Liverpool89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δηλαδη μας αρεσει η γυναικα που ειναι λαπας και οχι αυτη που ειναι καλαισθητα γυμνασμενη.? Αν ναι εχουμε προβλημα. Μας αρεσει να ημαστε κοιλιοδουλοι και βαριεμαι να κανω αυτο βαριεμαι το αλλο, παλι εχουμε προβλημα. Η γυμναστικη αν γινεται σωστα, μαζι με υπομονη σε φτανει σε ενα καλο επιπεδο ευεξιας... Και εχω βαρεθει να βλεπω κοιλαραδες, συγκαταλεγομαι και γω μεσα και διπλα τους να καθεται μια κοκετα. Μονο απο εγωισμο πρεπει απο την μερια μας να κανουμε κατι.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 οι φλωροι πανε γυμναστηριο, ας παει κανεις απο αυτους οικοδομη να ριχνει μπετα και θα παρει τα μπρατσα στο χερι, η δουλεια κανει τους αντρες 1
deesnider Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 ...η δουλεια κανει τους αντρες... ...το γιαπί, το πηλοφόρι, το μυστρί... 1
Muchacho Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Για αυτο πεθαναν και οι αντρες,και εχουμε γεμισει με φρατζατες τιτικες. 3
alex_000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 μπηκα πρωτη φορα σε γυμναστηριο πριν 18 χρόνια και δεν ειμαι κανας παπους.. την "νεα" μόδα που την ειδαμε?? νεα μόδα είναι το frozen yogurt .. 8
hashashin Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ασχετο αλλα ο θειος μου που ηταν οικοδομος μου λεει πως μια φορα ειχε ερθει να δουλεψει εργατης ενας μπρατσαρας απο γυμναστηριο που αναγκαστηκε πλεον να δουλεψει στα 25(δεν ειχε ξαναδουλεψει πλεον).Μου ειπε οτι ολο γκρινια ηταν,δεν αντεχε τον ηλιο.αργουσε κτλ.Μπορει να ειχε μυικη δυναμη αλλα αλλο να δουλευεις 8 ωρο οικοδομη και αλλο 1 ωρα στο gym.Ξερω ειμαι οφτοπικ
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Ασχετο αλλα ο θειος μου που ηταν οικοδομος μου λεει πως μια φορα ειχε ερθει να δουλεψει εργατης ενας μπρατσαρας απο γυμναστηριο που αναγκαστηκε πλεον να δουλεψει στα 25(δεν ειχε ξαναδουλεψει πλεον).Μου ειπε οτι ολο γκρινια ηταν,δεν αντεχε τον ηλιο.αργουσε κτλ.Μπορει να ειχε μυικη δυναμη αλλα αλλο να δουλευεις 8 ωρο οικοδομη και αλλο 1 ωρα στο gym.Ξερω ειμαι οφτοπικ Δε ήταν ότι δε μπορούσε...απλά κλασσικός νέος που βαριέται να δουλέψει και γκρινιάζει... Δε του είπε ο θείος σου ''σα γκόμενα κάνεις''?
hashashin Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δε ήταν ότι δε μπορούσε...απλά κλασσικός νέος που βαριέται να δουλέψει και γκρινιάζει... Δε του είπε ο θείος σου ''σα γκόμενα κάνεις''? Τον κοροιδευαν ολοι εκει Εμενα παντως που με πηρε πιτσιρικα μια φορα με στελνανε για μπυρες και καφεδες αντε και να κουβαλουσα τιποτα μικρο.Αλλα δεν αντεχα να ξυπναω απο τις 6 το πρωι και με επαιρνε ο υπνος στη οικοδομη,εστρωνα δυο χαρτονια κατω και αραζα (το ξερω ειμαι τεμπελαρος)
Antwni Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 xaxaxaxa Είναι και η δουλειά που κάνεις βέβαια. Εσύ ήσουν μικρός, δε σε ανάγκαζε κανείς να δουλέψεις... Αν είσαι άνεργος και ψάχνεις για δουλειά δε νομίζω να κάνεις επιλογή
Fan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καμιά καλή προσφορά για ετήσια συνδρομή σε γυμναστήριο παίζει για το καλοκαίρι;
kage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 η σωστη επικεφαλιδα ειναι: στεροειδη,η νεα μοδα στα γυμναστηρια και τις παραλιες ντεκα,ντιαναμπολ,γουινστρολ...
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 <p>η σωστη επικεφαλιδα ειναι:</p> <p><strong>στεροειδη</strong>,<strong>η νεα μοδα στα γυμναστηρια και τις παραλιες</strong></p> <p>ντεκα,ντιαναμπολ,γουινστρολ...</p> Δηλαδη αν τα δωσω αυτα στον ξαδερφο μου που ειναι χοντρος θα γινει κομματια; την διαιτα που κανουν ολοι αυτοι αν την ηξερες θα εβαζες τα κλαματα . Sent from my iPhone5 using Insomnia 2
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 η σωστη επικεφαλιδα ειναι: στεροειδη,η νεα μοδα στα γυμναστηρια και τις παραλιες ντεκα,ντιαναμπολ,γουινστρολ... Δηλαδη αν τα δωσω αυτα στον ξαδερφο μου που ειναι χοντρος θα γινει κομματια; την διαιτα που κανουν ολοι αυτοι αν την ηξερες θα εβαζες τα κλαματα . Sent from my iPhone5 using Insomnia Μα αυτό είναι που δεν ξέρουν όσοι τα λένε αυτα, ότι και 2 χιλιάρικα το μήνα να δώσουν σε φάρμακα αν δεν κάνουν αυστηρες δίαιτες κ σκληρές προπονήσεις δεν θα κάνουν τίποτα.Το σήμερα βαριέμαι η έπαθα μικροτραυματισμο δεν υπάρχει , οπως δεν υπάρχει και μαγικό χάπι/ένεση που θα σε κάνει ντουκι κ κομμάτια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα