Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Τι μάρκα Η/Υ έχει; C/C++ ξέρει; Από Java πώς τα πάει;
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σημασια δεν εχει ποιος το βλεπει το γκομενακι, αλλα ποιος την εχει στην αγκαλια του. Γι αυτο εισαι με ενα γκολ απο τα αποδυτηρια. Τωρα αυτο που σκεφτεσαι ειναι μεγαλη μαλακια. Εγω δεν θα το εκανα, γιατι δεν θα με αρεσε να μου το κανει και σε μενα. Καλυτερα βρες ενα αλλο κοριτσι, ελευθερο να κανεις μια σχεση της προκοπης (λεμε τωρα). 2
basilis222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 και ειναι μπαίνω στη διαδικασία.. + πολλα αλλα ορθογραφικα.. τουλαχιστον ο "βλακας" που λες παει να σπουδασει.. κανε κατι και εσυ Φιλικα Δεν έχεις δουλέψει iphone για αυτό..χαχα Σπουδάζω στο ΤΕΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ των Χανίων, δεν λέει κάτι αυτό αλλα κάνω κάτι και εγώ Έχω μαζέψει και τα λευτα του μεταπτυχιακού στο Λονδίνο. Πιστεύω είμαι κόμπλε.
kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γκομενα φίλου = Αδερφή Τα συγγενικά είναι τα καλύτερα, χώσου. 1
basilis222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Πάω να ακούσω λιγο παντελίδη να μου περάσει.
Liverpool89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μην τον ακους αυτον... Με τα θα πας για αυτοκτονα.... 1
status Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν έχεις δουλέψει iphone για αυτό..χαχα Σπουδάζω στο ΤΕΙ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗΣ των Χανίων, δεν λέει κάτι αυτό αλλα κάνω κάτι και εγώ Έχω μαζέψει και τα λευτα του μεταπτυχιακού στο Λονδίνο. Πιστεύω είμαι κόμπλε. Και έχεις γυναίκες στα Χανιά;
NickTG Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ότι έκανα και την τελευταία φορά. Θα χωνόμουν και ότι βγει.
basilis222 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και έχεις γυναίκες στα Χανιά; Λιγα πράγματα..
revolver1990 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και έχεις γυναίκες στα Χανιά; Έχουμε χανιόλες 3
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μου αρεσει που οι περισσοτεροι ειστε χαλαροι, πχ "χωσου"¨, "πηδα τη", "ειναι βλακας ο δικος της".. Οταν θα βρεθειτε στην θεση του "βλακα" και μια γυναικα θα σας κανει σκατα και σας παρατησει γι αλλον, τοτε ξαναμιλαμε.. Ασε που οπως ειπε και ενας φιλος ποιο πανω, αν γουσταρει να χαλασει 6μηνες σχεση για εναν αλλο επειδη απλα της αρεσει, τοτε θα φας τα μουτρα σου κι εσυ αργα ή γρηγορα.. μου αρεσει που λες οτι ειναι κοπελα για σχεση.. Και στην τελικη αυτος ο "ψιλοφαπας" την εχει.. εσυ οχι. και ειναι μπαίνω στη διαδικασία.. + πολλα αλλα ορθογραφικα.. τουλαχιστον ο "βλακας" που λες παει να σπουδασει.. κανε κατι και εσυ Φιλικα Αν είναι σοβαρή η σχέση της κοπέλας θα του ρίξει άκυρο. Αν δεν είναι σοβαρή θα του κάτσει. Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερα μεμπτό. Άλλωστε αν δεν κάνει την κίνηση αυτός θα την κάνει κάποιος άλλος (αυτό είναι το μόνο σίγουρο).
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ιερά. Οπότε, κάτω τα χέρια από την γκόμενα του άλλου. Μπορείς να φας μερικές μπούφλες χωρίς να το καταλάβεις. Προσωπικά, θα σε έστελνα στο νοσοκομείο για παραδειγματισμό. αν ειναι να δερνουμε καθεναν που την πεφτει στη γκομενα μας θα ειχαν γεμισει οι φυλακές νταήδες, κρατα την ευτυχισμένη και θα τους διώχνει μόνη της 4
Politis75 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ιερά. Οπότε, κάτω τα χέρια από την γκόμενα του άλλου. Μπορείς να φας μερικές μπούφλες χωρίς να το καταλάβεις. Προσωπικά, θα σε έστελνα στο νοσοκομείο για παραδειγματισμό. αν ειναι να δερνουμε καθεναν που την πεφτει στη γκομενα μας θα ειχαν γεμισει οι φυλακές νταήδες, κρατα την ευτυχισμένη και θα τους διώχνει μόνη της Σωστός. Ετσι είναι. Το μουνι αν δεν περνάει καλα θα σε κερατώνει συνέχεια. Στο τέλος θα κάνει σοβαρή σχέση με εναν απο αυτούς που την πηδουσαν οταν ήταν μαζί σου.Τώρα στο θέμα. ..αν στην πέφτει αυτή την πηδας. Αν θες εσυ να την πέσεις την ξεχνάς Ή απλα περιμένεις να έρθει μόνη. Δεν νομίζω να σε γουστάρει σύμφωνα με αυτα που έγραψες . Σε δουλεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις