Mr Mojo Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δηλαδή σας ενοχλούν οι γάτες που αναπαράγονται λίγους μήνες την άνοιξη και όχι οι σκύλοι που αληχτάνε όλο τον χρόνο επειδή τους κατέβηκε; Δεν αναπαράγονται. Σκοτώνονται στο ξύλο ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ! Πετάγεται η μία που-και-που πάνω στο παντζούρι μου και τότε μου ανάβουν τα λαμπάκια. Και αυτό δεν το κάνουν λίγο πριν την άνοιξη αλλά ΌΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! Τις πουτάνες, θα τις σκοτώσω μία μέρα!
winterman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γατα με τα χιλια , οχι οτι με τα σκυλια εχω κατι...απλα με ξενερωνει συνεχεια που γαυγιζουν...ασε που θελουν και καθημερινη βολτουλα....βεβαια ειναι το τι ψαχνει ο καθενας απο ενα κατοικιδιο....Ααα και επειδη το ακουω πολυ συχνα οτι η γατα μοιαζει στο χαρακτηρα με την γυναικα .....ειναι μυθος...με την γατα μπορεις να συνενοηθεις 9 στις 10 , με την γυναικα τα ποσοστα ειναι πολυ παρακατω... 4
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν αναπαράγονται. Σκοτώνονται στο ξύλο ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΟΥ! Πετάγεται η μία που-και-που πάνω στο παντζούρι μου και τότε μου ανάβουν τα λαμπάκια. Ε και τι έγινε, βγάλε τα χέρια έξω από το πατζούρι και γράπωσέ την
Mr Mojo Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ε και τι έγινε, βγάλε τα χέρια έξω από το πατζούρι και γράπωσέ την Εάν πιάσω καμία τους στα χέρια μου, κατά 99% θα γίνουν τηγανιτές με πατάτες. Το υπόλοιπο 1% είναι να γίνουν σουβλιστές αλλά μάλλον δεν θα έχω όρεξη για τέτοια!
akpe Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Πάντως έχουν τρομερό γέλιο όταν χέζουν. Φαντάζομαι λόγω του οτι είναι πεντακάθαρα ζωα, αν πλησιάσεις μια αδέσποτη την ώρα που χέζει, παθαίνει κοκομπλόκο και σκαλώνει για αρκετή ώρα προτού την κάνει. «ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΠΡΕΠΕΙΝΑΧΕΣΩ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΠΡΕΠΕΙΝΑΧΕΣΩ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΠΡΕΠΕΙΝΑΧΕΣΩ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΠΡΕΠΕΙΝΑΧΕΣΩ». Ειδικά η φάτσα τους σε τέτοια περίπτωση είναι επική. 10
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ειναι αστειο παντως να μην καταλαβαινει καποιος γιατι η γατα εχει τετοια συμπεριφορα, και οι σκυλοι την αντιθετη. Αν θελετε παντως γατες που ειναι σαν σκυλοι, οι αλεπουδες ειναι το ζωο για εσας. 1
REDODIN7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέχρι πριν ένα χρόνο δεν είχα καμια εκτίμηση στην γάτα μας αλλα τώρα επειδή εγώ έχω αναλάβει την φροντίδα της αναγκαστικά έχουμε έρθει πολύ κοντά. Συμπέρασμα δεν είναι κακή παρέα αλλα ο σκύλος είναι μια κατηγορια πιο πάνω.
Superuser Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Άτιμο ζώο..σαν τις γυναίκες! Όσο τις παρέχεις ασφάλεια σε λατρεύουν,όταν δεν;σε εγκαταλείπουν.. Βέβαια υπάρχουν κσι εξαιρέσεις... 1
frenzy Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εγώ είχα και τα δύο μια από τις σκύλες μου ήταν καργιόλα σα γάτα, κι ένα γατάκι μου ήταν χαζοχαρούμενο σα κουτάβι. Γενικά αυτά τα κλισέ λένε περισσότερα για τους ιδιοκτήτες παρά για τα ζώα. Κι ο σκύλος σε εγκαταλείπει αν τον κακομεταχειριστείς (όπως κι ο άντρας). Γιατί νομίζεις τα δένουν στα δέντρα κάτω από τον ήλιο κάτι κωλόβλαχοι; Έχω κάπου εδώ κοντά 8 νεογέννητα κουνέλια που σκάβουν τον κήπο μου και χέζουν παντού, κι επίσης πριν λίγο καιρό τα ξημερώματα δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι να πάω στη δουλειά γιατί ήταν ένα αγριογούρουνο δίπλα στο αυτοκίνητο. Οπότε το επόμενο ζώο μου θα είναι σκύλος. ΜΕΓΑΛΟΣ σκύλος. ΦΑΚΤ: οι πιο clingy γκόμενες που έχω γνωρίσει είχαν γάτες και δήλωναν στα παπάρια τους κι οι πιο φίου σκύλους κι έλεγαν συνεχώς "ερωτεύτηκα αυτόν, αυτόν κι αυτόν." . Φαντάζομαι όμως πως και τα κατοικίδια είναι κι αυτά μια δήλωση και "ο,τι δηλώσεις είσαι, μπλα μπλα μπλα". Για άντρες δεν ξέρω, 2 φίλους είχα που είχαν γάτα οπότε θα ήταν άδικο να κρίνω με τόσο μικρό δείγμα.
REDODIN7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Άτιμο ζώο..σαν τις γυναίκες! Όσο τις παρέχεις ασφάλεια σε λατρεύουν,όταν δεν;σε εγκαταλείπουν.. Βέβαια υπάρχουν κσι εξαιρέσεις... Ισχυει κατα πολυ αυτο, ενα απο τα μεγαλυτερα ομως συν που εχουν ειναι οτι δεν θελοιυν βολτα. Ενω το σκυλι με κρυο, βροχη , χαλαζι πρεπει να παει βολτα αλλιως σε περιμενει σφουγκαρισμα....
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 γατονι που παρατησε η μανα του μωρο και περιμαζεψε η γυναικα προσωπικα τα προτιμω απειρως περισσοτερο απο τα σκυλια 10
pavlinara Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Έχουμε γάτες επειδή είναι πολύ πιο εύκολες για διαμέρισμα.Επίσης είναι αθόρυβες και δεν μυρίζουν.Και γλυκούλες. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ισχυει κατα πολυ αυτο, ενα απο τα μεγαλυτερα ομως συν που εχουν ειναι οτι δεν θελοιυν βολτα. Ενω το σκυλι με κρυο, βροχη , χαλαζι πρεπει να παει βολτα αλλιως σε περιμενει σφουγκαρισμα.... Έχετε φαγωθεί όλοι με τη βόλτα στο χιόνι. Η δική μου σκυλίτσα έβλεπε τον δρόμο της Αθήνας μόνο όταν την πήγαινα στον Γιατρό της. Το μπαλκόνι το έχετε ακουστά; Αν έβαζα κάτι, θα κατουρούσε εκεί και το πιο χαζό σκυλί, λίγη προσπάθεια θέλει. Η δικιά μου γρατζουνούσε την πόρτα για να βγει, και γρατζουνούσε στα κρύα μετά από 3s να μπει και έξω έπαιζε χοντρό και χρυσαφιά κηλίδα, όλα GG. Σφουγγαρίστρα με δυνατό σαπουνάκι στο μπαλκονάκι, και μπαμ - μπαμ μια φορά την ημέρα (ή ανάλογα την υγειινή του καθενός). Υπήρχαν φορές που καθάριζα ανά 3 μέρες, τα έτρωγε ο ήλιος και απλά είχες το απαραίτητο ναρκοπέδιο μέχρι την αποθήκη. Όσον αφορά το ότι δεν έβγαινε. Πήγαινε στην εξοχικάρα μας στις κλασσικές αργίες/μεγάλες άδειες, που και αυτό να μην είχαμε.. ζωάρα έκανε στο μεγάλο μας σπίτι της Αθήνας. Οικογένεια, ζεστασιά, παιχνίδια, μουσικούλα, καλό σπιτικό φαγητό και μετά τα μπάνια ύπνος κάτω από τα σκεπάσματα μαζί μου. </3 Still a better story than Twillight. Μη σκαλώνεται. Με τους σκύλους βρίσκεται πάντοτε η λύση, με μόνη εξαίρεση την αποχή. Είναι σκληρή, και θα ήταν περισσότερο σκληρή για ΕΜΑΣ. Για εμένα ήταν, Με μπετομένους κολλητούς ή οικογένεια, γίνονται και τα ταξίδια. Μεγάλο ποσοστό πολλοί να έχουν κάτι από τα δυο. Τσιμπάτε.
aris1986 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γατες γι αυτα που πατε τα συν. και τα σκυλια αγαπαω αλλα αμα τα χειες σε κανενα διαμερισμα και κανενα μπαλκονι τα λυπαμαι! Ο σκυλος θελει την βολτα του, τις μυρωδιες απο τα κατουρια των αλλων, να μυριζει τα χορτα κτλπ. Ο σκυλος θελει εξοχη κατ εμε. Η γατα κολλαει παντου, δεν σου δινεται ευκολα οπως ο σκυλος, την κερδιζεις πιο δυσκολα αλλα οταν την κερδισεις σου πανε ολα ζαχαρη μετα με το θεμα της συμβιωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα