bnvdarklord Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Από την βρύση όταν είμαι σπίτι, απο τα εμφιαλωμένα πίνω μονο απο αυτά που λένε μεταλλικό νερό. Αυτά που λένε επιτραπέζιο εχουν υποστεί χημική επεξεργασία από όσο ξέρω.
Muchacho Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Αυτά που λένε επιτραπέζιο εχουν υποστεί χημική επεξεργασία από όσο ξέρω. Πρωτη φορα το ακουω αυτο..
andreapaog328 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εμφιαλωμενο. εδω που ειμαι δεν πινεται απ το χλωριο
bnvdarklord Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Πρωτη φορα το ακουω αυτο.. Μου το χει πει ενας θείος μου που εχει χημικό εργαστήριο στον πειραια. Αν γραφει επιτραπέζιο μπορει να ειναι καθαρισμένα βρωμόνερα μου ειχε πει. Το googlαρα και λιγο για να μην μείνω απλά στο "μου το πε ενας θειος μου" βρήκα αυτό που το υπονοεί Ε: Ποια είναι η διαφορά των Φυσικών Μεταλλικών Νερών από τα υπόλοιπα εμφιαλωμένα νερά; A: Στα εμφιαλωμένα νερά περιλαμβάνονται τα Φυσικά Επιτραπέζια Νερά, τα Νερά Πηγής και τα Φυσικά Μεταλλικά Νερά.(α) Φυσικά Επιτραπέζια Νερά: Είναι Νερό συσκευασμένο σε κατάλληλες κλειστές φιάλες το οποίο μπορεί να προέρχεται είτε από πηγή, είτε από γεώτρηση, είτε από το δίκτυο υδατοπρομήθειας και είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση σύμφωνα με τον Νόμο που διέπει το Πόσιμο Νερό (Ν.87(Ι)/2001.(β) Φυσικά Μεταλλικά Νερά (ΦΜΝ): Είναι νερό που προέρχεται απευθείας από την πηγή, εμφιαλώνεται επί τόπου, έχει σταθερότητα στη σύστασή του και δεν έχει υποστεί καμία χημική επεξεργασία. Χαρακτηρίζεται από την περιεκτικότητα του σε ανόργανα άλατα, ιχνοστοιχεία ή άλλα συστατικά. Έχει επίσης ειδική έγκριση από την αρμόδια αρχή και διέπεται από διαφορετική Νομοθεσία (Οι Περί Φυσικών Μεταλλικών Νερών Κανονισμοί του 2002 έως 2006) http://www.moh.gov.cy/moh/sgl/sgl.nsf/DMLfaq_gr/DMLfaq_gr?OpenDocument
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 οταν είμαι στο νησί πίνω ζαγόρι ή σάριζα.. εδώ στην Αθήνα ψεκασμένο νερό μια χαρά ειναι..
PCharon Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Απαντώντας στο θέμα, σπίτι μου πίνω νερό βρύσης φιλτραρισμένο. Ειλικρινά, από τότε που το έκανα αυτό, άρχισα να πίνω νερό σαν άνθρωπος, μαλακώνει το νερό, αφαιρεί κάθε τυγχάνουσα οσμή και πίνεις με ευχαρίστηση. Πίνω και περισσότερο νερό από τότε που το αποφάσισα. Θέλω να σημειώσω πως τα φυσικά μεταλλικά νερά - σε αντίθεση με αυτό που πολλοί νομίζουν - είναι ακατάλληλα γι αποκλειστική χρήση στη δίαιτά μας διότι περιέχουν αρκετά άλατα. Γι αυτό και αναγράφεται πάνω σε αυτά «κατάλληλα για δίαιτα πτωχή σε Νάτριο». Έχουν υποχρεωθεί να το αναγράφουν αυτό και σημαίνει πως αν καταναλώνεις τέτοια νερά θα πρέπει να αποφεύγεις να καταναλώνεις ταυτοχρονα τροφές πλούσιες σε άλατα (από προσθήκη μαγειρικού αλατιού, αλμυρά, ξαλμυρισμένα θαλασσινά κτλ) διότι έτσι επιβαρύνεις τον οργανισμό σου. Υπόψην, η υψηλή αλατότητα των τροφών θεωρείται από τους Νο1 παράγοντες θανάτων ετησίως (εννοείται με τον τρόπο που επιδρά στην υγεία μας μακροχρόνια), αν θυμάμαι καλά είναι πάνω κι από τη ζάχαρη.
deesnider Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Τι εμφιαλωμένα και αηδίες ρε μυγιάγγιχτοι; Εμείς δηλαδή που πίνουμε ακόμα κι από τις νερολακκούβες , τι πάθαμε; 18
chill Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Για χρόνια Ιόλή. Δυσκολευομαι ωστόσο πλέον να το βρω και το χω γυρίσει σε βίκος. Σταμάτησα να πίνω νερό βρύσης όταν είδα σε τι κατάσταση ήταν οι σωλήνες με τις οποίες έρχεται το νερό στις οικίες. Απερίγραπτη εικόνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα