Προς το περιεχόμενο

Αγορά DVD-ROM


infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα τη γνώμη σας για αγορά DVD-ROM. Είμαι μεταξύ του ASUS E616 (Έχει 512ΚΒ buffer ενω τα υπόλοιπα 256kb, και προσαρμόζει την ταχύτητα ανάγνωσης ανάλογα με το δισκάκι), Plextor PX 116A για το οποίο δεν έχω βρει κανένα review, αν το έχει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις, TOSHIBA SDM 1712 το οποίο από ότι έχω δει είναι το πιό αθόρυβο και αρκετά γρήγορο αν και κάπου διάβασα ότι έχει μόνο 128kb buffer, και Τeac DV516E. Eπίσης έχω διαβάσει θετικά σχόλια για τα Liteon και Samsung αλλά δεν ξέρω αν ειναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. Σε review του cdrinfo για το Teac διάβασα ότι κανένα από τα Asus Teac kai Liteon δεν υποστηρίζουν ανάγνωση δίσκων DVD+R σε αντίθεση με το Plextor PX 116A.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε review του cdrinfo για το Teac διάβασα ότι κανένα από τα Asus Teac kai Liteon δεν υποστηρίζουν ανάγνωση δίσκων DVD+R σε αντίθεση με το Plextor PX 116A.

και μόνο γι' αυτό εγώ θα έπαιρνα το Plextor (και γενικότερα έχω παρατηρήσει ότι το dvd+r υποστηρίζεται από πολύ λίγα μοντέλα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Toshiba διαβάζει DVD+R και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλό (καλύτερο από το παλιό μου plextor 40x scsi) στην ανάγνωση προστατευμένων CD παιχνιδιών (για συνεργασία με το Alcohol 120% και CloneCD).

 

Το μειονέκτημά του είναι η πολύ χαμηλή ταχύτητα του στο DVD Ripping (με το ζόρι πιάνει το 5x και με το DVDDecrypter και με το SmartRipper)

 

Δηλαδή είναι πολύ καλό σαν CD-ROM αλλά μέτριο σαν DVD-ROM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν πάτε όμως σε αυτή τη σελίδα θα δείτε στην φωτογραφία ότι το Toshiba δεν υποστηρίζει DVD+R

 

http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=Toshiba+SD%2DM1712+DVD%2DROM&Series=0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Paidia egw phra x8es to Plextor PX-116A kai fusika eskise

 

Se dvd rip (Lord of the Rings 1) epiase teliki 8x

 

se cd rip (90min cd) epiase teliki 41.kati x

 

+ to gegonos oti diabazei dvd+r pisteuw einai apo ta korufaia dvdrom pou kukloforoun stis meres mas kai mono stin timit twn 50e

 

Filika

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...