Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη μας αρεσει η γυναικα που ειναι λαπας και οχι αυτη που ειναι καλαισθητα γυμνασμενη.?

Αν ναι εχουμε προβλημα.

Μας αρεσει να ημαστε κοιλιοδουλοι και βαριεμαι να κανω αυτο βαριεμαι το αλλο, παλι εχουμε προβλημα.

Η γυμναστικη αν γινεται σωστα, μαζι με υπομονη σε φτανει σε ενα καλο επιπεδο ευεξιας...

Και εχω βαρεθει να βλεπω κοιλαραδες, συγκαταλεγομαι και γω μεσα και διπλα τους να καθεται μια κοκετα. Μονο απο εγωισμο πρεπει απο την μερια μας να κανουμε κατι.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπηκα πρωτη φορα σε γυμναστηριο πριν 18 χρόνια και δεν ειμαι κανας παπους.. την "νεα" μόδα που την ειδαμε??

νεα μόδα είναι το frozen yogurt ..

• Like 8
Δημοσ.

Ασχετο αλλα ο θειος μου που ηταν οικοδομος μου λεει πως μια φορα ειχε ερθει να δουλεψει εργατης ενας μπρατσαρας απο γυμναστηριο που αναγκαστηκε πλεον να δουλεψει στα 25(δεν ειχε ξαναδουλεψει πλεον).Μου ειπε οτι ολο γκρινια ηταν,δεν αντεχε τον ηλιο.αργουσε κτλ.Μπορει να ειχε μυικη δυναμη αλλα αλλο να δουλευεις 8 ωρο οικοδομη και αλλο 1 ωρα στο gym.Ξερω ειμαι οφτοπικ :-D

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ο θειος μου που ηταν οικοδομος μου λεει πως μια φορα ειχε ερθει να δουλεψει εργατης ενας μπρατσαρας απο γυμναστηριο που αναγκαστηκε πλεον να δουλεψει στα 25(δεν ειχε ξαναδουλεψει πλεον).Μου ειπε οτι ολο γκρινια ηταν,δεν αντεχε τον ηλιο.αργουσε κτλ.Μπορει να ειχε μυικη δυναμη αλλα αλλο να δουλευεις 8 ωρο οικοδομη και αλλο 1 ωρα στο gym.Ξερω ειμαι οφτοπικ :-D

Δε ήταν ότι δε μπορούσε...απλά κλασσικός νέος που βαριέται να δουλέψει και γκρινιάζει...

Δε του είπε ο θείος σου ''σα γκόμενα κάνεις''? :P

Δημοσ.

Δε ήταν ότι δε μπορούσε...απλά κλασσικός νέος που βαριέται να δουλέψει και γκρινιάζει...

Δε του είπε ο θείος σου ''σα γκόμενα κάνεις''? :P

Τον κοροιδευαν ολοι εκει :P Εμενα παντως που με πηρε πιτσιρικα μια φορα με στελνανε για μπυρες και καφεδες αντε και να κουβαλουσα τιποτα μικρο.Αλλα δεν αντεχα να ξυπναω απο τις 6 το πρωι και με επαιρνε ο υπνος στη οικοδομη,εστρωνα δυο χαρτονια κατω και αραζα :lol: (το ξερω ειμαι τεμπελαρος)

Δημοσ.

xaxaxaxa :lol:

Είναι και η δουλειά που κάνεις βέβαια.

Εσύ ήσουν μικρός, δε σε ανάγκαζε κανείς να δουλέψεις...

Αν είσαι άνεργος και ψάχνεις για δουλειά δε νομίζω να κάνεις επιλογή :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καμιά καλή προσφορά για ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο παίζει για το καλοκαίρι;

Δημοσ.

η σωστη επικεφαλιδα ειναι:

στεροειδη,η νεα μοδα στα γυμναστηρια και τις παραλιες

ντεκα,ντιαναμπολ,γουινστρολ...

Δημοσ.

<p>η σωστη επικεφαλιδα ειναι:</p>

<p><strong>στεροειδη</strong>,<strong>η νεα μοδα στα γυμναστηρια και τις παραλιες</strong></p>

<p>ντεκα,ντιαναμπολ,γουινστρολ...</p>

Δηλαδη αν τα δωσω αυτα στον ξαδερφο μου που ειναι χοντρος θα γινει κομματια; την διαιτα που κανουν ολοι αυτοι αν την ηξερες θα εβαζες τα κλαματα .

Sent from my iPhone5 using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

η σωστη επικεφαλιδα ειναι:

στεροειδη,η νεα μοδα στα γυμναστηρια και τις παραλιες

ντεκα,ντιαναμπολ,γουινστρολ...

Δηλαδη αν τα δωσω αυτα στον ξαδερφο μου που ειναι χοντρος θα γινει κομματια; την διαιτα που κανουν ολοι αυτοι αν την ηξερες θα εβαζες τα κλαματα .

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Μα αυτό είναι που δεν ξέρουν όσοι τα λένε αυτα, ότι και 2 χιλιάρικα το μήνα να δώσουν σε φάρμακα αν δεν κάνουν αυστηρες δίαιτες κ σκληρές προπονήσεις δεν θα κάνουν τίποτα.Το σήμερα βαριέμαι η έπαθα μικροτραυματισμο δεν υπάρχει , οπως δεν υπάρχει και μαγικό χάπι/ένεση που θα σε κάνει ντουκι κ κομμάτια.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...