Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο προτροπη φιλης του site ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του προαναφερθεντος .......Θελω να ακουσω αλλη μια φορα γνωμες σχετικα με το μηχανημα ,οπως αν ειναι καλος ο επεξεργαστης του ,η καρτα γρφικων , η οθονη και για την μπαταρια του που απο οτι διαβαζω ειναι  4 cell-lion .H τιμη ειναι στα 429 και σκεφτομαι να του βαλω και εξτρα μνημη 4 gb ..δεν το θελω για παιχνιδια αλλα κυριως ιντερνετ ,σχετικα βαρια προγραμματα και καμμια ταινια που και που .Επισης σκεφτομαι να του αλλαξω τα wind 8 poy exei kai na balv ta 7......Σας ευχαριστω εκ των προτερων.......

Δημοσ.

δεν ξέρω κατά πόσο μπορει να αποδοσει ο επεξεργαστης σε βαριες δουλειες μιας κ ειναι i3 και Low voltage κ αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι χρονισμενος στα 1.9GHz

για σερφαρισμα,ταινιες κλπ δεν θα εχεις καποιο προβλημα.

Δημοσ.

δεν ξέρω κατά πόσο μπορει να αποδοσει ο επεξεργαστης σε βαριες δουλειες μιας κ ειναι i3 και Low voltage κ αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι χρονισμενος στα 1.9GHz

για σερφαρισμα,ταινιες κλπ δεν θα εχεις καποιο προβλημα.

Δηλαδη φιλε αν δουλευω το phoshop και παραλληλα ειμαι ιντερνετ ή σκαναρω καποια εγγραφα ταυτοχρονα καθως να εχω και καποιο antivarius κλπ λες να ειναι αργος,εννοω τα 1,9 ghz  ?   Δεν θελω να παω σε αλλη μαρκα πχ acer ή hp gia λιγα ghz παραπανω ......

Δημοσ.

πόσα χρήματα δίνεις σύνολο;

δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει το photoshop απο επεξεργαστη και γραφικα δυστυχως.

Δημοσ.

πόσα χρήματα δίνεις σύνολο;

δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει το photoshop απο επεξεργαστη και γραφικα δ

Μεχρι 450  με δοσεις το πολυ 500 .....

Δημοσ.

Καπως ετσι με βλεπω να κανω φιλε .....Θα περιμενω μηπως προκυψει καμμια προσφορα καλυτερη ή για dell ή για toshiba σε ι5 .....γυρω στο 500-520 καπου εκει .....Σε ευχαριστω πολυ παντως .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...