deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πριν με πάρετε στο ψιλό, να πω ότι μου φαίνεται τελείως παράλογο να ισχύει αυτό που θα αναφέρω. Παρ' όλα αυτά, επειδή κάποιοι σε μια συζήτηση που είχαμε επιμένουν μανιωδώς, θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη κάποιου που όντως γνωρίζει συγκεκριμένα. Λοιπόν: Υπάρχει περίπτωση να υφίσταται εμπορικά διαθέσιμη φαρμακευτική ουσία, η οποία να χορηγηθεί μία φορά (ενδοφλέβια) στον άνθρωπο και η δράση της (όπως και οι πιθανές παρενέργειες) να διαρκούν για...ένα χρόνο; Αν χρειάζονται πιο συγκεκριμένα στοιχεία, αν τα ξέρω ευχαρίστως να τα δώσω.
Muchacho Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Τι να σου πω,εγω ακουσα για μια που το εμβολιο της γριπης εκανε,αλλα ακομα τραυλιζει..
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Να δωσω ενα παραδειγμα?Αντιτετανικο ξερω γω? σωστός... 10 χρόνια μάλιστα απο οτι μου ειπαν προσφατα που τρυπήθηκα με μια βελόνα και βαριομουν να κανω αντιτετανικο (ειχα κανει το '06)
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Εμβόλιο; Να δωσω ενα παραδειγμα?Αντιτετανικο ξερω γω? Όντως ήταν σφάλμα μου το ότι δεν ανέφερα πως δεν εννοώ τα προφανή. Σύντομη περιγραφή τής φάσης λοιπόν: Ένας ανιψιός τής γυναίκας μου, είχε φτάσει στο πλέον αποκρουστικό στάδιο αλκοολισμού, σε σημείο ώστε, εκτός της προφανούς απειλής για τη ζωή του, να είναι και τρομερά ενοχλητικός τόσο εις βάρος τής οικογένειάς του, όσο και εις βάρος τού ευρύτερου κύκλου φίλων και γνωστών. Από λόγια και συμβουλές δεν έπαιρνε και η κατάστασή του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Κάποια στιγμή πριν από μερικούς μήνες, ο μικρότερος αδελφός του, ο οποίος ζει στη Ρωσία, μετά από μια γεμάτη δεκαετία απουσίας, αποφάσισε να επισκεφθεί την πατρίδα και τους γονείς του. Μόλις είδε τα χάλια του αδελφού του, τον πήγε κλοτσηδόν σ' ένα φίλο τής οικογένειας γιατρό, ο οποίος του έκανε μία ένεση ...αγνώστου περιεχομένου! Τού είπε λοιπόν, ότι αν πιει ξανά έστω και ελάχιστη ποσότητα οινοπνευματώδους για έναν ολόκληρο χρόνο, η αντίδραση τού «φαρμάκου» αυτού με το αλκοόλ, θα προκαλέσει σοκ το οποίο θα τον σκοτώσει ακαριαία. Ο τύπος χέστηκε απ' το φόβο του και, εδώ και πέντε περίπου μήνες, δεν έχει πιει σταγόνα. Άρχισε πάλι να δουλεύει, να δίνει προσοχή, φροντίδα και σημασία στην οικογένειά του - παντρεμένος με δυο πιτσιρίκια - και, στην παρέα, να είναι ένας από τους πιο ευχάριστους τύπους. Εν ολίγοις έχει εξελιχθεί στο ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που ήταν εδώ και χρόνια. Αναρωτιέμαι λοιπόν εγώ: Επρόκειτο για αληθινό φάρμακο το οποίο όντως λειτουργεί κατ' αυτό τον τρόπο, ή όλη η ιστορία ήταν μια ευφυέστατη επινόηση του γιατρού ο οποίος, ως φίλος που ήταν, σκέφτηκε ότι αν ο τύπος τσιμπήσει το δόλωμα, μπορεί να σωθεί;
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεκαδικό IQ ο ξυδόμπαρμπας ε. έως και αρνητικό... 0 κλιμακας κελβιν ισως;
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δεκαδικό IQ ο ξυδόμπαρμπας ε. έως και αρνητικό... 0 κλιμακας κελβιν ισως; Συμπτωματικά ναι! Μόνο έξυπνο δεν τον λες... ...αλλά αν το I.Q. υπό τού μηδενός, αποτέλεσε αιτία να μην τα τινάξει στα 32 του, ευτυχώς που είναι χαζός! Όχι τόσο για τον ίδιο, όσο για την οικογένειά του, οι οποίοι είναι πολύ καλοί και σοβαροί άνθρωποι (ειδικά οι γονείς του) και ξέρω ότι θα τους στοίχιζε πολύ.
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 ...αλλά αν το I.Q. υπό τού μηδενός, αποτέλεσε αιτία να μην τα τινάξει στα 32 του, ευτυχώς που είναι χαζός! Μας χωρίζει ένα ιδεολογικό χάσμα εδώ. 4
paylidis Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 βασικά τωρα που το λες εχω ακουσει για κάτι ομοιοπαθητικά μπαρμπουτσαλα που πινεις 2 μαζι σε 2 μερες και δεν εχεις αγχος για ένα χρόνο, ανασταίνεται η γιαγια σου και ψηνουν παιδάκια με τον αθανασιο διακο και δε σημαζεύεται... #pio_placebo_petheneis
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αρβυλα νουμερο 48 μου ακουγεται. Αν εννοείς την ιστορία που τού είπε ο γιατρός, κι εμένα το ίδιο. Το αναφέρω άλλωστε στην αρχή τού εναρκτήριου post. Αν εννοείς αυτά που σας περιγράφω, όχι. Τον ζω 6 χρόνια τώρα τον τύπο και από αυτά, τα 5,5 ήταν στα πιο μαύρα χάλια που μπορείς να φανταστείς. Εδώ και πέντε μήνες όμως, είναι ξανά άνθρωπος... Μας χωρίζει ένα ιδεολογικό χάσμα εδώ. Ε, εντάξει! Το ότι ένας τόσο μεγάλος φελλός δεν πρόκειται να λείψει από την κοινωνία, το πιστεύω κι εγώ. Τους γονείς του όμως τους λυπάμαι και δε θα ήθελα να στεναχωρηθούν. Πιο χαμένο κορμί απ' αυτόν δύσκολα βρίσκεις, αλλά για τους γονείς, δεν παύει να είναι το παιδί τους...
Lucifer Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πάντως, έστω κι έτσι, μαγκιά του που ξέμπλεξε. Μπορεί να είναι ο τύπος που πίστεψε πως ένας γιατρός του έβαλε μόνιμο δηλητήριο στις φλέβες, αλλά με έχει στη θέληση. Εγώ κατά πάσα πιθανότητα, στις πρώτες μαυρίλες θα έπινα ΓΙΑ να πεθάνω.
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Πω ρε παπάτζα που έφαγε Στον χρόνο μη ξεχάσετε τη δόση του και ξανακυλήσει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα