azuli Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παντως οταν μετα απο μηνες μονο με εμφιαλωμενο εμεινα μια μερα και ηπια απο την βρυση επαθα πλακα με το τι μας ποτιζουν.Ειμαι σιγουρος οτι αμα επαιζε μια αντικειμενικη μελετη θα εβγαινε ακαταλληλο ακομα και για μπανιο με τοσα χημικα και σκατα μεσα.Και μενω και Αθηνα..
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 παντως οταν μετα απο μηνες μονο με εμφιαλωμενο εμεινα μια μερα και ηπια απο την βρυση επαθα πλακα με το τι μας ποτιζουν.Ειμαι σιγουρος οτι αμα επαιζε μια αντικειμενικη μελετη θα εβγαινε ακαταλληλο ακομα και για μπανιο με τοσα χημικα και σκατα μεσα.Και μενω και Αθηνα.. πάντως σχετικά με αυτό το χρησιμοποιούν κάποιοι σαν δικαιολογία για να μη κάνουν μπάνιο . 2
NinjaMan Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Εδω στο Ηρακλειο δεν πινει κανεις νερο απο τη βρυση, ολοι περνουμε εμφιαλωμενο (σχεδον ολοι δηλαδη γιατι υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα). Οι 9 στους 10 οπως κι εγω προτιμουν το νερο ρούβα που αντλειται απο τις πηγες του δασους Ρούβα στη Γεργερη Ηρακλειου. Βέβαια σκέφτομαι σοβαρά να βάλω φίλτρο βρύσης και να ξεμπερδεύω... Έχει κάτσει κανείς να υπολογίσει πόσα χρήματα περίπου εξοικονομείς αν βάλεις φίλτρο; Επίσης αν αρχίσεις να πίνεις άφιλτρο νερό βρύσης, αυτό δεν εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία σου; Επεξ/σία 28 Μαΐου 2015 από NinjaMan
beatshooter Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Columbia plus τηε camelot βαλε κορυφή το φίλτρο το χω 5χρ τωρα...γκουγκλ ιτ
Mikeasdf Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το νερο της Θεσσαλονικης παντως (κεντροανατολικα που ειμαι εγω) το εχουν κανει σκατα.Βρωμαει κ ζεχνει και εχει περιεργη γευση.
iordanis77 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 ειμαι ικανη αμα δεν βρω ζαγορι..................... Aν ομως βρεις αγορι? Παιδια, ειναι κανεις που πινει ακομα Λουτρακι, Σουρωτη, Ιολη? Εγω πριν ενημερωθω επινα για χρονια Λουτρακι, και καλα "για διαιτα πτωχη σε νατριο"... ελπιζω να μη επαθα καμμια ζημια
chrisxkar Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Από την βρύση όταν είμαι σπίτι, απο τα εμφιαλωμένα πίνω μονο απο αυτά που λένε μεταλλικό νερό. Αυτά που λένε επιτραπέζιο εχουν υποστεί χημική επεξεργασία από όσο ξέρω. το μεταλλικο νερο ξερω οτι ειναι ετσι οπως βγαινει απο πηγη με ελαχιστη εως καμια επεξεργασια.Το επιτραπεζιο απο οτι μου εχουν εξηγησει ειναι απλα καθαρισμενο
Peleus17 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Στην Ελλάδα έπινα μόνο από την βρύση, και μερικές φορές από το νιπτηρα του μπάνιο. Τώρα που βρίσκομαι πλέον, το νερό της βρύσης είναι σκέτος θάνατος οπότε μόνο εμφιαλωμένο Saskia. Μακράν από τα καλύτερα
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 το εμφιαλωμένο νερό περιέχει περισσότερα μικρόβια και έχει πιθανότητες (λόγο συνθηκών φύλαξης κυρίως) να ειναι ποιο επικίνδυνο απο το νερό της βρύσης (γενικότερα)αν βέβαια στην περιοχή μας το νερό ειναι άθλιο τότε ναι , δεν υπάρχει άλλη λύση 1
zio10 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Aν ομως βρεις αγορι? Παιδια, ειναι κανεις που πινει ακομα Λουτρακι, Σουρωτη, Ιολη? Εγω πριν ενημερωθω επινα για χρονια Λουτρακι, και καλα "για διαιτα πτωχη σε νατριο"... ελπιζω να μη επαθα καμμια ζημια Ζημιά γιατί; Τι έχουν πει γι'αυτά τα νερά; (πίνω Σουρωτή συχνά)
Adon1s Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μόνο απο βρύση Σε γενικές γραμμές και με εξαίρεση ελάχιστες μέρες στη διάρκεια του χρόνου, στη Νότια Θεσσαλονίκη τουλάχιστον που παίρνουμε νερό απο το υδραγωγείο της Τούμπας, το νερό είναι πολύ καλό,δροσερό και κρυστάλλινο. Εχω προσεξει πως κάθε Δευτέρα είναι πολύ κρύο και γάργαρο, πχ για φραπέ δε θες να βαλεις πανω απο 2 παγακια
GreekMonkey Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Σε μπουκάλι εμφιαλομένου γεμίζω από την βρύση γιατί βαριέμαι να κουβαλάω εξάδες από το σούπερμάρκετ. Πάλι καλά που θυμήθηκα και κράτησα και το μπουκάλι δηλαδή. 1
Expertr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αθηνα μονο βρυσης χωρις φιλτρα κτλ.. Στο χωριο αν και τωρα τελευταια περνουμε απο τις πηγες στα ακαρνανικα δεν χρησιμοποιουμε εμφιαλωμενο. Αλλιως για τους σκληροπυρηνικους κορπη η τζουμερκα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα