deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Με τον όρο Φοβία δηλώνεται ο φόβος ενός ατόμου, ο οποίος συνεχίζει να υφίσταται, παρ' όλο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αληθινός κίνδυνος. Οπότε όσοι είπατε για οδοντιάτρους τον ήπιατε, γιατί δεν είναι φοβία καθώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Ποιος είναι ο κίνδυνος με τον οδοντίατρο; Να σου βγάλει λάθος δόντι;
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ποιος είναι ο κίνδυνος με τον οδοντίατρο; Να σου βγάλει λάθος δόντι; να σου βγάλει ΌΛΑ τα δόντια και να τα κάνει περιδάρεο! παλιότερα είχα διαβάσει για εναν οδοντίατρο στην Γερμανία που νάρκωνε τους ασθενής του και τους έβγαζε όλα τα δόντια :ph34r:
marlapotis73 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 η ομο - φοβία που εχει μπεί στην καθημερινότητα μας με τον τοξοβόλο .. εντάσσεται στις φοβίες τους θέματος; http://www.insomnia.gr/topic/486649-φοβίες/?p=52368091 1
Vairas Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Ποιος είναι ο κίνδυνος με τον οδοντίατρο; Να σου βγάλει λάθος δόντι; να σου βγάλει ΌΛΑ τα δόντια και να τα κάνει περιδάρεο!* SPOILER * παλιότερα είχα διαβάσει για εναν οδοντίατρο στην Γερμανία που νάρκωνε τους ασθενής του και τους έβγαζε όλα τα δόντια :ph34r: Για πιο λόγο ολα ;
nemesiskp Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρις εμένα. Ωραιο τραγουδι και ontopic. Αποστολή από το U8800pro με τη χρήση Insomnia App
warlock9_0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μικρός οταν πήγαινα τουαλέτα σκεφτόμουν οτι θα βγει ενας καρχαρίας και θα με φάει απο την χέστρα η οτι θα σπάσει το πάτωμα που πατούσα και θα έπεφτα σε ενα ωκεανό με καρχαρίες ή οτι σπάει ξαφνικά ο τοίχος του δωματίου μου και ορμάει μέσα ενας γιγάντιος καρχαρίας και με τρώει . Αφτά τα "έβλεπα" στο μυαλό μου σαν εικόνες. http://youtu.be/6TShf6gp7N4
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτή η ταινία μου θυμίζει το αίμα στους λόφους σε παραγωγή...κορυφαίο έργο..
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 δεν ελπιζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 http://youtu.be/6TShf6gp7N4 πιστεύω στην προηγούμενη μου ζωή είχα ενασχόληση με τους καρχαρίες και φαγώθηκα απο έναν , γιατι αν και με τρομάζουν αυτές οι ιδέες οτι θα σκοτωθώ απο καρχαρία , μου αρέσουν σαν ζώα (περίεργο α?)
nilosgr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Παλιότερα δεν είχα κάποια "σοβαρή" φοβία, εκτός το να μου χαλάσει ο υπολογιστής (επειδή δεν είχα backup). Πλέον λόγο του ότι έχω περάσει μπόλικα με την υγεία μου, έχω τη φοβία να μείνω μόνος μου. Μόνος μου, εννοώ να μην υπάρχει κάποιος γνωστός μου δίπλα μου. Πρόσφατα ήμουν για καφέ με μια κοπέλα (οι δύο μας) και μου λέει "σόρι, πάω λίγο τουαλέτα. Δεν αργώ!". Το έπαιξα και καλά άνετος, αλλά ώσπου να έρθει, πέρα απ το ότι τα πέντε λεπτά μου φάνηκαν πενήντα και κοιτούσα όλο το ρολόι, έπιανα το ποτήρι και νόμιζα ότι θα μου πέσει. Στη μέση της "διαδρομής" απ το τραπέζι στο στόμα το χέρι μου άρχισε να τρέμει και το μισό νερό έπεσε επάνω μου. Είχα δύσπνοια, ύδρωσα, μ ερχόταν αναγούλα, ζάλη, έβλεπα μαύρους κύκλους και γενικότερα είδα το Χριστό φαντάρο. Μάλιστα ήμουν έτοιμος να της πάρω τηλ, αλλά είδα το κινητό της στο τραπέζι και δεν πήρα. Τελικά όταν την είδα να έρχεται, μου πέρασαν όλα και πήρα μια βαθιά ανάσα, απ της καλύτερες της ζωής μου. ΥΓ: όχι δεν είμαι τρελός (νομίζω), αλλά φανταστείτε ότι είμαι ΑμεΑ και σε αναπηρικό καρότσι, οπότε όταν είμαι μόνος δεν μπορώ ούτε να μετακινηθω αν γίνει κάτι (πχ σεισμός καλή ώρα), ούτε να ζητήσω βοήθεια από κάποιον γιατί δεν μπορώ να φωνάξω και πολύ δυνατά και νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. 2
Antwni Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 ΥΓ: όχι δεν είμαι τρελός (νομίζω), χαχαχα θεός Χαλάρωσε ρε! Και εγώ όταν ήμουν μικρός που με άφηνε ο πατέρας μου, μονο μου, στο σπίτι της γιαγιας μου (χωρίς αυτήν) και έβλεπα ότι περνούσε η ώρα και δε έρχεται φοβόμουνα πολύ Ανησυχούσα βασικά μήπως έπαθε τίποτα (μικρό παιδί 10 χρονών που άκουγε συνέχεια για τροχαία ατυχήματα...) αλλά ευτυχώς που είχε τηλ το σπίτι και έπαιρνα τη μαμα μου να της πω ότι ο μπαμπας αργεί και τι κάνει και αργεί κτλπ Τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω...πήρα δίπλωμα και θα αφήνω αυτόν μονο του (στο χωριο) για πολλές ώρες μέχρι να ανησυχήσει Πλάκα κανω...
star12 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 παντως εγω οταν ειμουν μικρος φοβομουνα τις γιαγιαδες ,με την εννοια που μου λεγαν,θα ρθει η γιαγια να σε παρει. επισης αν και εχω μπει πολλες φορες σε αεροπλανο παντα με πιανει μια φοβια. και ιδιως φορες που το αεροπλανο κουνουσε λωγο αναταραξεων η ανεμων, πραματικα νιωθεις σα να σαι σε τρενακι τρομου και τελος οταν δω εφιαλτη και ειναι δυνατος.Eτυχε να δω δυνατο εφιαλτη μια φορα να ξυπνησω 4 η ωρα και να μαι κοκαλο.να κοιταω δεξια αριστερα που κρυβεται η σαμαρα
nilosgr Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ααα έχω και μεγάλο φόβο να κλειστό σε ασανσέρ ή να σταματήσει το αυτοκίνητο στη μέση της ερημιάς...
*nenya* Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πάντως όταν κουνάει στ'αεροπλάνο το πράμα γίνεται ενδιαφέρον
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 αν και εχω μπει πολλες φορες σε αεροπλανο παντα με πιανει μια φοβια. Η στιγμή που το αεροπλάνο «τα δίνει όλα» και ξεκολλάει από το διάδρομο απογείωσης, μόνο με μία φράση μπορεί να περιγραφεί: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ!!! Για τη φάση αυτή και μόνο, αξίζει να πολεμάς τις φοβίες σου... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα