Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορείς να αφήσεις για παράδειγμα 1mbps  ελεύθερο; δηλαδή να δίνεις συγκεκριμένο bandwindth; δεν το χω ψάξει αλλά θα ηταν μια καλή κίνηση .εξάλου για οποιον συγχρονίζει πάνω απο 8-10 mbps δεν θα του λείψουν μερικά klb.

επισης φαινεται ποιος έχει μπεί στο ρουτερ σου με την mac adress που είναι μοναδική .. οπότε δεν υπάρχει κάποιος φόβος οτι και να κατεβάζει αυτός..

ναι γινεται αναλογα το ρουτερ.

Την mac adress δεν μπορεις να την αλλαξεις με καποιο τροπο? Και δηλαδη αν μπει μεσω της συνδεσης μου ο γειτονας και κανει μαλακια,πως θα βρεθει ποιος το κανει? πως θα ξερουν οτι η mac adress δεν ανηκει σε μενα?

η Mac address αλλαζει και βαζεις οτι θες εσυ.mac spoofing.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα στα δέκα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

Μάλιστα, σύμφωνα με την "Ελευθεροτυπία", από τα 250.000 νοικοκυριά στα οποία λόγω χρεών διέκοψε η ΔΕΗ την παροχή ρεύματος, περίπου 100.000 δεν επανασυνδέθηκαν.>>

Το 1.321.236 έφτασαν οι άνεργοι στη χώρα στο τέλος του 2012, με το ποσοστό της ανεργίας να φτάνει το 26,4%, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

>>

αυτη ειναι η πραγματικη καταντια και οχι το ινετ.

-----------------------------------------------

http://imerologioanergou.gr/index.php

διαβασα διαφορα κειμενακια αλλα ολοι ντρεπονται να πουν ειμαι ο ταδε ή τουλ.ενα τηλ ή διευθυνση κατοικιας ωστε να μπορουν να βοηθησουν καταστασεις...

Καλά μη το παίρνεις και 100% "αλήθεια" αυτό.

Και εγώ έχω κόψει το ρευμα σε ένα χώρο που δε χρησιμοποιώ.

Και άλλος μπορεί να είχε πχ δύο ρολόγια και να κατέργησε το 1 και να έκανε "πατέντες" για να έχει ρεύμα και στα δύο (ειδικά αν ο 2ος είναι κάποιος μικρός χώρος).

• Like 2
Δημοσ.

Καλα πως μπορει να αλλαξει μια mac andress?

Η mac address είναι ενσωματωμένη στην κάρτα αλλά αναλαμβάνει το λογισμικό να την αναγνώσει και να την τοποθετήσει στο ethernet frame.

d5xrkYX.gif

Όλο το πλαίσιο κατασκευάζεται από λογισμικό. Το υλικό είναι υπεύθυνο για την μετάδοση. Ό,τι του πεις θα μεταδώσει.

Π.χ. με την εντολή (GNU/Linux)

ip link set dev eth0 address 00:11:22:33:44:55

Άλλαξα την mac address της κάρτας μου σε 00:11:22:33:44:55. Λέω στο υλικό να μεταδώσει αυτό για mac address.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει καποια χρησιμοτητα στο να αλλαξει καποιος mac address?

εκτός από αυτά που ανέφεραν, μπορεί να θέλει να μπει σε wifi που έχει mac filtering...

Δημοσ.

καλα κατσε να μπει καποιος να σου αλλαξει τις ρυθμισεις στο ρουτερ και δε θα μπαινεις ουτε εσυ η ιδια! :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...