Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα ψαχνεται ολα ετσι. Θα πρεπει να κυκλοφορειτε με μασκα οξυγονου, οταν βγαινεται εξω.

Και να πετατε τα ρουχα σας καθε φορα που ειστε εξω, καθεστε σε παγκακι η καφετερια.. 

Ελεος..

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τα ψαχνεται ολα ετσι. Θα πρεπει να κυκλοφορειτε με μασκα οξυγονου, οταν βγαινεται εξω.

Και να πετατε τα ρουχα σας καθε φορα που ειστε εξω, καθεστε σε παγκακι η καφετερια.. 

Ελεος..

Καλά... έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που άνοιξαν τα μάτια μου.

Πλέον έχω κόψει και το νερό και αισθάνομαι αρκετά καλύτερα. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλά... έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που άνοιξαν τα μάτια μου.

Πλέον έχω κόψει και το νερό και αισθάνομαι αρκετά καλύτερα. 

Εγώ μετατρέπω ότι πράσινο χόρτο δω σε υγρή μορφή...αισθάνομαι αρκετά καλύτερα...

Είχα εθιστεί στο νερό!!

Και το site νερό πρέπει να ήπιε...είναι πεθαμένο

Δημοσ.

Εγώ μετατρέπω ότι πράσινο χόρτο δω σε υγρή μορφή...αισθάνομαι αρκετά καλύτερα...

Είχα εθιστεί στο νερό!!

Και το site νερό πρέπει να ήπιε...είναι πεθαμένο

Πρέπει να προσέχεις με τα χόρτα. Θα πρέπει να διαλέγεις μόνο αυτά που δεν έχουν ποτιστεί με νερό αλλά με ειδικά αλκαλικά μείγματα, ου έχουν εξορυχθεί από ορυχεία σε περιοχές με χαμηλό PH και υψηλές συγκεντρώσεις ραδονίου. 

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα τις περισσοτερες ασθενειες τις προκαλουμε εμεις οι ιδιοι με το αγχος. Οριστε ενα απο τα καλυτερα αρθρα : http://tvxs.gr/news/greenlife/i-astheneia-einai-i-teleia-lysi-poy-briskei-o-egkefalos

Εννοειται οτι οσοι κανουν ασχετα ποστ, τρωνε αναφορα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Γενικα τις περισσοτερες ασθενειες τις προκαλουμε εμεις οι ιδιοι με το αγχος. Οριστε ενα απο τα καλυτερα αρθρα : http://tvxs.gr/news/greenlife/i-astheneia-einai-i-teleia-lysi-poy-briskei-o-egkefalos

Εννοειται οτι οσοι κανουν ασχετα ποστ, τρωνε αναφορα.

Και πως συνδέεται αυτό με το αρχικό post?

• Like 1
Δημοσ.

Και πως συνδέεται αυτό με το αρχικό post?

Στο οτι τις ασθενειες δεν τις προκαλουν μονο οι τροφες και τα προϊοντα υγιεινης ( που και αυτα στην ουσια τροφες του σωματος ειναι. η οδοντοκρεμα τρεφει τα δοντια, το σαμπουαν τα μαλλια, κτλ. ), αλλα και το αγχος πρωτιστως.

Δημοσ.

Το άγχος δεν είναι άσχετο από τις ουσίες που μας ποτίζουν. 

Εκτός του ότι μπορείς να φας προϊόντα υγιεινής και να πάρεις άμεσα τις ουσίες αυτές, τις έχουν βάλει παντού. Ακόμα και το WiFi εκπέμπει σε μία συχνότητα που δημιουργεί στο ανθρώπινο σώμα συνθήκες σαν να είχε πάρει κάποιες από τις ουσίες που αναφέρονται στο thread αυτό. 

Προσοχή λοιπόν. 

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα σοβαρο λινκ που να δειχνει οτι καποια ουσια απο αυτες δεν ειναι αβλαβης; Μα κανενα...;; Κριμα...

Δημοσ.

Ακομη να καταλαβεις τι σου εχουμε πει απο τις πρωτες σελιδες, αλλα εσυ εκει τον χαβα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα σοβαρο λινκ που να δειχνει οτι καποια ουσια απο αυτες δεν ειναι αβλαβης; Μα κανενα...;; Κριμα...

Μπα, δεν είναι κρίμα! Απλά είναι χαμένος χρόνος...

Αν αμφιβάλλεις για την ασφάλεια μιας ουσίας η οποία όπως λες «υπάρχει σχεδόν παντού» - άρα λογικά έχει τη σχετική έγκριση από το χημείο τού κράτους - είναι λογικό να αναζητάς links και αποδείξεις που θα επιβεβαιώσουν τη δική σου αμφιβολία, όχι τη γενική παραδοχή. 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, το τερματίσαμε πάλι το ...κοντέρ! :)

Το κοντέρ το έχουν τερματίσει τα σκοτεινά σχέδια των υπερκυριάρχων. Που με τις αναπτυγμένες και κρυφές τεχνολογίες τους μας χειραγωγούν χρόνια τώρα. 

Το WiFi που ανέφερα είναι ένα παράδειγμα. Ο, προσεχτικά επιλγένος ως προς την συχνότητα, θόρυβος που παράγεται από τους μετασχηματιστές ηλεκτρικού ρεύματος είναι ένα άλλο παράδειγμα. Η συχνότητά του μπορεί και τροποποιεί γενετικά τους ανθρώπους με αποτέλεσμα να τους αδυνατίζει το γονίδιο της αναζήτησης. 

Οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι ένα ακόμα όπλο στα χέρια τους... όχι επειδή ρίχνουν ακτινοβολία στα φαγητά.. αυτά είναι ψέματα. Αλλά επειδή εκπέμπουν ακτινοβολία, όταν λειτουργούν, ικανή να καταστείλει τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Και άλλα πολλά.

Περισσότερα σε αυτό το link

http://www.incredibleundergroundlink.com

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...