Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με πολυμηχάνημα EPSON


zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

 

Προχθές πήρα το Stylus SX115 http://esupport.epson-europe.com/ProductHome.aspx?lng=en-IE&data=emW65r3CP2GmdoIiALwQx9OKn7AxVBUo από έναν γνωστό μου και μιας και του είχε τελειώσει το μαύρο μελάνι, πήγα και αγόρασα ένα άλλο (τα άλλα 3 χρώματα είναι γεμάτα μέχρι τη μέση).

Συγκεκριμένα, φόραγε τη σειρά μελανιών Τ07ΧΧ αλλά αντί να πάρω το αντίστοιχο Τ0711 (μαύρο) πήρα το Τ0891 και όπως μου είπαν και στο κατάστημα δεν θα είχα κάποιο θέμα συμβατότητας μιας και το τσιπάκι είναι το ίδιο απλά αλλάζει η ποσότητα σε μελάνι.

 

Όλα καλά ως εδώ.

Ανοίγω όταν πάω σπίτι το πολυμηχάνημα, κάνω την αντικατάσταση και πατάω να τυπώσω μία ασπρόμαυρη σελίδα και το αποτέλεσμα ήταν να βγει ένα κείμενο που με δυσκολία φαινόταν. Απ'ότι κατάλαβα πρέπει να μην τράβηξε ο εκτυπωτής μελάνι από το δοχείο και αυτό που μου τύπωσε να ήταν από τα κατάλοιπα που είχαν μείνει στην κεφαλή από το προηγούμενο μελανοδοχείο.

 

Τον ανοίγω πάλι, βγάζω το μελανοδοχείο, το κοίταξα και φαινόταν ότι είχε ανοίξει μια χαρά χωρίς να είχε κάποιο θέμα και το ξανατοποθέτησα χωρίς να πειράξω όμως το τσιπάκι ή κάτι άλλο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ανάβει σταθερά το λαμπάκι για τα μελάνια και στο πρόγραμμα του εκτυπωτή φαίνεται να μου αναγνωρίζει κανονικά το μελάνι (μου γράφει ότι είναι το Τ0891 και ημερομηνία παρασκευής) αλλά μου το δείχνει ως άδειο.

 

Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει??

Από το Πλαίσιο που πήρα το μελάνι μου λένε ότι πρέπει να φταίει ο εκτυπωτής και να κάνω ευθυγράμμιση μελανιών και καθαρισμό κεφαλής (πράγμα αδύνατο μιας και ο εκτυπωτής δεν αναγνωρίζει το ένα μελάνι) και από την Εpson που μίλησα μια στιγμή μου είπαν ότι πρέπει να φταίει το μελανοδοχείο και το τσιπάκι.

 

Υ.Γ. 1 Το μελάνι δεν έχει ξεραθεί γιατί όταν το κουνάω μπορώ να το ακούσω.

 

Υ.Γ. 2 Συγγνώμη για το τόσο μακροσκελές κείμενο αλλά προσπάθησα να αποφύγω τυχόν ασάφειες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...