Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..να βάλεις μέσα στην οικογένειά σου ένα τέτοιο ον; Καθαρά για βόλεμα μιας και είναι πιο αυτόνομο; Λιγότερη στεναχώρια λόγω μικρότερης σύνδεσης με το συγκεκριμένο ζώο επειδή ξες πως σε γράφει στα γεννητικά του όργανα κατά βάθος; Ή είσαι εντελώς θύμα του δήθεν ναζιού του;

Δεν είχα ποτέ γάτα, έχεις αρκετά ερεθίσματα (πέρα από την γενική μόρφωση) όμως και από τις γάτες των άλλων. Μόνο ένας φίλος γείτονας στο εξοχικό μου είχε στην αυλή του 30 γάτες, και εγώ ήμουν τη μισή εβδομάδα εκεί, όταν ήμουν μικρούλα.

Τις ζημιές που είχαν κάνει, όχι μόνο στα υπάρχοντά τους αλλά και στα πόδια της γυναίκας του επειδή η κακομοίρα μια φορά πάτησε μια γαμημένη ουρά, θα ήταν αρκετό ερέθισμα για μένα. Μιλάμε τις μάζεψε, τις ξεδίψασε, τις τάισε, και τις είχε χτίσει και σπιτάκια, και αυτές λόγω ένστικτου έκαναν counter στο πάτημα της ουράς τους.

Ένα τέτοιο ον, που δεν μπα να έδειχνε σαν Άγγελος του έκτου ουρανού, δεν θα το έβαζα ποτέ στο σπίτι μου. Η ζωή είναι τόσο πολυδιάστατη που τα άτομα που έχεις "για τις καύλες σου" απλά χρειάζονται σε μια φάση για ΚΑΤΙ, και εκεί έρχομαι τουλάχιστον εγώ να παρατηρήσω πως δεν άξιζε ποτέ και που ασχολήθηκα. Προτιμώ να έχω για τις καύλες μου ένα all-round ον στο οποίο θα μπορώ και να υποστηριχτώ και να περνάω ταυτόχρονα και καλά μαζί του. Άνετα το βρήκα αυτό με τη σκυλίτσα που είχα 14 έτη, κανισάκι γκρυφόν - ούτε καν κάνα ταλαντούχο και πανέξυπνο breed.

Η γάτα με τρομάζει σαν κόνσεπτ. Πιστεύω πως όλα θα καταστρέφονταν μπροστά στα μάτια της, και δεν θα είχε την παραμικρή ανησυχία εάν υπήρχε απλά ένα παράθυρο διαφυγής από την κατάσταση. Ο σκύλος καίγεται μαζί σου, πάγια.
How come και δεν είναι σημαντικό αυτό για σένα ρε Lucifer, έξυπνο -κιετς- άτομο με τα ψαξίματά σου.

Πωτς γκένεν αυτό, ερωτώ.

Υ.Γ: http://www.cracked.com/article/226_6-adorable-cat-behaviors-with-shockingly-evil-explanations/ κτλπ
Υ.Γ2: Αποκόμματα είναι τα παραπάνω από κουβέντα που ήδη έκανα σε Instant Messenger. Μιας και κάθισα και τα έγραψα, είπα να κάνω τη μα__ία να τα μοιραστώ και μαζί σας και κυρίως με την Λουσάρα για το γκέυτερ φλέυμ.

• Like 4
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα μου ντε! Επίσης στις 2 τα χαράματα μες στην νύχτα τα κωλόγατα από έξω πλακώνονται και μου έρχεται να βγω με το τουφέκι να τους μπουμπουνίσω καμία!

• Like 2
Δημοσ.

Οι γυναίκες καταλαβαίνουν τις γυναίκες και τις μισούν. Το ίδιο για τις γάτες. Προτιμούν την τυφλή αφοσίωση των σκύλων. Άλλη μια γυναικα που δεν αγαπάει τις γάτες.

Btw οι πραγματικοί φιλόζωοι αγαπούν τις γάτες.  

• Like 14
Δημοσ.

Γιατί είναι challenge. Αγαπάω και τα σκυλάκια πολύ, αλλά αυτό που περιγράφεις πως σου αρέσει, η άνευ όρων πίστη, εμένα με ξενερώνει. Θέλω να ξέρω, όπως και με τους ανθρώπους, ότι εγώ κέρδισα την αγάπη και το σεβασμό του ζώου και πως δεν θα φερόταν εξίσου πιστά σε οποιονδήποτε του πετούσε ένα μεζέ και του κανε ένα χάδι. Είναι πολύ πιο "τίμια" η σχέση αν θες, γιατί έχει δούναι και λαβείν όπως οι ανθρώπινες, δε θα κάτσει το ζώο να ανεχτεί τα πάντα, θα σε γράψει στα παπάρια του και θα πάει για αλλού.

Επιπλέον, είναι ήσυχες, ξέρουν που να χέσουν (<--- ανεκτίμητο), δε θέλουν βόλτα 3 φορές τη μέρα, δε θέλουν τρέξιμο, δε θέλουν 3 στρέμματα χώρο και μπορείς άμα λάχει να πας και ένα πενθήμερο ταξίδι (εξασφαλίζοντας τροφές/νερά) χωρίς να πάθουν ψυχολογικό τραύμα.

• Like 29
Δημοσ.

Επιπλέον, είναι ήσυχες, ξέρουν που να χέσουν (<--- ανεκτίμητο), δε θέλουν βόλτα 3 φορές τη μέρα, δε θέλουν τρέξιμο, δε θέλουν 3 στρέμματα χώρο και μπορείς άμα λάχει να πας και ένα πενθήμερο ταξίδι (εξασφαλίζοντας τροφές/νερά) χωρίς να πάθουν ψυχολογικό τραύμα.

Και ο παλιός μου σκύλαρος έτσι ήταν. Σκύλοι-Γάτες 1-0.

Δημοσ.

Ο παλιός σου σκύλαρος ζούσε σε διαμέρισμα και όταν τον άφηνες 5 μέρες μόνος του, χωρίς να φάει όλο το φαΐ σε μισή ώρα, έχεζε στην άμμο του και δεν ρήμαζε το σπίτι; Βαλσαμωμένος ήταν;

• Like 10
Δημοσ.

Ο παλιός σου σκύλαρος ζούσε σε διαμέρισμα και όταν τον άφηνες 5 μέρες μόνος του, χωρίς να φάει όλο το φαΐ σε μισή ώρα, έχεζε στην άμμο του και δεν ρήμαζε το σπίτι; Βαλσαμωμένος ήταν;

Όχι, απλά είχαμε τεράστιο κήπο και του είχα φτιάξει μια βιλάρα εκεί πέρα! :P Και εκτός αυτού ήταν πολύ έξυπνο σκυλί. Να φανταστείς με ξύπναγε αυτός αντί για το ξυπνητήρι κάθε πρωί.

Δημοσ.

Όχι, απλά είχαμε τεράστιο κήπο και του είχα φτιάξει μια βιλάρα εκεί πέρα! :P Και εκτός αυτού ήταν πολύ έξυπνο σκυλί. Να φανταστείς με ξύπναγε αυτός αντί για το ξυπνητήρι κάθε πρωί.

Μήπως έκανε και κο-κο-κο-κο-κο??

Δημοσ.

και γώ βρήκα δυο γατόνια κάπου τον οκτώβρη και αναθεώρησα τις αποψεις μου περι γατων ύστερα απο 15 χρόνια σκύλο (τον ίδιο). πιστευω οτι είναι αυτο που ειπε και ο λουσι, δλδ οτι οι γάτες ξηγούνται καλα σε αυτους που τους φέρονται καλα...έρχονται, παιζουμε, ποτε δε με γρατσουνησαν και τους έχω κανει τα παντα  :lol:

είναι πανεξυπνα, καθαρα (ειδικα γω που ταχω σε κηπο δε βλεπεις τιποτα πουθενα).

προφανως εδω που ειμαι περνανε κιαλλες γάτες οι οποιες στα @@ τους ερχονται μονο να φανε. ίσως φταιει που τα βρηκα μικρα και με συνηθησανε...

Δημοσ.

Γιατί είναι challenge [.]]] χωρίς να πάθουν ψυχολογικό τραύμα.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Όποιος λέει πως τα γατιά δεν εκτιμούν/σέβονται/αγαπούν, δεν έχει ζήσει ποτέ με γατί. Ή απλά τις είδε συνειδητά ή υποσυνείδητα σαν παιχνίδι το οποίο γεννήθηκε για να σε λατρεύει και να κάνει κολπάκια no matter what. Είναι μια σχέση που θέλει προσπάθεια, ίσως περισσότερη από τις ανθρώπινες, ε και πως να το κάνουμε για κάποιους αυτό είναι δύσκολο. Δεν ειν κατακριτέο μεν, αλλά μην τις κατηγορείτε για κάτι που -εσείς- βαριέστε να προσπαθήσετε ;)

Μιας και το ανέφερε ο andreapaog328, ποτέ μην κρίνετε ένα ζωο από τη συμπεριφορά των αδέσποτων. Ούτε αν δεν έχετε ζήσει ποτέ μαζί με ενα.

• Like 2
Δημοσ.

Η γατα ειναι το πιο εκλεπτυσμενο, λεπτεπιλεπτο, αριστοκρατικο, ανεξαρτητο και μαγκιορικο κατοικιδιο που υπαρχει.
Εκλεπτυσμενο και λεπτεπιλεπτο σε ολες του τις κινησεις.
Αριστοκρατικο γιατι ακουει οταν θελει και οταν δε θελει σε αγνοει επιδεικτικα.
Ανεξαρτητο γιατι μπορεις να το αφησεις 5 μερες σε κλειστο χωρο και να την περασει ζαχαρη, δεδομενου οτι του εχεις εξασφαλισει τροφη και νερο. Σε ανοιχτο χωρο την βγαζουν και 1 μηνα μονες τους κι οταν γυρισεις θα ειναι εκει. Οσο θα λειπεις θα κλεβουν φαι απτους γειτονες γατους, θα τρωνε στα σκουπιδια, θα θα θα, την ακρη θα την βρουν τοσο ωστε να γραψουν εκει που δεν πιανει μελανι το απων αφεντικο. Δοκιμασμενο καθε καλοκαιρι επι 9 συναπτα ετη.
Και μαγκιορικο διοτι εχει χαρακτηρα. Θα παιξει οταν θελει, θα κοιμηθει οταν θελει, θα ερθει για χαδια οταν θελει ή οταν εχει συμφερον να το κανει (φαι κλπ).

Η πονηρια τους ειναι ανεκτιμητη, εδω πιανουν κοροιδα ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

• Like 5
Δημοσ.

Έλα μου ντε! Επίσης στις 2 τα χαράματα μες στην νύχτα τα κωλόγατα από έξω πλακώνονται και μου έρχεται να βγω με το τουφέκι να τους μπουμπουνίσω καμία!

Δηλαδή σας ενοχλούν οι γάτες που αναπαράγονται λίγους μήνες την άνοιξη και όχι οι σκύλοι που αληχτάνε όλο τον χρόνο επειδή τους κατέβηκε;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...