Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημασια δεν εχει ποιος το βλεπει το γκομενακι, αλλα ποιος την εχει στην αγκαλια του.

Γι αυτο εισαι με ενα γκολ απο τα αποδυτηρια.

Τωρα αυτο που σκεφτεσαι ειναι μεγαλη μαλακια.

Εγω δεν θα το εκανα, γιατι δεν θα με αρεσε να μου το κανει και σε μενα. 

Καλυτερα βρες ενα αλλο κοριτσι, ελευθερο να κανεις μια σχεση της προκοπης (λεμε τωρα).

• Like 2
Δημοσ.

και ειναι μπαίνω στη διαδικασία.. + πολλα αλλα ορθογραφικα.. τουλαχιστον ο "βλακας" που λες παει να σπουδασει.. κανε κατι και εσυ

Φιλικα :-)

Δεν έχεις δουλέψει iphone για αυτό..χαχα

Σπουδάζω στο ΤΕΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ των Χανίων, δεν λέει κάτι αυτό αλλα κάνω κάτι και εγώ :P

Έχω μαζέψει και τα λευτα του μεταπτυχιακού στο Λονδίνο. Πιστεύω είμαι κόμπλε.

Δημοσ.

Δεν έχεις δουλέψει iphone για αυτό..χαχα

Σπουδάζω στο ΤΕΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ των Χανίων, δεν λέει κάτι αυτό αλλα κάνω κάτι και εγώ :P

Έχω μαζέψει και τα λευτα του μεταπτυχιακού στο Λονδίνο. Πιστεύω είμαι κόμπλε.

Και έχεις γυναίκες στα Χανιά;  :whistle:

Δημοσ.

Και έχεις γυναίκες στα Χανιά;  :whistle:

Έχουμε χανιόλες:)

• Like 3
Δημοσ.

Μου αρεσει που οι περισσοτεροι ειστε χαλαροι, πχ "χωσου"¨, "πηδα τη", "ειναι βλακας ο δικος της"..

Οταν θα βρεθειτε στην θεση του "βλακα" και μια γυναικα θα σας κανει σκατα και σας παρατησει γι αλλον, τοτε ξαναμιλαμε..

Ασε που οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω, αν γουσταρει να χαλασει 6μηνες σχεση για εναν αλλο επειδη απλα της αρεσει, τοτε θα φας τα μουτρα σου κι εσυ αργα ή γρηγορα.. μου αρεσει που λες οτι ειναι κοπελα για σχεση..

Και στην τελικη αυτος ο "ψιλοφαπας" την εχει.. εσυ οχι.

και ειναι μπαίνω στη διαδικασία.. + πολλα αλλα ορθογραφικα.. τουλαχιστον ο "βλακας" που λες παει να σπουδασει.. κανε κατι και εσυ

Φιλικα :-)

Αν είναι σοβαρή η σχέση της κοπέλας θα του ρίξει άκυρο.

Αν δεν είναι σοβαρή θα του κάτσει.

Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερα μεμπτό. Άλλωστε αν δεν κάνει την κίνηση αυτός θα την κάνει κάποιος άλλος (αυτό είναι το μόνο σίγουρο).

Δημοσ.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ιερά. Οπότε, κάτω τα χέρια από την γκόμενα του άλλου.

Μπορείς να φας μερικές μπούφλες χωρίς να το καταλάβεις. Προσωπικά, θα σε έστελνα στο νοσοκομείο για παραδειγματισμό. 

αν ειναι να δερνουμε καθεναν που την πεφτει στη γκομενα μας θα ειχαν γεμισει οι φυλακές νταήδες, κρατα την ευτυχισμένη και θα τους διώχνει μόνη της ;)

• Like 4
Δημοσ.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ιερά. Οπότε, κάτω τα χέρια από την γκόμενα του άλλου.

Μπορείς να φας μερικές μπούφλες χωρίς να το καταλάβεις. Προσωπικά, θα σε έστελνα στο νοσοκομείο για παραδειγματισμό. 

αν ειναι να δερνουμε καθεναν που την πεφτει στη γκομενα μας θα ειχαν γεμισει οι φυλακές νταήδες, κρατα την ευτυχισμένη και θα τους διώχνει μόνη της ;)

Σωστός. Ετσι είναι. Το μουνι αν δεν περνάει καλα θα σε κερατώνει συνέχεια. Στο τέλος θα κάνει σοβαρή σχέση με εναν απο αυτούς που την πηδουσαν οταν ήταν μαζί σου.Τώρα στο θέμα. ..αν στην πέφτει αυτή την πηδας. Αν θες εσυ να την πέσεις την ξεχνάς Ή απλα περιμένεις να έρθει μόνη. Δεν νομίζω να σε γουστάρει σύμφωνα με αυτα που έγραψες . Σε δουλεύει.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...