και τελικα προλαβα στα τσακ την τραπεζα!

ουφ.......παλι καλα......αλλα με τετοιες ανοησιες που γραφετε ισως την επομενη φορα δεν προλαβω τα λεφτα!

Δημοσ.

αυτό που γράφει είναι μισή αλήθεια αφού μπορεί κάποιος που εχει γραμμές υψηλής χρέωσης να κάνει διαρκώς αναπάντητες κλήσεις που είναι δωρεάν και να αναμένει ένα ποσοστό αυτών που κληθούν που σίγουρα θα υπάρξει να τον ξανακαλέσουν  

Δημοσ.

Αυτοι οι αναπηροι που εγραψαν την ειδηση στο εν λογω site, ουτε που σκεφτηκαν οτι δε γινεται ο ιδιος κωδικος να ειναι σε δυο χωρες. Καλα του τα χωνει ο αλλος απο κατω στα σχολια.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτοι οι αναπηροι που εγραψαν την ειδηση στο εν λογω site, ουτε που σκεφτηκαν οτι δε γινεται ο ιδιος κωδικος να ειναι σε δυο χωρες. Καλα του τα χωνει ο αλλος απο κατω στα σχολια.

Για την ακριβεια ειναι μεταφραση απο hoax στα αγγλικα. 

• Like 1
Δημοσ.

χρονια κυκλοφορουν αυτες οι ιστοριες...απλα αν καποιος την επαναφερει σε καποιο γνωστο μπλογκ μετα γυρναει γυρα παντου μεχρι να ξεχαστει...<br /><br />http://www.hoax-slayer.com/missed-375-calls.shtml<br />http://www.hoaxorfact.com/Technology/high-alert-must-share-as-soon-as-possible-call-from-375-number.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...